Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-17 тема

• 34 010
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Привет!

Кате Hug,няма начин финала да не е щастлив!Заслужават го след всичко преживяно! Wink
Вчера не пуснаха фрагмана!Очакваме днес,а също новите снимки и озета!

Операторът Сердар Армутлу е добавил в Instagramа си:
-Добре, че се запознах .. добре, че работих.

Скрит текст:
Кинокомпания Ogm Pictures на своём сайте разместила небольшую информацию о роли Армана.

Кодовое название: История подводной лодки
Производство: OGM Pictures
Режиссёр: Толга Карачелик, Умут Арал
Сценарий: Джейсон Джордж
В главной роли: Кыванч Татлытуг

Описание:
Все знают Ахиллеса, величайшего воина древнегреческой мифологии. Он никогда не был побеждён благодаря своей силе и стратегическому интеллекту. Он является героем Троянской войны, который одержал победу, несмотря на то, что войну невозможно было выиграть. Но этот герой, которому было предначертано стать величайшим воином своего века, на самом деле ненавидел войну и не хотел проливать ничью кровь, пока не пострадал его любимый человек… И точно так же, как Ахиллес, врождённое лидерство Армана сделает его героем не только своих близких, но и всего человечества в новом мире, в котором ему предстоит жить.

Приятен ден! Two HeartsFlowers Hibiscus

# 136
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в полунощ, Злати!

Ох, не знам дали финалът ще е щастлив... Имам някакво гадно предчувствие, което не ми излиза от главата... Дано
не се реализира, че ще ми почерни досегашните приятни емоции.

Скрит текст:
Досега писах. Набелязвах елементи, които да включа в обучението на гостите ни от Камено и Рудозем. Първо щеше да е в кабинета ми, после се реши друго - на хижата в курортния комплекс и не знам как да процедирам. Май никой от заетите колеги не знае.

Лека нощ! Kissing Heart

# 137
Добро утро!

Кате Hug,снощи късно пуснаха фрагмана!Не знам дали си го видяла след като си работила за обучението.Пускам ти го с бг.субт.!
Скрит текст:
Как така в пандемия ще правите обучение?

Предполага се,че дядото Гювен или някой от охраната му е стрелял по Седат за да спаси Мелем...

https://youtu.be/SOiyPs2rRB4

Спокойна събота! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 138
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет по нощите, Злати!

Благодаря за споделеното! Дано действието на финала да се развие в положителна посока и никой от добрите персонажи да не умира.

Скрит текст:
За обучението: първо - въобще никой от ръководството не е наясно както ще става. Колежката ми, която ще представя иновацията (ние сме иновативно училише) не знае какво ще се случва, къде ще се случва, с кого (кои) ще се случва... Първо - моето обучение щеше да е в кабинета ми, после се обсъжда да сме извън училището, за да се спазват мерките и се оказа, че всички сме в невидение. Дано ръководството да реши по-скоро, че не е толкова лесно да импровизираме в последния момент. Ще видим какво ще ни сервират в понеделник. И никак не е удачно в тази обстановка да сме събрани от "кол и въже" и да се изпозаразим. Част от колегите ще празнуват Байрям, а ние ще трябва да ги заместваме. Сигурно на мен ще ми се наложи да преподавам биология и (или) химия. Има само още една колежка-българка с тези специалности. А, че имам и собствени часове, които трябва да преподавам, никой не мисли.

Лека нощ! Hug

# 139
Добро късно утро!

Кате Heart
Скрит текст:
По-рано щях да намина,но имаме нови съседи на 4 етаж и ме потърсиха(касиер съм на входа и почти за всичко търсят мен,тъй като домоуправителката е на работа.
После дъщерята звънна да попита как сме след ваксинацията.
Докато пиша пак ме потърси съседката.

още от новите снимки,които излязоха вчера

всички снимки от 52 еп.като колаж

озета на бг.,не е мой превода,взех го от темата...
Скрит текст:
52-ри епизод, Озет на български:

Мави вижда, че всичко излиза извън контрол. Родилните й болки започват, точно когато тя се опитва да се избави от психопата, който ги преследва, за да спаси детето в утробата си и Мелек. След идването и на Санджар, ходът на събитията се променя с появата на неочакван играч в това спиращо дъха преследване.

Докато Елван и Яхя поемат по нов път в живота си, Яхя удивява Елван, като прави още нещо изненадващо. Независимо от това щастие, тъмните облаци, събрали се на главите на Зехра и Каврук, ще повлияят и на други.

Независимо от влошеното си здраве, Гювен е решен да използва всичките си оставащи сили, за да изпълни обещанието си. По тази причина той разиграва картите си против Санджар, като го удивява точно с това, което самият Санджар иска.

Санджар, който е изправен пред вземането на важно решение за Мелек, отново излиза от трудното положение благодарение на Мави. Нещо повече, предложеното от Мави решение ще доведе цялото семейство Ефеоглу дo ново приключение.

Снощи Туба е била в пряк ефир, за събиране на  средства за лечението на малкия Миран.
Говорят с Демет Евгар и Есра Дерманджиоолу
Есра: Туба, казват, че си много красива.А как съм аз? (шегуват се)
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242356%2F389734e4 … pl_wall_-63875573

Днес е 9 май....
Скрит текст:

Приятна почивка в неделя! WinkTwo Hearts

# 140
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Минавам набързо,
Скрит текст:
че се успах... Имам час при малките в първа смяна.

Благодаря за инфото!

Спокоен слънчев ден!

# 141
Добро утро!

Кате HugTwo Hearts

Вчера беше денят на майката в Т-я и в много др. страни.Снимката на Туба с букет лалета са и подарени от Майя и Топрак.Ето кратко видео,чуват се гласчетата им.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242359%2F943e9338 … pl_wall_-63875573
гифче,направено от Канти HugHeart

Остава един ден до финала!

Приятен ден и лека седмица!

# 142
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Минавам набързо, за да можеш да си напишеш поста.

Скрит текст:
Ще посрещаме гости и на курорта.

До довечера! Лек ден! Hug

# 143
Предиобеден привет!

Кате Hug,довечера сме на финал!Радвам се,че Туба пресъздаде и друг образ за да я гледаме! Kissing Heart
Ще очакваме новия й сериал.Беше писано,че към края на месеца около 24 май ще се чете сценария.Не се знае и кой ще е партньорът й.Така,че ни очакват новини! Wink

нови снимки пуснати вчера...
тази е правена след края на снимките й,но вчера я пусна момчето...

Скрит текст:

тази е от ИГ й  с надпис...Последен ден.Бодрум.

Скрит текст:
...предполагам сега си е заминала с децата за Истанбул,ще се разбере,когато пусне следваща снимка

Къванч е номиниран...в класацията....

Приятен ден! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 144
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря за споделеното! С нетърпение очаквам финала! От снимките, които си донесла, се обнадеждих, че ще е щастлив - ха, дано!

Скрит текст:
Пак бързам. Искам гостите да си тръгват вече. Прибрах се късно от хижата. Вчера обучавах, днес - пак... В девет часа тръгвам за училище и не знам кога ще се върна, пак ще обучавам... Аман! Искам вече гостите да си тръгват...

Лек ден! Heart Eyes

# 145
Добро утро!

Кате Hug,вече си пуснала снимка на Мави с бебо-Мехмет ефе!Така,че финала е щастлив! Wink
Само началото беше тежко!Седат беше убит,а Гювен почина след няколко месеца,тъй като беше болен!
Имаше скок във времето,след 40 дни и след 1 година!Всички заживяха щастливо!Ще видиш как стана всичко!

Снощи излезе снимка от изпращането на Туба с торта,след края на снимките й!
За това я нямаше на др. след като свършиха снимките на сериала.

Спокоен и ползотвотен ден за теб! WinkTwo Hearts

# 146
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро, утро, Злати!

Благодаря за инфото! Голямо облекчение е за мен...

Скрит текст:
Мюсюлмюните при нас празнуват. Ние сме на работа. След час ще ходя в училище - имам присъствени часове. Дали ще имаме деца в класовете, не знам. Утре е денят за втората ми ваксина. Стискай палци, че ме е страх от евентуална тромбоза. Ще си взема болничен и ще съм под наблюдение. Братовчедка ми, която е лекар - пенсионер, ще ме наглежда.

Ползотворен ден! Hug

# 147
Предиобеден привет!

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
Дано всички мине нормално утре!Предполагам ще вземеш някакви хапчета.Нашата ЛЛ ни каза за аспирин-протект,всяка вечер...точно заради тромбозата..

Вчера Туба заедно с децата си замина от Бодрум за Истанбул със самолет.Пуснала си снимки от изпращането от родителите на Туба!Явно те ще си останат в Бодрум.По-спокойно е там.Видяхме,че никой от актьорите  и екипа не се разболя.Докато в Истанбул е по-рисковано.

кратко видео със снимки от Бодрум и пристигането в Истанбул...там вече я очакват и задават въпроси..

превод на руски ез.
Скрит текст:
Вчерашнее видео из аэропорта Бодрума Перевод от Манэ Казарян 😘😘

- Здравствуйте! Г-жа Туба, как Вы?
- Здравствуйте! Хорошо. А вы как?
- Мы тоже хорошо.
- Будьте осторожны, бордюр.
- Съёмки закончились, наверно. Возвращаетесь в Стамбул?
- Да.
- Новый проект, поэтому возвращаетесь? Или же будет ещё отпуск?
- Нет, сейчас я возвращаюсь домой. Но есть и новый проект, да.
- Чем вы занимаетесь в период пандемии?
- Машины ездят, прошу вас, будьте осторожнее.
- Как проходят ваши дни в период пандемии?
- Скажу кое-что.. Я сейчас пытаюсь успеть на самолёт.
- Недавно вы выставили сторис. Вам с девочками пришли цветы. Вы написали, что угадали, от кого цветы.
- Да.
- Спрошу про любовную жизнь..
- Ну, ради Аллаха..

Извиняете, говорит, что опаздывает. (Плохо слышно)
Проект говорит на платформе, кроме неё пока в касте нет никого.

ТМТ...още снимки...

и в пресата..

Лек и спокоен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 148
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за всичко, което си "донесла"!

Скрит текст:
Ваксинираха ме с втора игла. Доста почакахме.С колежката поседяхме на сладкарницата. Засега няма реакция, но не се знае какво ще последва. Имам последни за деня присъствени часове в 5-тите класове. Братовчедка ми ще ме наблюдава. Ще ти пиша довечера, как съм. 

Лек ден! Kissing Heart

# 149
Привет следобедно! Nature CloudNature Partly Sunny

Кате HugTwo HeartsKiss
Скрит текст:
Дано довечера си добре! Hands Pray

БГ превод на 52 финален епизод...копирам линковете от темата за Туба

https://archive.org/details/52-final

https://drive.google.com/file/d/1B0yTiBZb-4ewjD5kUXIwLT1ONZE2I-9 … /view?usp=sharing

https://disk.yandex.ru/d/lG02fv85P_RE0A

https://yadi.sk/d/lG02fv85P_RE0A

https://drive.google.com/file/d/1MSvsf7fqsWdZAnnSPfKiQ8dYfz-wpUG … /view?usp=sharing

апартамента,където е живяла Туба докато се снимаше в ДП

Скрит текст:

и песента в изп. на Сезен Аксу в края на финалния епизод...

Спокоен следобед! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт