Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-17 тема

• 34 005
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Ей така съм всеки божи ден...

Благодаря ти за информацията. Изгледах и изчетох всичко, което си ми постнала, включително и видеото. Много сладки сцени... Страх ме е, че е възможно сценаристите да ни друснат кофти финал. Безкрайно ще съм възмутена...

Скрит текст:
Едва чакам да приключи този ден... Имам присъствени часове до 18,30 ч.. Ходих в училище, върнах се за един дистанционен час и за край - три присъствени.

Лек и ползотворен ден! Heart Eyes

# 121
Добър ден!

Кате HugRevolving HeartsKiss
Скрит текст:
Аз боядисах яйцата след като писах сутринта в др. теми!
Обадих се на ЛЛ,записах се след празниците,когато получат ваксина на Пфайзер да ми се обадят.Бяхме отказали на Астра Зенека.

Ползотворен следобед!

# 122
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в ранния следобед, Злати!

Благодаря за красотите, които си донесла!

Скрит текст:
От сутринта съм в градината. Скубах треволяци, доста бяха. Копах и сях сладка царевица. Стана горещо и се прибрах. В късния следобед ще сея боб. За ваксината - имам първа доза с Астрата и няма да си поставя втора с нея. Или ще си остана с едната, или ще изчакам да мине време, за да се вакинирам с друга. Различни са коментарите в медиите, не знам кое е вярно и кое не е. Има време, ще изчакам... Имам колега, който е ваксиниран с двете дози на Пфайзер и се разболя от Ковид - 19. Положителното е, че болестта минава по-леко. Няма да боядисвам яйца. Знаеш, че след внезапната смърт на баща ми, спрях да обичам празниците. Изтърпях Коледата, защото майка ми реши всички да се съберем в дома ни... по време на пандемия и не можах да я спра, затова по великденските празници ще съм сама и нищо ритуално няма да правя.

Лек остатък от деня!  Kissing Heart

# 123
Привет следобедно!

Кате HugHeart
Скрит текст:
Аз вчера боядисах яйцата!Няма как.Дъщерята се обади.Следобед ще дойдат до Бургас да се разходят.Ще минат и при нас тъй като й бях казала,че купих някои неща за внуците за Великден,да им ги дам,както и боядисани яйца.Синът сигурно ще дойдат на Великден,не сме говорили още.

Снощи пуснаха линковете с БГ превода на 50 еп.,копирам ги всички от темата за Туба
1. https://drive.google.com/file/d/1mw3dBWpAAGR8kiEi1UCKnERCgfMJmBU … /view?usp=sharing
2. https://disk.yandex.ru/d/1w4Lrwl391nWvQ
3. https://yadi.sk/d/1w4Lrwl391nWvQ
4. https://drive.google.com/file/d/1fRMhgUoHtifKKIWOrnbS-hILRx5btpv … /view?usp=sharing
5. https://archive.org/details/50_20210429

нова снимка с Туба/Мави с надпис:''Докато чакам''

Спокоен следобед!

# 124
  • гр. Върбица обл. Шумен
Следобеден привет, Злати!

Извинявай, че се включвам късно.
Скрит текст:
Едва сега приключих с градинарските дейности. Изморих се. Изгорях на ръкави. Стана ми горещо... И след малко ще си полегна.

Изгледах серията. Още колко останаха? Какво ще гледаме после, не знам. Моля се за щастлив финал.

Лек остатък от деня! Hug

# 125
Предиобеден привет!

Кате Hug,Честит Великден! Heart
Здраве,радост и щастие в дома! Flowers Four Leaf Clover

Остават още два епизода!
Туба е снимала без прекъсване за да има повече дни за почивка.На 24 май започва четенето на сценария за новия проект.Другите актьори още снимат!

озета за 51 еп.
Докато Санджар преодолява болката от раздялата си с Мави и дъщеря си, той комбинира с търсенето на постоянно решение как да защити Мави и Мелек. Времето на раждането наближава и този самотен живот става рисков за Мави.

Още по-опасна и нестабилна от преди, позицията на Седат се превръща в причина, поради която дори Гювен иска да се отърве от него. Този път обаче Седат ще смаже Гювен с информацията, която има в ръцете си. Никой не може да си представи докъде може да стигне той, за да може да стигне до Мави.

Във време, когато Елван смята, че умът и сърцето й са в една и съща позиция по въпроса как се чувства с Яхя, тя ще бъде изправена пред нов изпит за Дуду. Стъпките, които Яхя предприема, ще определят дали те ще издържат или не.

В момента, в който Санджар и Мави си мислят, че могат да уредят всичко, всичко тръгва надолу поради неочаквания ход на Седат. Когато животът на Мави и Мелек е застрашен, ще има ли време Санджар, който е приел това предизвикателство, да ги спаси?

Скрит текст:
Дидем Келеш (Didem Keleş) из команды сериала прощается с Тубой
Так мы гуляем с первого дня вашего приезда... т
Приятно было с вами поработать

след края на снимките...

Скрит текст:

и фрагмана от онзи ден....

Приятен ден!

# 126
  • гр. Върбица обл. Шумен
Христос воскресе, Злати!

Весел празник на всички в семейството ти! Да сте живи, да сте здрави! Винаги заедно, винаги сплотени и единни!

Весел Великден! Two Hearts

# 127
Привет на втория ден от Великден!

Кате HugTwo HeartsKiss
Скрит текст:
Продължаваш ли с копането и сеенето в градината?

Днес се надявам на откъс от новия епизод.Да видим ще пуснат ли?

нова пусната снощи...Къванч с водолаз в Тюркбюкю, Бодрум.

Заснемането на поредицата "Историята на подводница" е в разгара си. Ден 51.

Приятен ден и щастлива седмица!

# 128
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати! 

Скрит текст:
И вчера се занимавах с градината. Засях сладката царевица, краставиците и боба, също и морковите, магданоза и чубрицата.  Картофите изникнаха. Остана ми място за доматите и пипера, с които по-късно ще заема. Приготвях и дрехи за майка ми - братовчедката ми от София си дойде за празника и ще й ги занесе.

Очаквам с нетърпение откъса от новия епизод.

Ползотворен ден! Simple Smile

# 129
Привет!

Кате Hug,толкова дни почиваш и пак не ти стига времето да влезеш за 10 мин. в темата! Simple Smile
Излизат интересни неща към финала,но не мога всичко да пусна в един пост.Откъс не са пуснали!
Като свърши серила може и през 2-3 дни да влизаме!

Това е от вчера сутринта...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242341%2Ff7a9198d … pl_wall_-63875573

Тази вечер е 51 предпоследен епизод.

зад кадър Елван с бяла рокля,май отново ще се омъжи за Яхя
Скрит текст:

нова Къванч с фен

Приятен ден! Flowers TulipFlowers Four Leaf Clover

# 130
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро слънчево утро, Злати!

Минавам набързо,

Скрит текст:
за да можеш следобед да си напишеш поста. Вечерта ще напиша моя.

Спокоен ден! Simple Smile

# 131
Добро късно утро!

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
Сутрин пиша в темите! Wink Следобед обикновено пускам хаштага за новите епизоди,които следя,след 18 ч. и линковете за онлайн гледане!Вечер директните руски откъси отново за сериала,който гледам в  съответната тема.Помниш как беше по времето на ДиК!

нова
Скрит текст:
🆕 На съёмках сериала "История подводной лодки". Из инстаграм актёра Джерри Хоффмана. (Он в сериале играет роль Феликса)

Подпись к фото: "Всегда смеёмся с Кыванчем 🙏🕊"

Желая ти спорен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 132
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Изинявай за закъснението!
Скрит текст:
Не ни оставят за миг в това училище... Вечно има нещо ново, с което да си губим времето... и то в почивката.

Спокоен слънчев ден! Извинявам се още веднъж... Disappointed

# 133
Привет следобедно! HugFlowers Hibiscus

Честит празник!Честито и на именниците ден! Flowers Hibiscus

Кате HugHeart,пуснала си някои от снимките,които бях подготвила за това ще потърся други!
Скрит текст:
Все ти изкача по нещо. Simple SmileДобре,че си сама. Wink

още на Туба с малката Берен на брега,където се е снимал финала...

от вчера след финала на снимките...Туба липсва на снимките,тъй като тя привърши по-рано и не е вече на сета...

тази е от днес пусната от гримьорката на сериала ДП....
-Добре, че срещнах вашата прекрасна енергия, беше удоволствие да работя с вас. Здраве на ръцете ви. Надявам се да се срещнем отново!Обичам те, Туба Бююкюстюн! Heart

Спокоен следобед! Flowers TulipFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose

# 134
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро късно утро, Злати!

Скрит текст:
Спала съм като пън...

Страх ме е, какво ще се случи във финалната серия...

Благодаря за информацията и снимките!

Лек ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт