Отговори
# 135
Честит Рожден Ден на Иван на мама Сезана!

Мили малки Принце, жалаем Ти да Си здраво и жизнерадостно детенце. Много късмет и усмивки да Те съпровождат!  Hug

Сезанка, Весел празник, бъдеща лельо!

# 136
Ванка, честит рожден ден, миличък! Да си жив и здрав, да пораснеш голям и силен, и умен, и вкъщи само щастие да носиш!

Вили, честит Удобрен отпуск! Grinning До кога можеш да си останеш вкъщи? А за техникум Киров съм чула, да. Но защо казваш, че му е минала славата на елитно училище? Щом ти си част от екипа, не може да е така Peace Hug

Доре,не се ли оправяш? Какъв е този вирус   Confused Питаш ме за яслата - не зная точно кой номер беше. Намира се на отзад на бившия офис на Визаж - мисля, че е Ангел Кънчев и Неофит Рилски. Наистина, да чукам на дърво, добре се чувства там.  Да се оправяш! Hug

Рени,на теб ли преди време бях обещала постер на Лост? Тогава го пуснах и забравих да ти кажа  ooooh! Но сега пак пускаме, та ще излезе другия четвъртък. Дано не забравя, ще ти донеса и двата на нашата среща. Ванката сигурно ще се заиграе с тях и ще ги скъса след половин час, както прави моят вандал с хубавите постери, които му нося  Laughing Hug

Рали,благодаря много за вашия глас   bouquet Наистина принципът е такъв, че ако си тийнейджър и имаш много време, можеш да спечелиш, правейки си куп мейл адреси. А тя снимката наистина е попадение, защото той всъщност се хили над едно меню с алкохоли  Joy В един фотографски форум много я бяха оценили, ама там хората са с друго отношение. Благодаря още веднъж  Hug Днес си взех картинката с морковчето  Simple Smile Дано да стане както казваш - да им събират творенията, защото това е толкова мило. А за молбата от януари - не се тревожи, мисля, че наистина такива са процедурите. И наистина добре, че не е станало това с французите - звучи ми малко болно от страна на този човек. Просто като сравнявам с моята шефка, която е най-невероятният шеф, специалист-маркетолог, психолог и човек. Пожелавам такъв шеф всекиму  Peace Hug

Кали, пак за малко си се включила. Кажи как е Даничка. Какви думички казва? И сигурно не само на български  Wink Hug

Днес синът ми продължи да ме размеква. Нали сме си тъпички, още много малко приказваме  Blush Изречения почти никога досега не е съставял. Но днес го направи и то какво изречение: Бичам мама! Щях да полудея от щастие  Grinning Grinning Grinning А съм толкова нервна и вечер толкова често му викам и изпадам в бесове.  Cry Не зная вече какво да правя със своята нервност. Дайте някакъв акъл - билки, хомеопатия, нещо, което да пия, защото това с почивката и спорта не е за мен  Tired А положението вече излиза извън контрол  Rolling Eyes

Хубав ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 137
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНКАТА! ДА РАСТЕ ЗДРАВО, УМНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

ДОБРЕ ДОШЛИ на мама Миленка и Нети! Разкажете за себе си и най-вече чакаме ви на срещата!

За срещата! запазих слон-балон!  Hug За 04.11. - събота в 10.30. Другите възможни часове бяха 14 и 17.30, но реших, че 14 е времето за следобеден сън, а 17.30 е късно за Иренка и Вяра, че после има да пътуват повечко. Затова на своя отговорност запазих за 10.30, не ме бийте. Другата седмица ще опида да оставя капаро, НО до тогава искам да знам колко сигурни рожденници да броя  Naughty За да знам колко детски менюта да поръчам и дали въобще да поръчвам детски менюта, де. И ще имаме ли торта? И имаме ли бюджет - по колко на дете отпределяме?
вижте това: http://www.slonbalon.com/menu/rd.html
или да обобщя:
Наем зала: 4лв/дете
Детско меню: 3лв/дете
торта

Деца - моля всички да потвърдят:
Нели на Капка
Андрея на Мила
Никол на Иренка
Вики на Вяра
Мариела на Светла
Нети на Милена
Вики на Бобка
Мишо на Ади
Вики на Дори
Ками на Маргото
Симонка на Ели
Диди на Вили
Вики на Таня - ще им звънна
Иван на Рени

Гледах по списъна с рожденните дни - ако съм пропуснала някого да вика, ако някой няма да дойде да си признава Simple Smile
Сетих се близначките - ако някой има телефона на Биби може да им звънне.
Ами това е за сега - отговорете ми до понеделник-вторник за да ида да занеса капаро  Hug

# 138
Ади, злато си   bouquet
Живот и здраве, там сме!  Hug Кажи, ако искаш, предварително да се срещнем, за да съберем пари.
Аз съм за мини сандвич плюс сок и торта от Гаврош!  eat

# 139
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС НА НАШИЯТ АДАШ ИВАН! newsm59 newsm38 newsm59  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Желаем ти здраве,щастливо детство,много да радваш мама и татко!

Ади,страхотна си PeaceБраво,че си успяла да запазиш.Мисля,че часа е добре,само не знам Иренка и Вяра,където ще пътуват как ще дойдат,но ще го измислят Rolling Eyes
Аз разгледах менюто,не е кой знае какво......но като се има предвид,че ще са закусили,може нещо от сорта на тези малки сандвичета Rolling Eyes А за торта според мен е задължително.То и миналият път беше 10лв,и сега май толкова ще станат с тортата.
Ние сме сигурни с Ванката,ако нещо не се случи в последният момент.А мисля,че и Миленка ще дойдат с Нетито,но тя ще пише да каже със сигурност.
Колко капаро ще искат,ако искаш да съберем някакви пари,все ще се организираме Thinking

Мила,миличка благодаря за постерите,но едва ли ще им анмеря място в къщи,ако изобщо оцелеят както казваш Grinning Ох и ние сме много зле с говоренето,изречения никакви не казва,но виж Андрейката как те е изненадал повече от приятно Hug
Мила,аз докато напиша и ти ме изпреварила,но все едно сме се уговаряли Grinning за партито Heart Eyes

Пожелавам на всчики хубав ден Hug Heart Eyes Hug

# 140
Честит рожден ден на Иван, много здраве и щастливо детство изпълнено с игри и весели лудории

Ади, браво за РЕЗЕРВАЦИЯТА... нас можеш да ни броиш заедно с каката... така че ни пиши 3, а за менюто каквото изберете...ние ЯДЕМ всичко, но ТОРТАТА е задължителна..иначе какъв РОЖДЕН ДЕН без нея...

Мили, казвам , че славата на нашето училище е минала..че учениците който учат в него влизат с дипломи от Добър -4 надолу...смятай за какъв КАПАЦИТЕТ иде реч...те не могат да пишат, а за останалото сама прецени... newsm78

ние днес си подадохме МОЛБАТА за градина, но от СЕПТЕМВРИ догодина...че сега няма място...пък и нали ще си стоим у дома...след като ШЕФЪТ #2gunfire удобри отпуската,...така като я смятам ще имам платен отпуск до към април...и после в неплатен ..до септември и както е думата на ЕСЕН с ПЕСЕН,..кой на градина, кой на РОБОТА..само да не ни излезат сметките КРИВИ.... ooooh! newsm78

нашата кака днес се връща от зеленото училище и ние с Диди я чакаме вече с нетърпение..че нещо ни омръзна само двечките да се забавляваме..друго си е СВЕЖА кръв да влезе в ПЛЕМЕТО...

ВЕСЕЛ и СЛЪНЧЕВ ден на всички ВИ   bouquet  bouquet  bouquet

# 141
Честит Рожден Ден на Иван! Много здраве, късмет и щастие ..   bouquet

Момичета, ние с Никол не сме много сигурни за срещата ... Драго е съгласен, но превоза ни е проблем ... а с автобус не ща да пътувам с Никол, щото незнам как ще се държи, като я знам че на едно място не седи .... няма да рискувам определено, но има още време и се надявам да излезе нещо ... Умуваме да купим една кола, ама Драго нещо не му е на кеф ... надявам се до срещата да го склоня ...  Peace
Иначе 10:30ч е супер Ади ...  Peace

Биби мин. седмица ми прати ЛС, че ако срещата е на 4.11, няма да може да дойдат, че тя е извън БГ тогава ... така че ако нещо не се размине при тях .. ама тя ще ми каже ..

Вили, техникума Киров е срещу стадион Славия, нали????

# 142
Привети и от нас, Момичета!

Мили, да не забравиш да ни снимаш морковчето на Андрейката, моля! Кои филми успя да Си свалиш и да изгледаш? А колкото до говоренето, и ние не сме много по- напред от Вас, малко е каша, отчасти на български, отчасти на английски, абе трябва да си с голяма фантазия за да разбереш какво има впредвид. Hug
Иренка, успех с колата, Ти знаеш как да накараш Драго, умееш да убеждаваш! Hug
Вили, как е Петята, доволна ли е от зелената седмичка?
Дории, оздравя ли?
Ади, май и Верчето с Викторийка казваше че може да се присъедини към Софийската среща. Ти избра ли си подаръка?
Ралниче, Ти Си щастливка с двамата юнака с добър апетит, но може би на Анджи помага много примера на батко?! Каква е методика на тоз курс на Нурбеков, как точно лекува очите, само с медитация ли? Успех с работата, не се ядосвай с проваленото интервю с французина, "всяко зло за добро". Hug
Мамарени, Ти ходиш ли още на упражненията, преди Ти харесваха? Hug

Хубава и светла събота Ви желая!

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 06:37 от Kalida

# 143
здравейте милички форумски приятелки... и приятелчета Hug

днес имаме повод да ви почерпим.... нашата кака има имен ден - ПЕТКОВДЕН .... че е кръщавана на дядо си Петко.... да ни е жив и здрав и той и каката

ето ви и малко виртуална почерпка от нас..за вас : Hug

Wine Glass eat  Wine Glass Popcorn cheers Popcorn  cheers Wine Glass eat Wine Glass

иначе КАКАТА е много доволна от ЗЕЛЕНОТО училище.... и каза че ако може би отишла и на БЯЛО училище...., че да си починела от нас...  ле-ле щом на детето му е писнало от нас.... какво ли си мисли таткото.... май сме доста досадни с Диди... на бала е била много хубава и  в началото не са я познали, че нали и перука и домино имахме... танцували са по дансинга и съответно единият ръкав е дал ФИРА- скъсал се, че много дърпане, много кълчене е имало...  донесе ни и подаръци.... милата ни кака и за нас е отделила от ДЖОБНИТЕ си... Диди много се зарадва още като я видя да слиза от автобуса и после ей така по нейн си начин и разказа как сме си прекарали с нея.... че таткото и до Русе стига тази седмица и ние с нея бяхме ПАЗИТЕЛИТЕ на къщата...

сега щуреят и нямат спирка..аз им МОНТИРАХ - КУХНЯТА от ВЕГА-ТОЙС..че нали я бяхме поръчали преди няколко дни.... но аз умишлено отлагах ползването и , че да мине за подарък за днешният празник.. абе КОМБИНАТОР съм аз... ама да има кой да плаща... ще ви покажа и снимки по-после... жалко само че от апарата на Петя няма снимки... нещо ги окалпазанихме при свалянето им на компа..., че не сме му свикнали на нейният мини-фотоапарат... тюх..  ooooh! и сега Петя каза, че ще трябва отново да я заведем по всички места където са били, че да си ги снима ОТноВО  Joy

# 144
Вили, да са Ви живи и здрави имениците!Много радост да ви носят и с гордост да си носят името!  bouquet  bouquet  bouquet

Много мило ми стана,как Дидито е посрещнала каката.......абе друго си да си имаш кака GrinningЯвно раздялата им се е отразила доста положително и сега не могат да си се нарадват Hug

Аз така и не съм решила за подаръка Whistling Не можах да избера от този "Вега'нещо подходящо,и май ще му вземем една от тези къщички,дето са като палатки Rolling Eyes
А Иван от снощи е с температура.През деня нямаше,но явно всичко е от зъба,защото се лигави ужасно и както се е е заиграл изведнъж като писне и идва и ми сочи зъбчето Shocked Кога ще им дойде краят на тези зъби,вече се чудя #Cussing out

Ама къде са изчезнали всички днес :naughty
Хайде утре да сте по-активни Heart Eyes Лека нощ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 145
Честит Имен Ден на Петята! Да е жива и здрава, весела и ученолюбива! Hug

Вили, честит празник и на дядо Петко. Жив и здрав да е! Hug

# 146
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НЕТИ И МАМА МИЛЕНА!!!

И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН С ГОЛЯМО ЗАКЪСНЕНИЕ НА НЕТИ, ВИКИ, ТАНЯ, МАРИЕЛКА И ИВАН!!!

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ И ОТ МАРГОТО.

Пишете ме за срещата, предпочитам към 12, но ако е по-рано, ще гледаме да не закъсняваме. Кръщането мина много добре, Нелката плака много малко, попът беше голям симпатяга, накрая Нели хвърли една плюшена играчка в купела, където я къпаха, та станаха две новопокръстени. Има снимки най-отдолу.

Нещо не мога да си променя снимката на аватара, може би не приема снимки от snimka.bg. Или аз каквато съм блейка заспала, пропускам нещо.

# 147
  • София
Пишете ме за срещата, предпочитам към 12, но ако е по-рано, ще гледаме да не закъсняваме....

Сега те хванахме, че не внимаваш в час  Naughty Heart Eyes
Няколко постинга нагоре писах, че срещата е 10.30 - съжалявам, възможните часове бяха 10.30, 14, 17.30 и аз реших, че 10.30 е най-подходящ, може още да не е късно да го сменя, ако сте против. Аз лично мисля, че 14 е неудобно, защото е час за спане (поне за нас, но предполагам при повечето), а 17.30 сава късно за тези, които има да пътуват след срещата - я в далечен квартал, я в Правец, я в Пловдив  Wink

Да ви се похваля - най-накрая купихме подарък. днес обикаляхме - първо с Мишо после минахме да го оставим при нашите, защото тръгнахме към Метро, а там не пускат деца  #2gunfire
Ходихме в Хиполенд - там бях харесала едни клатушкащи се кончета, но мъжо не го одобри, исках колело, но Мишо не искаше да седне върху него и се отказахме, бях харесала и пързалка, но се пусна няколко пъти в магазина и много се наелектризирваше и за пореден път се отказахме от нея. После отидохме в Метро за батут - но пак се разубедихме, от там в Комсед - да харесаме нещом просто безидейно, накрая спряхме пред София-ленд, защото му беше последния работен ден и знаех, че има разпродажби във всички магазини - всъщност спряхме за да си купя спирала на Мах-фактор и руж на буржоа на половин цена, но влезохме и в детския магазин, който беше направо опустошен и купихме люлката-патладжан на Чико, ето тази:

a от Метро купихме и такова чудо , само че в "по-мъжка" разцветка. Това е дискмен с няколко диска с песнички - да си ги пуска и да не закача нашите дискове, дето половината вече са надрани и прескачат  Crazy

Организирах и няшето тържество - запазих една пицария Мис Каприз на Кракра, до обредната зала Лиляна Димитрова по стълбите във вътрешния двор, организират детски партита, като работят ето с тези какички: http://www.malchugan-velikan.com/nie.php - нашето парти ще е 2 часа, те си носят играчки, балони, всичко необходимо, ще имаме куклен театър 30-40 мин (забравих коя приказка  Embarassed )  и после игри - за по-големите игри с награди, задачки, викторини, за малките - не знам как се оправят с тях  Mr. Green ще имаме и DJ - това за Мишовите гости, а в това време възрастните ще седят на съседното сепаре и ще си хапват и пийват в моя чест  Peace
Затварят повече от половината заведение за частното парти, преграждат и оставят 2-3 маси за случайни посетители. Много съм доволна от откритието си, точно такова нещо исках - хем кът за децата с игри и забавления за тях, хем за възрастните нормална почерпка, а не просто да изчакват децата да се наиграят. Ще видим какво ще излезе, дано не ме разочароват, ще докладвам  после Peace

# 148
Привети и от мен, усмихнати Момичета!

Капче, Честито Ви Християнче! Къде Ви беше кръщането, снимките са Ви много хубави. Браво на Нелката, повечето дечица плачкат от дядо Поп, но Нелката е геройче! Много Ти е пораснала Силвето, голяма красавица е станала! Hug
Ади, дано Мишо хареса патладжана и дискмена Си. И Ви желая да изкарате един невероятен и емоционален двоен РД в пицарията! Но какъв е подаръка за Мама, Тати ли го избира? Hug

Лека и успешна, приятна и усмихната нова есенна седмичка Ви желая!

# 149
Здравейте и от мен, заведох Никол на ясла и след малко ще излизаме с леля и мама Пепи по центъра, че днес Правец празнува 25- тия си рожден ден и става много готин купон .. поне 2 години откакто съм тук е много яко .. със сергийки  Laughing кепапчета и бира навсякъде, пълнени чушки с боб (счукан някакси) - това е традиционното ястие на тоя ден .. досега не съм ги опитвала, но днес ще си купя да видя за какво става въпрос ... ще дойдат известни БГ звезди , на Нешка Робева момичетата ще танцуват и още куп неща, за които ми беше студено и нямах време да прочета на огромната табела в центъра ...  Grinning
Днес трябва да взема Никол по- рано, до 16ч всички трябва да са взети, та трябва да си настроя тел. да ми звънне към 15:30ч че ще забравя ...  Embarassed

Капче, честито ви християнче ..   bouquet Heart Eyes Отивам да гледам снимките ви ...
Я, как си могла да драснеш някой ред -- да не завали сняг ... не го ща въобще даже  Laughing

Кали, вчера като казаха че в Канада сем. е било убито и много се притесних .. нямах търпение сутринта да вляза да видя дали си писала ... страшни неща стават по света и у нас .. Господ да пази децата ни и нас  Praynig

Ади, голям пазар сте си направили, но най- важното е че сте избрали подаръка ... а твоя какъв Е??????????????????  Grinning
Въпреки че незнам какъв по- голям подарък от този, да се роди детето ти на твоя рожден ден ...   Peace

Със закъснение, за което съжалявам, но .. ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Петя и дядо Петко ... с гордост да носят името си и да са живи и здрави     bouquet

Рени, дано Ванката се оправи още днес .. много целувки от Никол за него  Heart Eyes

Приятен ден на всички и безпроблемна седмица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт