Отговори
# 195
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКИ КАМИ И ВИКИ
Пожелавам ви най щастливото детство съпътствано от много здраве щастие и весели игри,и нека усмивката по личицата ви винаги да ви озарява
 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51  smile3525newsm59 nbirthday  ura  bigdance2 Tada  party023

# 196
  • Бургас
И така здравейте на всички както винаги успявам едвам да се добера до компютъра за да ви почета и да видя как са малките сладурчета и техните прелестни майки,поне като нямам време да пиша да ви почета и да се разсея от натрупаните работни емоции.
И днес съм на работа но от по късно и чакам свекито да дойде да ги гледа малчовците
Както и при вас като чета така и при Таня сме в периода на протестите съблича се тръшка се за всичко абе голяма панта.
Аз да ви питам махнахте ли вече памперса защото аз ударих на камък Таня е непреклонна нищо в гърнето и това е,а от началото на лятото в момента в който влезе в къщи го сваляме и ходи без него  само че обърна къщата на тоалетна и не издържам вече,но продължавам да опитвам на яслата също дано успеем скоро.
  pilence_74 ,дано ако карате варицелата сега да мине много леко Таня я изкара сравнително бързо и без много оплаквания всичко мина за около седмица,само че аз си я къпех само в дните които не го правех тоест първите два ,пъпките се инфектираха и беше гадно но после си и направих сапунада изкъпах  я и всичко затихна.
Ех пак ще приключвам че Таня сега ми цъфна чисто гола много обича да е така а е студенко вече

# 197
Честит Рожден Ден Ками и Вики!

Ние с Никол ви желаем щастливо детство, много игри и безбой усмивки да греят на личицата ви ..!!!

# 198
 newsm59Честит Рожден Ден на Вики!!!  ura
Доренце,да Ви  е жив и здрав,палав и усмихнат!!! Mr. Green

Целувки от цялата ни банда!!! Mr. Green

# 199
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМИ И ВИКИ! bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

МИЛИ МАМЧЕТА,НЕКА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛЧУГАНИТЕ,МНОГО ЩАСТЛИВО,ИЗПЪЛНЕНО С ИГРИ,ЛУДОРИИ И ОБИЧ ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЕМ!

# 200
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на КАМИ И ВИКИ!

С пожелания за слънчево и щастливо детство!
  Grinning

Пожелавам и много усмивки, радост, щастие, здраве и късмет на всички рожденници, които не успях да поздравя!

Покрай работата се връщам уморена у дома и изобщо не ми се сяда пак на компютъра, та затова дълго време не съм се включвала.
Освен това в началото на декември трябва да излизам по майчинство - 45-те дни преди термина, а още не можем да си намерим момиче, което да ме замества.  Tired Уж една девойка започна при нас, работи две седмици и изчезна - предложили й друго място точно по специалността. Нормално да предпочете другото място.
Разбирам я, ама 2 седмици ме заболя устата да обяснявам естеството на работата си, покрай моите си текущи задължения и сега....пак отново...

Вчера дойде друго девойче, без стаж, още студентка, да започне при нас. Голям ентусиазъм имаше. До втория час, докато заяви, че това не й било интересно. Тя била хуманитарна специалност, а ние сме търговска фирма. Ха, сега де.  ooooh! Тръгна си. Поне ми загуби по-малко време.

И сега сме като в небрано лозе. Пак пуснахме обява...Мисля си, че ако не успеем навреме да открием човек и да го обуча достатъчно, сигурно ще ме заврънкат да остана на работа и в срока на болничния си...Пък хич неми се ще...Ще видим... Tired

А сега нещо по-интересно: за нашето парти. Или по-точно - партита.
10 Октомври беше във вторник. Предната вечер приспахме малката и още 1 час си играх да правя декорации в хола - балони, надписи.  Blush Та сутринта, като се събуди Мариелка, й грейнаха очичките. Свекърва ми дойде и й подари букетче цветя, подарък, а ние - нашия - количка за почистване. Специални благодарности на Иренка, че ни показа онзи сайт, откъде си избрахме подаръка.  Hug  Grinning

Мариела си играла цял ден, а вечерта като се прибрахме, отидохме у родителите ми с торта от Неделя - плодова пита, да се почерпим. Там пак подаръци.  Mr. Green Свещички, фойерверки, аплодисменти - всичко по реда си.  Laughing

Ади, Мариела показва 2 годинки с палеца и показалеца, така се оказа най-лесно за нея.

В събота - на 14-10, празнувахме и ние в Слон-балон. Много доволна останах, но Мариелка бе на върха на щастието си - 3 часа дивя, щуря, пързаля се, хвърля се, свири, пя, търча и какво ли още не. Снимахме много, и с фотоапарати, и с камера. Родителите също си хапнахме добре - хапки различни от кетъринга.

Тортата бе от Гаврош - японска торта пълнеж, разкошна - лека и вкусна, и много красива. Мариела веднага почна да чопли цветенцата й, преди да е духнала свещичките.  Laughing

Прекарахме си страхотно 3 часа, особено дечицата, което е най-важно.  Heart Eyes

А в неделя бяхме у свекърите - пак торти, балони, подаръци.  Mr. Green

Мариелка вече се настани у мен пред компютъра, явно е време да привършвам с писанията... Wink Друг път пак.

Ето малко снимки: [img=http://thumb4.webshots.net/t/57/657/8/73/33/274887333004154 … 184hgKuoe_th.jpg]

# 201
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАМИ И ВИКИ!
БЪДЕТЕ ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ИГРИВИ, УМНИ И ПАКОСТЛИВИ!

newsm59 nbirthday nbirthday newsm59

# 202
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМИ И ВИКИ....много здраве и да бъдат все така усмихнати и игриви деца

# 203
Честит Рожден Ден на всички октомврийчета!
Благодаря за пожеланията ви и се извинявам, че толкова късно и толкова за бързо се включвам... Причината е, че бяхме болни за рожденния ни ден и не ми беше до компютри, а време за по-големи постинги не ми остава, защото вече сме в ремонт... Като приключим, надявам се успешно ще пиша повече за нас...
Само да се оплача, че вече не ни млъква устата (даже и нощем ставаме да си говорим) и правим мнооого и все по-големи бели! Flushed

# 204
  • София
Здравейте момичета, днес хубаво време и всички сте се запилели навън  Hug

Загледах се в лентичката на Стели-Мели и забелявах още една бременна мама  Hug Честито ти мила, лека бренност и едно здраво, сладко бебче ти пожелавам от сърце!

Аз да дам отчет за поледният тур от нашите празници  Peace Беше страхотно, невероятно, надмина всичките ми очаквания! Тези момичета са направо великолепни. Това са момичетата от "Малчуган-Великан", те работят с няколко заведения в София, ние си бяхме избрали една пицария Мис Каприз на Лиляна Димитрова. Когато отидохме те вече бяха приготвили всичко - слагат по земята постелки от едни меки пъзели, бяха атанжирали играчки за всякакви възрасти, кош с топки, много балони, окраса по стените. Там бяха и артистите за кукления театър (бяхме си го поръчали, те ни го предложиха) и си бяха разположили масата и куклите и всичко необходимо. Започнаха с поздравления за рожденника, малко музика - водиха си DJ за детска дискотека, после наредиха столове и преминаха към театъра. Гледаха (гледахме) Мечо Пух. Всички деца бяха запленени, ако не сте ги водили още на куклен театър - направете го, много се впечатлиха всички. Само дето Мишо ходи да пипа куклите и приготвените "за после" участници в представлението  Mr. Green Когато театърът свърши вече беше сервирано за децата детските менюта - пица, сокче и играчка. Какичките помагаха в храненето, всички ядоха сякаш беше състезание по надяждане и надпиване със сок  Peace
После каките взеха микрофона и започнаха игрите. Измисляха всякакви игри - за по-големите, за по-малките. Раздадоха по едни пластмасови животни, вързани с въжета за едни моливи и играта беше кой най-бързо ще навие конеца на молива и ще хване животното. Това е за по-големите, а малките пречеха и създаваха трудности  Mr. Green играха на балона се надува, на "Малчуган-великан" - каката казва "Малчуган" и всички трябва да клекнат, при команда "Великан" всички трябва да станат прави с ръцете нагоре - клякаха, ставаха - по-големите по команда, по-малките покрай тях, голяма забава. После редиха замъци от чаши, кули, ритаха балони, пукаха балони (тази игра май децата я измислиха  Mr. Green ) накрая започна дискотека - патето Яки, детство мое - каките танцуват от сърце, малките по тях, правиха лимбо-рок с едни шалове, накараха родителите да направят тунел - застават едни срещу други и пляскат ръцете си, а децата минават отдолу, караха мотори с "лудата жаба" и т.н. Накрая внесоха тортата с фойерверки, накараха всчко дете да пожелае нещо на рожденника, а тези, които не могат - майките ги заместиха. Но всички казаха поне "Ден Ден"  Hug Наистина беше страхотен празник, много съм доволна от тях! После всички деца помагаха да се събират играчките, пъзела, свалиха украсата от стените и им я раздадоха, раздадоха балоните, като музиката не спираше, майките и татковците също успяха да хапнат и пийнат в цялата суматоха и всички бяха изключително доволни. Е, имаше и разплакани очички накрая, защото никой не искаше купона да свършва  Hug
Това е, ето малко снимки, които някой е правил с нашия апарат, че в суматохата май не се сещахме много за него  Embarassed http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=3401&AlbumId=71501

Отивам да посвърша малко домакинска работа, че без това не можа  Peace

# 205
Здравейте момичета, днес хубаво време и всички сте се запилели навън  Hug

Загледах се в лентичката на Стели-Мели и забелявах още една бременна мама  Hug Честито ти мила, лека бренност и едно здраво, сладко бебче ти пожелавам от сърце!

... Ей така си и мислех, че ще се объркате! Не, не съм бременна, въпреки че би било хубаво! Simple Smile Има друг  Голям Ден, но за сега няма да ви кажа, за да не развалим магията... Ожелала съм си нещо за тогава, дано да се изпълни мечтата ми! Та затова си сложих лентичка!... Целувки на всички малчовци и техните мами Simple Smile

# 206
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМИ И ВИКИ!Желая Ви много здраве,късмет и да радвате все така щастливите си родители! newsm59 nbirthday newsm59
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Мишо и Ади(извинете ме за закъснението) nbirthday newsm67-този ден ми се изтри дългият за мен постинг и така се нервивах,аз и без това пиша бавно Cry.Виждам,че сте изкарали страхотно!
Диването ме дърпа,утре ще пиша повече за нашия празник!

# 207
Здравейте скъпи приятелки. Хиляди благодарности за пожеланията към Вики.
Рожденният ден мина много хубаво, Вики беше малко кисел, защото имаше разтройство може би от зъбчето, но аз го натъпках с разни лекарства и вече май всичко е ок. Иначе търчаха, играха, духаха свещи, мазаха торта. Другата седмица ще ви пусна снимки, че апарата остана при мама. Тортата беше от Лагуна, синьо ферари, а вътре еклеров пълнеж с крем брюле Laughing
Получи страхотни подаръци, един от които е огромен конструктор на Лего-пожарна с човечета, с маркучи, сгради, кранове ние с таткото като го видяхме не дадохме на детето да се дореди до него Embarassed
Утре сме на ясла и там ще празнуваме на патерица Wink, абе 3 дни рожден ден, важното е купон да има.
За сега от мене чао, че съм се боядисала и вече лудите ме хващат с тази чалма на главата. Лека и приятна вечер от нас.

# 208
Честит Рожден Ден, малки Принцески- Кристина/ на Боровинка/ и Наталка/ на Козлю/!

Весело и усмихнато детство Ви желаем, много игри, подаръци и усмивки да озаряват дните Ви! Hug

Иренката, оздравя ли Никол? Hug
Вили, как изкарахте с Баба и племенниците?
Пиленце, от сърце Ти желая всичко да е наред при вас със Симонката и дано повече нямаш проблеми с Интернета и шефовете! Hug
Мирка, за памперсите, напълно Те разбирам, мила. И ние с Дана сме доникъде с тях, но когато стане, тогава. Hug
Волна Душице, много хубави и весели снимки, изкарали сте незабравими моменти. Желая Ти скоро да се намери подходящото момиче, за да можеш да Си използваш както трябва майчинството.
... Пожелала съм си нещо за тогава, дано да се изпълни мечтата ми! ...
Стели Мели, дано да се сбъдне желанието Ти, а то ще стане след като толкоз силно го искаш. Целувки за малкият Приказливко. Hug
Ади, ама много празници при Вас и много празвания, но Ти Си ги организирала перфектно. Как успяваш да мислиш за всичко наред и с проф. ангажименти?! А номера с родителският тунел е бил супер, а и много добре сте го хванали с фотото. Hug
Ралниче, как сте в красивото Русе?
Мили, лека работна седмичка Ти желая! Hug
Дорий, приятен РД на Викито в яслата! Hug

Лек и хубав нов ден Ви желая!

# 209
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАТАЛКАТА И КРИСИ! baloni baloni newsm59 baloni baloni

ЖЕЛАЕМ ИМ ОТ СЪРЦЕ,ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ,МНОГО УСМИВКИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!

Момичета,нямам никакво време да пиша,че ме чакат задачи.По-късно ако успея ще ви навестя.
Пожелавам Ви хубав и много слънчев ден-само за разходки newsm51  love001

Общи условия

Активация на акаунт