,погълна много сладкиши и въобще днес се отдадохме на пороци.
Празнувахме в събота с родата на агне и пуйка на пещ(отрових се тия дни от ядене).

Нещо не можах да ви разгледам другите снимки,но пак ще пробвам. 
(то го и римувах без да искам
)Ще свикне,ще видиш,трябва постоянство.Иван вече няма проблем,сега само дето е на фаза,като му се доака на вън,не иска да се скрием и да свърши работата,
Иска у дома на гърнето и започва да вика.Къш-Къш,което значи в къщи
Веднага да ни информираш за пола на бебчо
Леко бременеене ти желая 

Или ще ходи или по добре да не ходи, сега ще свикне, че като се наяде го взимам и после.....
, целувки и успешен ден на всички
аз съм все зад обектива и ако не бях казала на Драго да ме снима и мен, пак само те с Никол щеше да ги има на снимките ... ама така де, да не съм прокажна, че да се не снимам ..
що и на мен не ми се доядат ..
) ... аз затва съм си я избрала за сватя ... 
.. жалко че Никол взе мойте смотано кафяви ... през цялата бременност си мечтаех да е със сини очи, но уви ..
Здраве да е

Има още две дечица от нашата група болни от същото
Сега сем на два сиропа и разни други хомеопатични.Дано само се оправи до неделя,че не знам какъв рожден ден ще караме
А тортата,тортата е разкошна-
МНго се умилих на снимката ,където Диди спи,много е сладка.Тя е станала истинска малка госпожица,страшно е пораснала.Вили аз като една любопитка ,да те питам от къде ви е килимчето или мокетче е ,не видях 
Хапвам си всичко по много,ама пусто не ми се лепи.Иска ми се да имам отгоре едно,две килца,но не става
А за купона,две мнения няма
Като си дойдем на Ботевград е време да си направим едно посещение на 'Баницата',от кога си говорим.....ама ха....то и ние сме за бой де
Отивам да си видя патенцето 
Препоръчани теми