Отговори
# 75
здравейте СЛАДУРИ  Hug

вчера, нямах време да отскоча при вас, но днес ще се РЕВАНШИРАМ...

Мили, ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ на детсткият КУПОН, само приятни преживявания и емоции, лудорий за малките ФУРИИ... Joy

Креми, дано бързичко ти мине кашлицата, че трябва да сте здрави ти и бебо... а за малката Натали, как върви нагласата и за бебето...

сега да разясна защо вчера липсвах, ами причината е КАКАТА, в понеделник заминава на ЗЕЛЕНО училище за една седмица на ПАМПОРОВО и ще имат МАСКЕН бал,.. и аз нали съм майка многомашинничка, след като не открих КОСТЮМ на нормална цена се спретнах и УШИХ един такъв... и мисля че се получи, а от магазина купихме ПЕРУКАТА и ДОМИНОТО... ВИЖТЕ ни:

нали съм си ПЛЮШКИН и не изхвърлям НИЩО, виж че сега се намери приложение на ПАРЦАЛЯТА, който се чудех къде да складирам вече... newsm78

# 76
Вили, невероятна рокля си ушила ... ти си страхотна майка .. от нищо да направи НЕЩО ...   Peace

# 77
Момичета, благодаря ви за пожеланията за купона  Hug Hug Hug
Наистина беше прекрасно!!! Имам снимки на това място, а по-късно ще ви разказвам  Grinning
Да ви питам. Обади ми се таткото на новороденото момченце на моята приятелка да ме пита колко пъти на ден се вари вода за пиене. Ами като съм забравила  ooooh! Казах му два пъти на ден, ама кажете - да не съм го подвела  #Crazy Ужас, как се забравя  Rolling Eyes
Хубав ден и до скоро! Ще пиша пак на всяка цена  Heart Eyes

# 78
  • Русе
Мили, страхотно конче сте взели за рожденника. Може ли да се поръча и он-лайн? Влязох в Марсел тойс, но нямаше такова. Ако не мога да го открия в някой сайт ще ми кажеш ли какви парички струва? Embarassed
Извинявам се за краткото включване, но съм се каносала и трябва да чистя банята основно, а искам да го свърша докато спят малчовците.

# 79
Мили, страхотно конче сте взели за рожденника. Може ли да се поръча и он-лайн? Влязох в Марсел тойс, но нямаше такова. Ако не мога да го открия в някой сайт ще ми кажеш ли какви парички струва? Embarassed

Рали, не знам, мила, дали може онлайн да се поръча  newsm78 А иначе е 79 лв. Имаше едно - същото, но друга разцветка, с 24 лв по-евтино. Но това е два пъти по-красиво и ние решихме като  е кокошка, да е рошава  Joy

# 80
Момичета привет и от мен в този дъждовен ден Hug

Вили,ти просто си една творческа натура във всяко отношение Hug Гаранция Петето ще бъде с най-страхотният костюм Peace

Мила,миличка всички снимки са страхотни,направо се просълзих,много ме развълнува снимката пред болницата Heart Eyes Какво ми става и аз не знам,но някакси много се вълнувам за празниците на нашите малчовци Heart Eyes Много ти благодаря и за адресите на клубчетата HugВ крайна сметка решихме да е в 'Патетата'(а вашите снимки не са ли и те от там newsm78).Ще е следобяд(ние искахме да е сутринта,но...)там мноооооого ми хареса,много е сладко и се надявам всичко да е Ок Praynig
За водичката за бебчо,и аз не си спомням много,но мисля,че и аз два пъти я варях-сутрин и вечер Peace

Иренче,къде се изгуби,чакаме снимки да знаеш Heart Eyes

Креми,бързо оздравяване и никакви такива Naughty повече болести.

Хайде момичета,че ни идват гости и отивам да шътъм...... Heart Eyes

# 81
Мила,миличка всички снимки са страхотни,направо се просълзих,много ме развълнува снимката пред болницата Heart Eyes Какво ми става и аз не знам,но някакси много се вълнувам за празниците на нашите малчовци Heart Eyes Много ти благодаря и за адресите на клубчетата HugВ крайна сметка решихме да е в 'Патетата'(а вашите снимки не са ли и те от там newsm78).Ще е следобяд(ние искахме да е сутринта,но...)там мноооооого ми хареса,много е сладко и се надявам всичко да е Ок Praynig
За водичката за бебчо,и аз не си спомням много,но мисля,че и аз два пъти я варях-сутрин и вечер Peace

Рени, миличка, страхотно е, че в Патета сте намерили час. Да, снимките ни са от там. Много е хубаво там наистина. Някак и за децата, но не само - просто да ти е кеф да си поканиш гости там - страхотен бебешки лукс, ако мога така да кажа. И какво като ще е следобед. Искам да ти кажа, че е по-добре, защото днес половината деца закъсняха, защото сутринта не са смогнали да се оправят бързо.
И аз като теб много се вълнувам от техните празници. И това, че попаднахме пред болницата онзи ден, беше страхотно! А на рождения му ден цяла сутрин бях полунасълзена. И едно - хем ми е хубаво, хем ми е свито, и мило, и стягащо...  Дано и вашият празник е така хубав:hug:

Вилииии, ти си невероятна! Наистина какво произведение на изкуството! искам и аз Embarassed  Hug Искам да те питам нещо, че вече с тия техники се хващам за главата. Последния път видях, че имате дигитална камера. Ние си купихме за последната Нова година, но още не съм разбрала как да свалям матРиала. С коя програма работиш? И сигурно ще имам и още въпроси, но за да не занимавам всички, ще ти пиша на лични. Благодаря предварително  Hug
Хубава вечер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 82
Момичета, днес МАМА има РОЖДЕН ДЕН и искам да ви почерпя по повод случая ...
Да ми е жива и здрава, да не се ядосва за щяло и нещяло и само прекрасни моменти да я чакат оттук - нататък  Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Почерпете се за нейно здраве!

п.с. утре ще кача снимките, че днес само се ослушвах ...  Embarassed Peace

Последна редакция: сб, 07 окт 2006, 22:16 от Irena80

# 83
  • Русе
Рени, да ти е живо и здраво майчето и да се грижиш за нея. newsm51 smile3525

# 84
Честит Рожден Ден на Танчето на Мирка и Вики на Бобка!

Да са Ви живи и здрави порасналите дечица, много здраве, късмет и усмивки им желаем! Весели празници!
Hug

Иренка, честит РД и на Твоето майче, да Ти е жива и здрава, и все така да Ти помага и насърчава! Hug

Вили, не Плюшкин си Ти, а Мама с невероятно творческо въобръжение и всестранни умения. Разкошна е Петята в новият маскет костюм! Приятно изкарване Й желая на зеленото уч-ще в Пампорово! Hug

# 85
Чести Рожен Ден на Таня и Виктор!!

Да са живи и здрави, много щастливи, с голям късмет и винаги усмихнати!  Heart Eyes

# 86
Рали, Кали, мерси за поздрава към моята мила майчица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, Никол цяла нощ не е спирала да кашля, та досега търсех някоя бабешка рецепта в здравния и отивам да я правя .. по- късно ще се обадя до докторката и ще ида до аптеката ... Изкрейзвам вече , вярвате ли ми ... #Crazy Laughing

# 87
Честит рожден ден на Танчето и Вики! Големи да пораснете и щастието усмихнато да ви съпътства!

bdbaloni hbday happy bd baloni baloni baloni happy bd hbday bdbaloni

На мама на Иренка - да е жива и здрава и да се радва още дълги години на прекрасните си момичета (пък и да се увеличава бройката на внуците  Wink)

smile3525 smile3525 smile3525

Ето за рождениците и скромен подарък

# 88
Чстит рожден ден на Танчето и Вики!Бъдете здрави,много щастливи,игриви!

newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59

bigdance2 newsm18  bigdance2 newsm18  bigdance2

Иренка и твоята майка да е жива и здрава,да я слушате и тя вас! bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 14:23 от mamareni

# 89
  • Бургас
Благодаря ви момичета за пожеланията към моята принцеса и да ви се връщат стократно .
Аз сега взех тортата и съм много доволна този път са я направили така както исках после ще я снимам и ще ви я покажа,а сега имам доста работа по подготовката за довечера и ще ставам после ще кача снимки.
Иренка,Честит празник и на твоята майка ,да ти е много здрава и щастлива     bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт