Описанието е прието,но направих връзка с Вили и може би ще дойдем заедно - надявам се!!!

.

Толкова се развълнувах като ми се обади,че чак се разплаках от щастие
Най-важното,е ч е всичко е минало добре и те се чувстват добре.вчера ходих да ги видя и като видях бебо,направо взех да се чудя дали и моето беше такова малко 
В яслата казват,че е много спокоен и дисциплиниран(пу-пу).....НО като се приберем у дома.......... ства страшно,започва да плаче от най-малкото нещо,например,не можа да си отвори бонбона и като го хвърли и покрай него всичко що видя
И рев,рев,направо изпада в истерия.Опитвам се да го разсея,нищо не помага.Нощем обаче е по-интересно,непрекъснато се отвива и то не защото му е жега,а защото не търпи завивката
В чувал не иска и да чуе да го сложа.....А аз не мога все пак по цяла нощ да бдя дали е одвит
И в общи линии това ме побърква,но най-вече тръшкането му 
Но той е един от Биг Брадър,който е доста първичен и самонадеян
поне мен доста ме дразни.Той вече е изгонен от къщата и затова Мили е имала удоволствието да се запознае с този виден,бъдещ футболист на "Хисаря' 
Казват,че щяло да се затопля,ама къде е това топло
А за общата ни торта какво стана,уговорили я?
и няма на кой да оставя Иван.
Желая Ви хубав и слънчев ден ан всички

Не можеш въобще дори на шега да си помислиш, че Никол не те обича, защото ти си нейната прекрасна и единствена мама, а тя просто е едно впечатлително и прекрасно детенце, което харесва игрите в яслата 
Жив и здрав да е и да радва много родителите си! Като чета какво пишеш за Ванката, все едно за моя син пишеш. И аз много се нервирам, ама много, но се успокоявам с това, че дивите деца са будни деца. Но е така изморително!
Знаеш ли какво забелязах - когато сменя атмосфера и хора, се успокоява. Когато е дълго само с нас и само вкъщи, полудява. Не е лека фазата. Една приятелка, на която момченцето беше също така диво на 2, на 4 е още по-зле 

В момента нямам пари да стигна до къщата ни в Правец, камо ли Виена
А нервите скоро няма да ги успокоя, болна съм от тях 
След бебе Манол, на 16 октомври се роди бебе Никола на моя бивша колежка Надя (чиято щерка пък е родена на 3 октомври, но преди четири години), а на 12 октомври се е родила дъщеричка на мой съученик и приятел (с който рядко се виждаме, но сме били много близки) - казва се Ралица! За тях и техните мами:

и й кажи, че щом се хвана на работа ще спестявам да й купя комп.

Пацката май не можеше да повярва на ушите си.

) затова момичетата предложиха да подготвят 10 менюта, т.е. общо 40 сандвича и да им ги дават по малко в общи чинии и накрая колкото изядът, толкова после ще ни таксуват. Сокчетата не са проблем, защото в кубчето си имат достатъчно. Така че дори и да са повече от 10 деца няма гладни да останат.
Бях бясна, повярвайте ми! Аз ще правя детско парти, но за моите приятели и техните деца, после ще празнуваме с вас - моето голямо семейство, но нямах никакво намерение да каня нейните приятелки от парка, аз ги виждам за по 20-30 мин 2-3 пъти седмично и изобщо не ги познавам, дори не знам имената на майките, и на децата даже ги бъркам. Има 2 майки с които си пием кафето в събота и неделя (и те ходят на работа през седмицата) и тях съм ги поканила на купона в събота! Но вече ги е поканила и не мога да се отметна.
изядохме си пръстите - изключително вкусно. Само дето бях прекалила с мезетата и не си бяхме оставили много място за основното

Все пак не е като да откаже от първият път да влезе в сградата!

Честити бебчета около Теб.