Пожелавам ви най щастливото детство съпътствано от много здраве щастие и весели игри,и нека усмивката по личицата ви винаги да ви озарява

Уж една девойка започна при нас, работи две седмици и изчезна - предложили й друго място точно по специалността. Нормално да предпочете другото място.
Тръгна си. Поне ми загуби по-малко време. 
Та сутринта, като се събуди Мариелка, й грейнаха очичките. Свекърва ми дойде и й подари букетче цветя, подарък, а ние - нашия - количка за почистване. Специални благодарности на Иренка, че ни показа онзи сайт, откъде си избрахме подаръка.

Друг път пак.

Честито ти мила, лека бренност и едно здраво, сладко бебче ти пожелавам от сърце!
Беше страхотно, невероятно, надмина всичките ми очаквания! Тези момичета са направо великолепни. Това са момичетата от "Малчуган-Великан", те работят с няколко заведения в София, ние си бяхме избрали една пицария Мис Каприз на Лиляна Димитрова. Когато отидохме те вече бяха приготвили всичко - слагат по земята постелки от едни меки пъзели, бяха атанжирали играчки за всякакви възрасти, кош с топки, много балони, окраса по стените. Там бяха и артистите за кукления театър (бяхме си го поръчали, те ни го предложиха) и си бяха разположили масата и куклите и всичко необходимо. Започнаха с поздравления за рожденника, малко музика - водиха си DJ за детска дискотека, после наредиха столове и преминаха към театъра. Гледаха (гледахме) Мечо Пух. Всички деца бяха запленени, ако не сте ги водили още на куклен театър - направете го, много се впечатлиха всички. Само дето Мишо ходи да пипа куклите и приготвените "за после" участници в представлението 
Наистина беше страхотен празник, много съм доволна от тях! После всички деца помагаха да се събират играчките, пъзела, свалиха украсата от стените и им я раздадоха, раздадоха балоните, като музиката не спираше, майките и татковците също успяха да хапнат и пийнат в цялата суматоха и всички бяха изключително доволни. Е, имаше и разплакани очички накрая, защото никой не искаше купона да свършва 

Честито ти мила, лека бренност и едно здраво, сладко бебче ти пожелавам от сърце!
Има друг Голям Ден, но за сега няма да ви кажа, за да не развалим магията... Ожелала съм си нещо за тогава, дано да се изпълни мечтата ми! Та затова си сложих лентичка!... Целувки на всички малчовци и техните мами

-този ден ми се изтри дългият за мен постинг и така се нервивах,аз и без това пиша бавно
.Виждам,че сте изкарали страхотно!
, абе 3 дни рожден ден, важното е купон да има.

Препоръчани теми