Мили малки Принце, жалаем Ти да Си здраво и жизнерадостно детенце. Много късмет и усмивки да Те съпровождат!

Сезанка, Весел празник, бъдеща лельо!
До кога можеш да си останеш вкъщи? А за техникум Киров съм чула, да. Но защо казваш, че му е минала славата на елитно училище? Щом ти си част от екипа, не може да е така

Но сега пак пускаме, та ще излезе другия четвъртък. Дано не забравя, ще ти донеса и двата на нашата среща. Ванката сигурно ще се заиграе с тях и ще ги скъса след половин час, както прави моят вандал с хубавите постери, които му нося 
Наистина принципът е такъв, че ако си тийнейджър и имаш много време, можеш да спечелиш, правейки си куп мейл адреси. А тя снимката наистина е попадение, защото той всъщност се хили над едно меню с алкохоли
В един фотографски форум много я бяха оценили, ама там хората са с друго отношение. Благодаря още веднъж
Днес си взех картинката с морковчето
Дано да стане както казваш - да им събират творенията, защото това е толкова мило. А за молбата от януари - не се тревожи, мисля, че наистина такива са процедурите. И наистина добре, че не е станало това с французите - звучи ми малко болно от страна на този човек. Просто като сравнявам с моята шефка, която е най-невероятният шеф, специалист-маркетолог, психолог и човек. Пожелавам такъв шеф всекиму

Изречения почти никога досега не е съставял. Но днес го направи и то какво изречение: Бичам мама! Щях да полудея от щастие
А съм толкова нервна и вечер толкова често му викам и изпадам в бесове.
Не зная вече какво да правя със своята нервност. Дайте някакъв акъл - билки, хомеопатия, нещо, което да пия, защото това с почивката и спорта не е за мен
А положението вече излиза извън контрол

За 04.11. - събота в 10.30. Другите възможни часове бяха 14 и 17.30, но реших, че 14 е времето за следобеден сън, а 17.30 е късно за Иренка и Вяра, че после има да пътуват повечко. Затова на своя отговорност запазих за 10.30, не ме бийте. Другата седмица ще опида да оставя капаро, НО до тогава искам да знам колко сигурни рожденници да броя
За да знам колко детски менюта да поръчам и дали въобще да поръчвам детски менюта, де. И ще имаме ли торта? И имаме ли бюджет - по колко на дете отпределяме?

Браво,че си успяла да запазиш.Мисля,че часа е добре,само не знам Иренка и Вяра,където ще пътуват как ще дойдат,но ще го измислят 
Ох и ние сме много зле с говоренето,изречения никакви не казва,но виж Андрейката как те е изненадал повече от приятно 
за партито 

удобри отпуската,...така като я смятам ще имам платен отпуск до към април...и после в неплатен ..до септември и както е думата на ЕСЕН с ПЕСЕН,..кой на градина, кой на РОБОТА..само да не ни излезат сметките КРИВИ....

и сега Петя каза, че ще трябва отново да я заведем по всички места където са били, че да си ги снима ОТноВО 

Явно раздялата им се е отразила доста положително и сега не могат да си се нарадват 
Не можах да избера от този "Вега'нещо подходящо,и май ще му вземем една от тези къщички,дето са като палатки 
Лека нощ

Отивам да гледам снимките ви ...