Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-17 тема

• 34 004
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Привет следобедно! Hug

Кате HugTwo Hearts,пуснала си кадри от новия епизод.Аз го гледах онлайн снощи.

финала ....

ново...
Скрит текст:
ТЦ Mardian Mall в Мардине рекламирует новую коллекцию MAVI.

"Вы видели весенне-летнюю коллекцию MAVI с Кыванчем?
Самые крутые вещи, достойные весны, ждут вас в Mardian Mall."

Хубава вечер! HugKiss

# 106
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

И аз изгледах серията, но на руски език. Мале, мале... дали Санджар уби гадината... такива хора, като бившия на Мави, не умират лесно. Какво ли ще поседва след думите на Мави: "Ти се превърна в убиец! Ти си убиец!" (мой превод). Какво ще стане с бебето?.. Дано да не се разделят... и да страдат поотделно...

Скрит текст:
След малко ще тръгна за училище - имам един присъствен час в начален етап. После имам един свободен час и ще се прибера за останалите дистанционни часове.

Лек ден! Simple Smile

# 107
Привет! HugFlowers Hibiscus

Кате Hug,някои пишат,че не е стрелял Санджар,а майка му.

Това е афиша за излъчването на ДП в Ангола и Мозамбик!

А това,което си пуснала е колаж,на мястото на Енгин,са поставили Къванч...
Скрит текст:

# 108
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати! 

Относно сериала... дано да е стреляла майката на Санджар. А за колажа е ясно, че е  "вкаран" Къванч, вместо Санджар. Феновете имат огромно въображение... и достатъчно време...

Скрит текст:
Досега се занимавах с училищни неща. Ще се провежда обучение, а председателят на нашето методическо обединение е болен и трябваше аз да определя кои колеги да предложа. Те още не знаят и очаквам негативни реакции...

Ползотворен ден! Hug

# 109
Добър ден!

Туба е добавила в инстаграм #TubaBüyüküstün
#чувство

Кате HugTwo Hearts
Снощи пуснаха бг.превода на епизода..
.копирам всички линкове от темата за Туба,пуснати от Буркина Hug,а превода е на Барисеа Hug
https://drive.google.com/file/d/1gh3n8gSakstsRdNFCFA5LZDxKxTc-NA … /view?usp=sharing
https://archive.org/details/s-2-e-49
https://disk.yandex.ru/d/j10kLzLgxcA1vQ
https://yadi.sk/d/j10kLzLgxcA1vQ
https://drive.google.com/file/d/1wDKISo0gpwL1-1lNftSTATsV8ihfXFW … /view?usp=sharing
https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239308%2Fea624028e31d454114

Днес в Турция е празник-Ден на суверенитета (от 1920 г.) и Ден на децата (от 1929 г.!
Но имат тридневен коментдантски час за да няма събиране и струпване на хора!
Скрит текст:
✅Турция вводит трехдневный комендантский час❗
Власти Турции ввели трехдневный комендантский час с 23 апреля в связи с тем, что на пятницу приходится День национальной независимости и детей.
"В связи с тем, что 23 апреля отмечается государственный праздник - День национальной независимости и детей - на этой неделе комендантский час будет действовать с 19:00 22 апреля и закончится в 05:00 26 апреля", - отмечается в циркуляре МВД Турции, передает ТАСС.
Отмечается, что во время комендантского часа жители Турции (граждане республики и лица с видом на жительство) могут выходить на улицу только для посещения ближайших продуктовых магазинов и аптек в период с 10:00 до 17:00, а также для походов к врачам и для выгула домашних животных.

23 апреля в Турции отмечается государственный праздник Национального суверенитета и День защиты детей (Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı). День Детей отмечается в честь первого созыва Великого Национального Собрания в 1920 году в Анкаре для подготовки национально-освободительной войны. Поэтому у праздника есть и второе название — День национального суверенитета. По завещанию первого президента Турецкой Республики Кемаля Ататюрка, который полагал, что будущее нации закладывается в детстве, в этот день взрослые должны были на время поступиться своим авторитетом.

От Туба за празника...
Цитат
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
23 апреля Национальный суверенитет и День защиты детей..
Раньше, в нашей стране собирались дети из разных стран мира.. Обучатся в детстве легче, или понимать, меньше предрассудков, меньше шаблонов, меньше страха.. Больше любви, больше понимания, больше доверия. В раннем возрасте, такие дети будут видеть культуру друг друга, учиться, изучать их языки, уважать их различия, встречаться с любовью.. Дети вырастут с сочувствием и станут «Людьми» которые не делают различий между религией, языком, расой, культурой.. В мире, который является нашей нацией, в царстве любви, со свободой, всегда оставаться ребенком...

а следобед от 14,30 ч. ще се включи и в ИГ за Уницеф със Сема Хоста

Спокоен следобед! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 110
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Пак си донесла новини, които аз няма къде да "намеря". Преговорих си моменти от серията с бг субритри от един линковете, които си ми постнала. Очаквам следващата и ме е страх какво ще се случи...

Скрит текст:
Прекъснах си писането на материали за следващата седмица. Ще си почина малко и ще изляза да пазарувам. После ще продължа. Изморена съм.

Спокоен ден! Heart Eyes

# 111
Привет следобедно!

Кате Hug,честит Лазаровден! Green Heart

Скрит текст:

Има много материали за пускане с Туба! Two Hearts

Вчера следобед имаше пряк ефир по случай празника на детето в Т-я по линията на Уницеф...

в  ЮТуб само с Туба

тук е по-дълго....от самото начало с водещата Сема....от Уницеф
https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456246195%2Ff97cee4 … l_wall_-121564141

превод на някои в-си....
Скрит текст:
🆕Прямой эфир с ЮНИСЕФ 💙
-Как вы себя чувствовали, зная, что становитесь мамой?
Туба: "Не знаю, наверное, все было запутано, я всегда хотела иметь близнецов, поэтому, когда это случилось, я сказал, что чувствую это так, как помню. Бывают моменты, когда вы хотите, чтобы произошло то, что вы чувствуете, я чувствовала, что это мое "
- Есть много красивых комментариев о сериале, есть вопросы о том, что будет в сериале Туба: «На самом деле, даже я не знаю, спросите @eylemcanpolatt на эту тему, я не знаю»
- Если бы у вас была магическая сила, что бы вы изменили?
Туба: «Целью людей всегда является желание иметь больше, чем их эго, за это они могли бы причинить боль другим, я думаю, это от чувства владения / обладания, я бы хотела избавить людей»
- Почему именно дети?
Туба: Дети не делают того, с чем они сталкиваются, мы, взрослые, навлекаем проблемы на них. Они могли бы вместо того чтобы видеть войну, голод, оставаться без образования, воды, быть воспитанными и жить в здоровой среде в хорошей семье, жить / играть как нормальные дети
- Что любите делать для детей?
Туба: Мы делаем все возможное для детей. Я начала работать с ЮНИСЕФ, когда разразилась война в Сирии, в отношении детей из этой страны, и я много чего видела, посещая там убежища.
Здесь она прослезилась ♥
"Это все еще не закончилось, сколько лет прошло до сих пор, а это все еще не закончилось Вот почему для детей мы делаем все возможное, чтобы их лица были счастливы, и этого было бы достаточно, им больше всего нравится обниматься "
«Нет ребенка, который выбрал бы что-либо из этого для себя, я скажу, что это выбор, вызванный нашей системой, что эти вещи падают им на голову, и дети не могут этого понять, они просто живут с этим»
- Что делаете Топрак, Майя и вы в День защиты детей?
Туба: Топрак и Майя оставили меня Сема, они отмечают День защиты детей со своими друзьями, как и положено
Утром они присоединились к школьному празднику. То, что мы достигли, так интересно Если подумать, раньше в школе собирались дети из разных культур, из разных регионов Турции, чтобы отпраздновать все вместе в школе.
По ее словам, ее дочери с ней, в основном с тех пор, как все стало онлайн, даже школа, они могут легко быть с ней, куда бы она ни пошла, как кажется.

от вчера...Майя и Топрак слушат химна на Т-я...

снощи пуснаха фрагмана за 50 еп.,

Приятен следобед!

# 112
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

При нас е "Връбница".

Скрит текст:
Името на града ни "идва" от многото върби, които бяха навсякъде в миналото време. Имаше огромна върба на центъра, но времето й изтече, не знам на колко години беше. Била съм малка.  Днес са останали саморасли дървета в коритото на реката. "Лазаруване" съм "правила" отдавна - по всички наши ритуали - мълчана вода, напяване на пръстени, гадаене за бъдещ съпруг и т.н.

Благодаря за споделеното за Туба, децата и сериала!

Лек ден! Hug

# 113
Привет следобедно!

Кате Hug.честита Цветница! Green HeartЗдраве и благоденствие за теб и семейството ти! Flowers Hibiscus

Пуснала си новите снимки за 50 еп.

.....Озета:
Санджар, който попада в затвора, след като изстрелва куршум, за да защити семейството си, преживява най-тежките моменти от живота си! Мави взема Мелек и изчезва. Навън животът спира за всички. От една страна, семейство Ефеоолу, от друга Гювен, мобилизират всичките си сили, за да намерят Мави и Мелек.
Докато Елван се радва на майчинство, връзката й с Яхя постепенно изчезва в неизвестното. Бебето Гедиз продължава да променя напълно живота на Яхя.
Докато Халисе гори от копнеж по внучката си и болката от отсъствието на сина си, неочакван човек ще окаже подкрепа. Зехра, която сега живее с Каврук в имението, се бори с дилемите, в които се намира.
Изгаряйки от мъка, Санджар получава неочаквана помощ срещу стъпките, предприети от Гювен. Но дали тази помощ ще бъде достатъчна за постигане на желания резултат? Ще се разкрие ли най-накрая голямата мистерия на Мави, която изчезна с бебето в корема и Мелек, оставяйки след себе си само писмо?

