Отговори
# 210
  Честит рожден ден на НАТАЛКА, и КРИСИ много здраве и щастливо детство изпълнено с веселие и игри

# 211
Честит Рожден Ден на Криси и Натали!

Много здраве, много късмет, много игри, много усмивки и мноооого щастие ви желаем!

# 212
Благодаря,мили момичета, за страхотните пожелания!
Да Ви се връщат на всички! newsm51
Наталка вече се измори след днешният натоварен с емоции ден.Вземала си е редовните уреди за сън-една възглавничка и цял батальон плюшени играчки,и мига на парцали.Вози се на всевъзможни люлки и въртележки,как не взе да повръща само ooooh!,погълна много сладкиши и въобще днес се отдадохме на пороци. WinkПразнувахме в събота с родата на агне и пуйка на пещ(отрових се  тия дни от ядене).
Купихме й люлеещо се конче с дървена основа от Хиполенд.Не стоиповече от 3-4 минути на него-бързо й омръзват играчките засега.
При мен нещата са постарому.Трупнах 2-3 кг,но още никой не ме е заподозрял в бременност,освен ако не кажа.Влизам в някои стари дрехи.Не ме гледаха на Ехо предната ЖК,не знам още пола,но ме гложди.....Иначе го усещам бебунът от тия дни.Приятно беше да се сетя какво е!
Бузанка,,съгреши,, току-що,изчезвам да я преобуя.
Пак ще пиша тези дни.
Целувки на всички сладури и майките им! Heart Eyes
Забравих да честитя и на другата рожденичка днес-Криси!Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват! Hug

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 20:11 от kozlyo

# 213
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ  И НАТАЛИ
Бъдете много здрави и щастливи мили деца и усмивките да не слизат от личицата ви  newsm59 nbirthday  ura  bigdance2 Tada Tada smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

Последна редакция: вт, 24 окт 2006, 08:08 от Mira(vatan1919)

# 214
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАТАЛИ И КРИСИ! МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО СМЯХ, МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ, ЛУДОРИИ ДО ЗОРИ!
newsm59 Tada Tada Tada newsm59

Аз пък да ви се похваля (то не че е голяма гордост, де, ама за нас си е събитие  Embarassed ) Днес Мишо сефтосал гърнето Мария го сложила да седне, той ронел крокодилски сълзи, но седял някак си и като се изпишкал се стреснал от звука ли, от какво, а тя заръкопляскала толкова бурно, че той веднага се нахилил, все едно кой знае какво е направил. Като се прибрах ми донесе гърнето и ми вика МИШИ ПИШ  Mr. Green

# 215
Честит Рожден Ден на сладките малки принцески- Дидката и Симонка и на чаровният принц- Александър!

Бъдете здрави и весели, игриви и жизнени дечица! Весели празници, Вили, Пиленце, Нимфетка!   Hug

# 216
Честит Рожден Ден на Дидка, Симонка и Алекс!

Слънчеви деца, желая ви много усмивки на вашите личица, милиони детски игри и безрой щастливи мигове!
Бъдете живи и здрави!

Здравейте момичета, как са празнуващите, вече празнувалите и следващите празнуващи ... очакваме много снимки и разкази за празника ...  Peace
Никол е на ясла, а аз досега качвах новите ни снимки ...
Сега в събота ходихме до язовира на разходка, беше много интересно, а на последната снимка се вижда как Никол отива да гласува в неделя ... Laughing
Който му се гледат малко снимки, EТО ГИ ОЩЕ ТОПЛИ ...
Никол вече проявява много голямо желание да се снима .. прави някакви смешни физиономии .. абе като майка си обича да е ПРЕД фотото ..  Laughing

Отивам да готвя и после може пак да се включа ... приятен и усмихнат ден на всички  Hug

Последна редакция: вт, 24 окт 2006, 11:45 от Irena80

# 217
Честит Рожден Ден на Дидка, Симонка и Алекс!  bouquet
Много здраве и да бъдат все така усмихнати и игриви деца! HugНека бъдат гордост на мама и тате!
Весело прекарване, Вили, Пиленце, Нимфетка! Heart Eyes

# 218
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДИ, СИМОНКАТА И АЛЕКС! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ, ЩУРИ ИГРИ И ЛУДОРИИ!
newsm59 Tada Tada Tada newsm59

# 219
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДИ,СИМОНКАТА И АЛЕКС!

bigdance2 newsm59 newsm59  bigdance2

МИЛИ ДЕЧИЦА,БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ,МНОГО ИГРИВИ,ПРАВЕТЕ ГОРДИ И ЩАСТЛИВИ СВОИТЕ РОДИТЕЛИ ДЕН СЛЕД ДЕН!

Иренка,много сте сладки с Никол на новият аватар,абе големи мацки сте си Heart EyesНещо не можах да ви разгледам другите снимки,но пак ще пробвам. Grinning

Ади,браво на Мишо за сефтето на гърнето smile3501(то го и римувах без да искам Heart Eyes)Ще свикне,ще видиш,трябва постоянство.Иван вече няма проблем,сега само дето е на фаза,като му се доака на вън,не иска да се скрием и да свърши работата, SickИска у дома на гърнето и започва да вика.Къш-Къш,което значи в къщи Embarassed

Креми,,Наталка явно е изкарала вълнуващ и изтощителен Рожден ден. HugВеднага да ни информираш за пола на бебчо PraynigЛеко бременеене ти желая Hug

Момичета приятна и спокойна вечер ви желая  love001

# 220
Честит Рожден Ден на бъдещата кака Вики и порасналият малък мъж- Мартин!

Мили дечица, жалаем Ви много здраве, усмивки и безгрижно детство! Весели празници- красива Бременелке- Аня, и на Теб мамо Силви Мар! Hug

Иренка, снимките са много хубави. Наистина Николетка обича да е в центъра и на обектива и на вниманието. Тати Драго има много хубави очи, но явно и преди време ги е използвал много съвестно когато Си е избрал такава фотогенична и усмихната съпруга! Hug
Мили, къде изчезна? Как Си, много работа ли имаш?
Ади, как са рибките? Мишо радва ли им се? Поздравления за кака Мими и сефтосването на гърнето! Hug
Мамарени, честит Ти и на Теб нов аватар с едно пораснало момченце!
Дорий, как мина РД в яслата на Вики?
Вили, баба и племенниците заминаха ли Си, как изкарахте?
Пиленце, стискам Ви палци след 05.11. да нямаш поводи за притеснения.
Ралниче, къде Се загуби? Как са Анджи и Христо?
Козлю, Волна Душице, лека бременност Ви желая!
Стели Мели, избра ли Си картинка за десктопа? Hug
Мирка, поздрави и на Теб, работна Мамо и целувки за Танечка и Валката!

Лек и хубав нов ден Ви желая!

# 221
Честит рожден ден на Вики и Мартин! Да растат здрави и весели деца! newsm59 newsm67 newsm59 newsm67 newsm59 newsm67 newsm59

Честит рожден ден на патерица и на Диди, Симонка и Алекс, желаем ви много здраве и незабравимо детство!  bigdance2 Tada  bigdance2

Момичета рожденният ден на Вики в яслата е минал много добре, танци, песни, веселба. Ходи с желание все още. Като отидем мрънка малко, но сам влиза в стаята. Днес има родителска среща и съм се наточила да се разправям с лелките. Все още го взимам на обяд, а сега искат от утре да ги взимаме в 14.00часа, та да видят кой ще заспи, ако не са заспали в два да ги вземем, ако пък са заспали да чакаме там да се събудят. Луда работа, толкова време се забавиха с тоя ремонт, сега вече втора седмица иди ми доди ми, няма да стане тая Naughty Или ще ходи или по добре да не ходи, сега ще свикне, че като се наяде го взимам и после.....
 Това е засега от нас, отивам да будя домашните любимци Wink, целувки и успешен ден на всички  bouquet

# 222
Честит Рожден Ден на Вики и Мартин!

Бъдете живи и здрави, мили дечица, играйте на воля, усмихвайте се непрестанно и бъдете много щастливи!

Рени, Кали, мерси за комплимента ...  Heart Eyes  аз съм все зад обектива и ако не бях казала на Драго да ме снима и мен, пак само те с Никол щеше да ги има на снимките ... ама така де, да не съм прокажна, че да се не снимам ..  Laughing Laughing Laughing
Кали не сме те виждали на снимка ВСЕ ОЩЕ, а любопитни в наЩа тема БОЛ ... но за РЕни мога да кажа, че 2 мнения по въпроса няма ...  тя е невероятна мацка - висока, финна, нежна, слабичка (сигурно обелки от краставици яде  newsm78 що и на мен не ми се доядат .. Crossing Arms) ... аз затва съм си я избрала за сватя ...  Heart Eyes
Рениии, младите ще се обичат, а ние ще си купонясваме ... малиииииииии РАЙ  Laughing
Кали, и аз първо бях запленена от очите на Драго .. това първо ми направи впечатление, пък и в Правец истории се носят за неговите сини очи ...  hahaha  .. жалко че Никол взе мойте смотано кафяви ... през цялата бременност си мечтаех да е със сини очи, но уви ..  Crossing Arms Здраве да е  Peace

Последна редакция: ср, 25 окт 2006, 14:32 от Irena80

# 223
Честит РОЖДЕН ДЕН на ВИКИ и МАРТИН, здраве и весело детство.... изпълнено с ОБИЧ от мама и тати... Hug

сега да се ОТЧЕТА и за нашият празник..аз още снощи щях да го направя...ама нещо ФОРУМА не ми се ОТВАРЯШЕ..а като се отвори не ми излезе постинга...после пък ни спря тока и за капак на всичко не си бях записала ТВОРЕНИЕТО и така остана за днес...да ви ПОКЛЮКАРСТВАМ...

Рожденият ден мина повече от ВЕЛИКОЛЕПНО...аз в началото се бях ошашкала, че няма да имам ТОРТА за празника, че я бях поръчала от ДВЕТЕ ФУКЛИ- по интернет.....а подтвърждение нямах..... та до 11 часа бях на тръни, но ми се размина..... а да знаете каква красота беше самата торта..., аз почвам да се влюбвам в този интернет и невероятните му възможности... а за ЯДЕНЕ става пустата му торта... е ще има и такива части от нея, които определено няма желаещ да яде...че са само от захар...но пълнежа е страхотен...
това за тортата... имахме си две каки (нашата и още една), които така добре се занимаваха с гостите и рожденничката, че ние мамите имахме възможности да си поприказваме и похапнем на спокойствие... то не бяха игри, танци и балони, после се маскираха с небезизвестният какин костюм, даже и на ДИДИ го навлякоха.. голяма веселба се получи... но защо се мъча да ви го описвам... като определено не ми идва дар словото..я по добре да ви го покажа..... newsm78

Снимките ни....

Иренка, ама много сте готини  с тези опашлета на плитчици...

Кали, тя бабата и племенничката ми си заминаха още в неделя..че са на работа и училище.... но за сметка на това пък в понеделник дойдоха брата на мъжа ми заедно с жена си..и днес ги изпратихме и тях...а в петък ОЧАКВАМЕ и другата баба и дядо..на мъжа ми... та откъм гости ще ми дойде малко в множко..но какво да се прави..децата трябва да се поглезят по празници..а това бабите най го могат...

# 224
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И МАРТИН!

Желаем Ви здраве,весело детство,радост и обич в очите!

Момичета,днес така бях яхнала метлата и седнах да споделя мъката си с вас,писах,писах и като да си пусна постинга..............се появи онзи надпис,който като видя ми иде да изхвърля компа #2gunfire
Та сега по същество,Иван е болен,с лаеща кашлица,водих го на лекар,каза,че е някакъв вирус.Е,явно TiredИма още две дечица от нашата група болни от същото Whistling Сега сем на два сиропа и разни други хомеопатични.Дано само се оправи до неделя,че не знам какъв рожден ден ще караме Shocked

Вили,снимките са страхотни,страхотно парти сте си спретнали HugА тортата,тортата е разкошна- HugМНго се умилих на снимката ,където Диди спи,много е сладка.Тя е станала истинска малка госпожица,страшно е пораснала.Вили аз като една любопитка ,да те питам от къде ви е килимчето или мокетче е ,не видях Rolling EyesМного ми хареса,а и аз искам точно такова,много е готино Heart Eyes

Иренка,мила Благодаря за комплиментите,ама чак пък обелки от краставици Heart EyesХапвам си всичко по много,ама пусто не ми се лепи.Иска ми се да имам отгоре едно,две килца,но не става Rolling Eyes SickА за купона,две мнения няма HugКато си дойдем на Ботевград е време да си направим едно посещение на 'Баницата',от кога си говорим.....ама ха....то и ние сме за бой де Embarassed

Момичета,спокойна нощ,да спите в кош Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesОтивам да си видя патенцето Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт