Отговори
# 225
Честит Имен Ден/ Димитровден/  на всички които празнуват! Да са живи и здрави! Весел празник! Hug

Вили, снимките са Ви много хубави и весели, пълни със усмивки, дечица и балони. Тортата със зайчето е много ефектна! А апартамента Ви изглежда страхотно, светъл и просторен. Кога беше РД на кака Петя, на 02. ли? Hug
Мамарени, дано малкият Ти сладур Ванката оздравее до неделя. Ще идват ли бабите от Ботевград? Hug
Дорий, как мина родителската среща?
... жалко че Никол взе мойте смотано кафяви ...
Иренката, Ти може и да не си ги харесваш, но на Николетка й стоят прекрасно, греят като звездички, а и на Теб Ти придават страхотен чар, някое гадже не ти ли го е казвало/ за Драго съм сигурна че вече го е направил, нали?!/? Hug

Хубав и светъл нов ден Ви желая!

# 226
  • Русе
Здравейте момичета, напоследък не успявам да се включа във форума. ooooh! Почивните дни пак си бяхме на село, а от понеделник не ми остава време. И Анджи и Христо бяха болни. Малчо е с гнойна ангина, в неделя през нощта вдигна висока температура и от тогава се лекуваме. Христо 3 дена (пак от неделя) го тресеше, температура, червени бузи и уши като на рак, все под одеялата се криеше, но според личната лекарка няма нищо сериозно- настинка най-вероятно и го лекувахме само с Фервекс, но вече се оправи. Според мен е по-скоро реакция след като му сложихме противогрипна ваксина, но тя беше във сряда вечерта, а него го разтресе в неделя... Много се притесняваше милия, че е болен защото на 1.11 щяха да ходят от училище на ексурзия до Свещари(мисля, че така се казваше селото, но не съм много сигурна), близо до Исперих- това е някакъв норматив от допълнителни часове по физическо, които децата трябва да прекарат на открито и нашата учителка е избрала да посетят гробница или могила има в това село, свещенно място е, но ще съм по-подробна като се върнат. Но пътуването се отложи за 11.11 и дотогава съвсем ще сме здрави, надявам се. Освен това и мъжът ми е отпуска тази седмица и при трима мъже в къщи, ми е съвестно да седна за дълго на компютъра и само открадвам по малко време да ви чета. Обикаляме и по магазините да избираме детски легла, тъй като сега децата спят на една стара Приста, а другата седмица ще ми изплатят отпуските от фирмата, в която работех и искаме да ги вложим за легла, преди да са изтекли за други неща. За сега сме се насочили към дървени легла от чам, производство на Велинградска мебел или други родопски фирми и матраци на Тед- но нямам впечатления, дали е по-добре с пружини или с дунапрен(били по-твърди) да е сърцевината им. Ако имате впечатления от тези легла или матраци, ще съм благодарна да ги споделите bowuu.
Имах и още едно разочарование от кандидатстване за работа- този път уж в немска фирма. Обадиха ми се от личен състав, че съм одобрена по документи, уговорихме ден и час да се явя на интервю и след 5-6 ч. отново ми звъннаха, че имало назначен човек(дори двама за едно работно място) от 2-3 дни, но личен състав не знаели?!! Всичките ми опити досега за търсене на работа се разминават коренно с представите ми за подбор на персонал, аз ли много очаквам или "балканския синдром" е поголовен? Първото интервю, на което ходих през юли беше в "Кауфланд", за ръководител сектор нехранителни стоки, като си представях, че има отдел за облекла, както в Метро и отговорностите бяха свързани с изготвяне на заявки, графици за работа, подреба на стоките в отдела и др.подобни и се настроих да опитам в друга област. Ами при положение, че интервюто беше насрочено за 8,30 ч, хората започнаха да ни викат в 9 ч. и в едно общо помещение бяха наслагани маси като чинове, зад тях стоеше по един интервюиращ и едновременно се провеждаше интервю с десетина кандидати. Тогава ми казаха, че слагат досието ми в папка резерви и като попорасне детето(питаха ме дали имаме баби, а ние нямаме) може да се обадят отново за интервю, дотогава ще бъде преминала първата вълна на уволнени, напуснали и отново ще подбират персонал. Тогава си казах, че камъкът си тежи на мястото и няма да си правя такива екперименти, но всеки опит се оказва разочарование. Другата седмица ще отида да се регистрирам в бюрото по труда да видя дали от там няма да излезе някой заек.
Искам да се извиня на всички малчовци, чиито рожденни дни пропуснах- да са живи и здрави, с много късмет и да радват родителите си. Hug
Малчо вече дава голям зор да закусва, така че доскоро и успешен ден на всички!

# 227
Здравейте мили момичета.
Родителската среща мина добре, казаха колко пари трябват, говорихме си глупости, и днес Вики трябваше да остане да спи там, но уви. Болен е с гнойна ангина. Казвах ви преди, че има сополи и гласа му е спаднал, нашто велико педи, каза че било от зъби. А то какво било, точи сополи сумати време, но нищо повече, от вчера почна да подкашля, аз извиках една докторка, която срещу съответното заплащане идва вкъщи и ........ зачервеното гърло с налепи е на лице.
Сега съм решила след обяд да ходя при нашта докторица и да не и казвам че съм водила Вики на лекар, да видя какво ще ми каже, и ако пак каже че му няма нищо ще я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Ако бях реагирала по навреме можеше да е по леко. Така ми е писнало от тая кукувица, че днес направо ще я побъркам.
Засега чао и лек ден от нас.

# 228
здравейте милички Hug

хайде да Ви почерпя и за ИМЕННИЯТ ДЕН на ДИДИ

Wine Glass eat Wine Glass eat Wine Glass

не че ще правим КУПОН,..но да спазим традицията и да го ОТБЕЛЕЖЖИМ поне  newsm78

Дори, жалко , че от едни сополи сега сте с АНГИНА..дано се оправите по-скоро та да не изгубите треннига за ЯСЛАТА... иначе то какво да кажат на тези родителски срещи..общо взето навсякъде на такива събирания иде реч за пари... #2gunfire

Рени, килимчетата са от КОМО, и не са никак скъпи... най-голямото като размер е 70 лв. , мокетено е и се почиства лесно... е кофтито е че си личат прашинките по него...но аз и без това почти през ден пускам прахосмукачка .... та ще се оправим с мърсотията...

Кали, мерси за КОМПЛИМЕНТИТЕ към АПАРТАМЕНТА ни...то има още доста работа по него... ама ще почака по добри от към финансова страна ДНИ... а каката ни има рожден ден на 20 ноември... та ще мога да си отдъхна до следващият КУПОН... че и тя иска да го празнува в къщи... те от класа и са почнали така да правят рожденните дни... и не иска и да чуе за някакъв КЛУБ или заведение...  ooooh!

Рали, дано и вие скоро оздравеете... а колкото за работа наистина е голям проблем с малко дете да си намериш подходящата... работодателите все се застраховат от към болнични и тем подобни... макар , че като се замисля аз например като ходех на работа преди да родя Диди, почти не съм ползвала такива... а имах колежки които и без деца си бяха ПЕРМАНЕНТНО болни през седмица две... така че не мога ги разбера тези работодатели.. то си е до човек... и съвест...

Весел и слънчев ден на всички ви... Hug

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 14:48 от wily

# 229
  • София, Младост 3
Привет, момичета!
Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връщат двойно и тройно на всички.    bouquet Blush

Пак се изгубих, но Симонка взе че се разболя. В петък, както си четях сладко вашите постинги, ми се обадиха от градината да ходя да си я прибера, че имала Т. Веднага отидохме на лекар, но не при нашата, че не беше на смяна, и другата лекарка ни изписа антибиотик за първи път. Вечерта вдигна 40,5 Т... Shocked И така РД изкарахме болни, под карантина и в тесен семеен кръг. Похарчихме 75 лв за лекарства и не останаха пари за подарък от нас, добре че си има баби и леля... Въобще, РД не мина така, както ми се искаше, но какво да се прави. Поне тортата беше разкошна– езеро с патенца, лилии и папрат от „100 гр сладки”, с фантастичен шоколадов мус с бисквити (но доста сладка). За съжаление, не мога да ви покажа нито една снимка, защото.... нямам достъп до сайта на БГ- фото!!! Е, тия от IT-то вече прекаляват!!!  #2gunfire

От днес Симона е вече на градина, а аз на работа. Чудя се дали да не мина през сладкарница Неделя и да поръчам едно ягодово парфе за утре за градината, пък макар и на патерица, да почерпим децата и лелите.... newsm78

Вили, моята приятелка се казва Боряна, но работеше в Киров преди около 5 г (дали не и 6).

Приятно изкарване на последните рожденици – дано всички са здрави и весело да посрещнат празничния ден!

Free_Soul, (извинявай толкова изкуках тия дни, че в момента въобще не мога да включа за името ти) доволна ли си от к-та за почистване на Вега Тойс? Симона тия дни ми дърпа от ръката ту парцала, ту прахосмукачката, а от време на време вади и метлата от банята.  Laughing Мисля, че би се зарадвала на такъв к-т. Иначе от баба си и леля си получи кухня + доста нови дрешки + плюшена играчка + един музикален конструктор инструмент (много е смешен и тя много се забавлява). Чинът остана за Коледа, че в момента нямали в наличност точно този модел, който харесахме.

Това е от нас. Имах още нещо да коментирам по вашите постинги, но нали вече пестя времето, прекарано във форума и затварям веднага страницата, та не мога сега да се подсетя...

Цветя и целувки на всички   bouquet

# 230
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИКИ И МАРТИ! ДА СТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДИДИ! НЕКА КУПОНЪТ ВЕЧНО ДА ТЕЧЕ!

newsm59 nbirthday nbirthday nbirthday  newsm59

Разглеждах снимки до сега - много са пораснали всички, големи деца имаме вече, не онези бебчовци  Hug То са прически, то са дрешки кипри, то са торти ракошни - много ми е едно такова - мило, приятно, топло да ги гледам  Hug

Пожелавам на всички болни (Симонка, Анджи, Вики, Ванката) бързо да оздравяват  Hug

# 231
Здравейте, мами. Хващам се, че напоследък мисля само за 4.11. Жалко, че няма да мога да доведа и каката #Cussing out... направиха го учебен ден- ще отучват вторника.

# 232
Добър вечер,момичета Hug

Честит имем ден на Дидито,да е жива и здрава,радост на мама и татко! newsm51 newsm51

Сега и аз да Ви почерпя,нали си имам и аз Митко Wine Glass beer Popcorn Drunk Heart Eyes

Вили,мерси за инфото,за килимчетата HugЧудя се що не съм ги видяла newsm78 Сега съм в размисъл за детската стая на Иван.Бях харесала едно легло,то всъщност е цял комплект.Та леглото е най-нормално,само отгоре над главата има нещо като навес и фенерче GrinningМного е оригинално.И всички останали мебели са в някакъв стил като туристически.Май нещо не ми идва да обясна много добре Sick Но мая мъж каза,че това било кич и за голямо дете и нямало това да сложим Rolling Eyes Сега съм в издирване,ако имате идеи давайте Praynig

Пиленце,какъв  е този чин,за който казваш?

Кали,къде без бабите Grinning Те са основно присъствие Heart EyesДано само Иван се оправи.Днес му купихме подаръка,къщичка от тези,който са като палатки GrinningТой веднага я надуши,но беше скрита моментално Heart Eyes

Миленка,хич не ни навестяваш Crossing ArmsПО-често присъствие искаме.А за 4.11.,жалко,че Ивето ще учат Sad Нищо ще й скрием малко тортичка. Heart Eyes

П.с.Вили,гледаш ли "Изгубени",сега гледахме последната серия........Направо вече откача този филм,решила съм сериозно да го бойкотирам.Сега така съм се ококорила,че май  ням аскоро да си легна smile3556

Хайде Лека нощ,да спите в кош  sleepuu

# 233
Честит Имен Ден на Дидка и на тати Митко/ на Ванката/!
Да са живи и здрави!

Бързо оздравяване на болничките ни Октомврийчета!
...мисля само за 4.11. ...
Миленката, за Вас в БГ не знам, но аз да знаеш как я чакам, обикновено след такава среща Момичетата са толкоз възторжени и весели, темата ни се изпълва с толкоз хубави емоции и настроения и разбира се толкоз хубави снимки. Жалко за каката Ви! Hug

Приятен и светъл петъчен ден Ви желая!

# 234
Едно бързо включване и от мен.При нас за сега всичко е наред / да чукна на дърво /.Вече си имаме любима леля Пеева / еля Пея/ и като нещо се заинати сутрин с "кипренето" я подсещам ,че леля Пеева я чака и на мига е готова.Все още си играе с готварския и фризьорския к-ти от рождения ден,като от времена време ме храни и мен.Като стана по-студено и често изстива и върнах нощния памперс.
Ралник -ние имаме и от двата типа матраци на ТЕД,но с пружината на мен повече ми харесват.Малко са по-твърди,но нямат деформации.Докато другия след време се деформира по  формата на този който спи и трябва да го въртиш.Ама като сте двама и нямате много комбинации на въртене.

# 235
Момичетааа  Hug Има ли някой да ни помни още  Blush Blush Blush

На патерица честитим рождените дни на ВИКИ,  КАМИ, КРИСИ, НАТАЛКА, АЛЕКС, СИМОНКА, ДИДКАТА, ВИКИ И МАРТИ!

Да сте живи и здрави, дечица, и да имате дълъг и щастлив живот! Най-хубавото възможно детство и най-щастливите родители! Както и най-добрите приятели и най-благосклонната съдба! Прегръдки от нас с Андрея   Heart Eyes

Извинявам се, че се позагубих! Съответно не съм чела почти нищо. Успях да видя само снимките на Вили - страхотно парти на сладка кукла Диди - да е жива и здрава и във връзка с вчерашния празник, Вили  Heart Eyes

Малко боледувах, много работих, а и очите много ме боляха напоследък и май ще ходя да ме преглеждат. Направо ми е мъчение да гледам монитор.
Иначе сме добре, да чукам на дърво. И очакваме с нетърпение срещата си с вас другата събота. Там има ли нещо ново, което съм изпуснала?
Целувки на всички и до скоро!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 236
Добър вечер момичета Hug

Мила,как да не Ви помним Naughty Чудехме се къде се изгуби Rolling Eyes Ако имаш нужда от очен лекар или от някакво друго съдействие,брат ми се занимава в тази сфера,и може да помогне (ако не с друго ,поне с инфо)за някой добър офталмолог:hug:

Кали,Благодаря за пожеланията към нашият татко Heart EyesДойде ли вече истинската зима при вас,че ние май скоро ще я посрещаме Sick

Иренка,къде се изгуби,съвсем ни забрави нещо NaughtyУговори ли Дражко да ви докара в събота,живот и Rolling Eyes здраве

Да ви кажа,днес как се смяхме с Иван GrinningНапоследък вечер заспива като му чета приказки,на него му е доста интересно,и днес се сещам по едно време и го питам,как лисицата изяла житената питка Mr. GreenКато изобщо не очаквам,че той ще реагира,защото само снощи я четохме,а той като започна да казма "аммммм-аммм'.'хус-хус',и накрая "мммммммм',направо паднах,от смях Joy JoyДетето си разказа по  неговият начин,поне е разбрал за какво иде реч,то щом е за ядене.... Mr. Green

Останете със здраве и до утре Hug  bouquet

# 237
Честит Рожден Ден, Плами и Павка!

Весело и усмихнато детсво ви желаем с Даничка. Весели празници на мама Бигони и мама Албенка/ липсвате ни, Момичета/!

# 238
                          ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМИ И ПАВКАТА!

Желаем Ви здраве,веселие,безгрижно детство,усмивки и обич!!!

# 239
Честит рожден ден на ПЛАМИ и ПАВКАТА, здраве и много игри....

Общи условия

Активация на акаунт