Има противоречие,тъй като във фрагмана се вижда,че Санжар с Мелек и Мави ги отвежда някъде.Може на о.Каш,нали яхтата беше поправена.А в озета пише,че Мави взима Мелек и изчезва.Може би за другите е така,тъй като знаят,че Санджар е в затвора.Проверих няколко превода на руски ез.,но така са го превели.

Снощи имаше акция за събиране на средства на болно дете и Туба отново се е включила!
Скрит текст:

Колажа от нейни снимки,който си пуснала е оттам!Ето още....

Цитат
Будь дыханием для Асьи
Asya-hilfsorganisation EV организовали этот сбор средств.
У Асьи диагностировали спинальную мышечную атрофию (СМА) 1-го типа. Чтобы иметь лучшее будущее и, особенно возможность жить, Асе нужно пройти генетическую терапию Золгенсма. Золгенсма стоит 2,1 миллиона долларов, с дополнительными расходами общая сумма достигает 2,4 миллиона долларов. Золгенсма распространяется только на детей в возрасте до 2 лет. Асье 19 месяцев. У нас борьба на время. Она должна получить лечение как можно скорее.

Цитат
В ночь помощи, которая транслировалась дважды в прямом эфире, за 14 часов было собрано 1 520 000 турецких лир для Асьи.

Скрит текст:
Из-за перенесенной в прошлом году пневмонии, Кыванч Татлытуг очень серьёзно относится к своему здоровью. Актёр периодически посещает клинику и ставит капельницу для повышения иммунитета

Хубав следобед!

# 114
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за красотите, които си донесла! Благодаря и за озета! Нямам търпение за следващите събития...

Скрит текст:
В час съм и изчаквам учениците да си изгледат видеоурока. Затова съм лаконична... До края на следобеда съм с последователни часове.

Спокоен следобед! Simple Smile

# 115
Привет в началото на Страстната седмица!

Всеки ден от нея се нарича Велики,а днес е Велики понеделник!

Кате HugTwo HeartsKissing Heart
Скрит текст:
Когато си свободна пиши ми на вайбъра как са софиянци?

от прекия ефир за събиране на средства за болното дете,
феновете молят Туба да се обади на Енгин и той да се включи....

от ИГ Туба предлага да чуем песента...

Прекрасна и успешна нова седмица в очакване на Великден!

# 116
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за споделеното! Четох, гледах, слушах... Ще ми се да изгледам останалите серии "накуп". Така направих с "Мистър грешен" - серия, след серия... и после пак, че до финала.

Скрит текст:
След малко започват дистанционните ми часове. Ще го "отнеса" до 20,00 ч., докато приключа с документацията.

Спокоен следобед! Flowers Hibiscus

# 117
Добър ден!

Кате HugTwo Hearts,довечера е новия епизод!Аз си гледам онлайн,че искам да разбера какво ще стане. Simple Smile

Снощи от СЦ Ейлем Джанполат...

Скрит текст:
От сценаристки сериала Эйлем Джанполат:
Семья «Дочь посла» пожалуйста, позаботьтесь о себе. Осталось несколько серий. Если мы закончим тем, что никто из нас не заболеет, это будет самый счастливый финал. (Я сказала «счастливый финал» Не верьте мне, зачем тогда Седат жив?) Давайте, я побежала, поболтаем с вами при встрече.

От 3 май в Коста Рика започва излъчването на "ДиК"  от 20.00ч. на телеканал Repretel.
....рекламата....
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video-39664475_456242592%2 … pl_wall_-39664475

Ползотворен следобед!

# 118
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Днес пиша рано.

Скрит текст:
Изчаквам си дистанционните часове в 10 клас. После ще тичам (буквално) в училище.

Гледа ли серията? Разкажи ми накратко какво се случва. Направо ме е страх от последващите събития...

Ползотворен ден! Hug

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 09:45 от Екатерина Кузманова

# 119
Предиобеден привет!

Кате Hug,гледах онлайн серията!След стрелбата дадоха направо какво става след 5 мес.!Имаше разговори доста в конака-знаеш кои останаха там.Санджар е в затвора.Има разговори с адвоката,Гювен търси внучката си.После имаше дело,пуснаха Санджар,ще има друго дело след месеци.Имаше ретроспекции къде скри Мави и Мелек,защото разбра,че е загубил делото за попечителство.След като излезе от затвора се видя с Дуду.Тя му каза,че Гювен я притиска да сложи подслушвателни устройства.Санджар се съгласи,но вече като знае устроиха така,че да разбере,че след излизане ще отиде с лодка с Мави,а се качи брат му Яхя(беше с негово яке и качулка и хората не го познаха в гръб).Така Санджар успя да отиде при Мави и Мелек в къщата,без да го следят.Това беше накрая около 15 мин.!Предполагам в следващия епизод ще се появи Седат жив и здрав!Ще видим какво ще стане!

срещата накрая след 5 мес.,Мави вече е с коремче...

баща и дъщеря се прегърнаха след 5 мес.

финалната среща и как Санджар ги е оставил преди това там,можеш да я видиш  на турски ез.,13,30 мин. е,това е участието на Туба/Мави...в епизода

Приятен ден! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 11:13 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт