Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-17 тема

• 34 015
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за линковете! След малко ще започна да гледам...

Скрит текст:
Събудих се късно. Вчера се ваксинирах с втора доза на Астразенека. Братовчедка ми (кака) ме наблюдава за странични ефекти. Доста поседя, до тъмно... Нямах особено тежки реакции. Справихме се... Да "видим" какво ще стане понататък. В момента съм "плувнала" в пот...

Ползотворна събота! Heart Eyes

# 151
Привет!

Кате HugHeart
Скрит текст:
Радвам се,че си добре.Очаквах снощи да пишеш,но разбирам че си имала компания!

Туба вече си е в Истанбул и сутринта ни е пуснала кратко видео...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242400%2F7f48359b … pl_wall_-63875573

пуснато сутринта...да видим дали ще е вярно...Къванч и Чаатай в общ проект...
Скрит текст:
По информации одного турецкого источника, Кыванч Татлытуг и Чагатай Улусой сыграют в трилогии "Чёрный Стамбул", которую будет снимать компания OGM Pictures для Netflix. Ожидается, что Чагатай появится в первой части проекта, а Кыванч-во второй. Жанр проекта - научная фантастика, напоминающая "Чёрное зеркало".
Примечание - «Чёрное зе́ркало» ( Black Mirror) — британский научно-фантастический телесериал - антология, созданный Чарли Брукером Лейтмотив сериала — влияние информационных технологий на человеческие отношения. Каждая серия не связана с предыдущими ни сюжетом, ни актёрами, ни временем и ни местом повествования. По словам Брукера, все сюжеты объединяет лишь сатира на тот образ жизни, что распространён в современном обществе

Хубав следобед! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 152
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Безкрайно съм доволна от финала на сериала ни! Имах нужда от малко позитивизъм, покрай изморителната работа в училище и вкъщи. Благодаря ти, че сподели с мен тази история и възможността да гледам още веднъж Туба и Енгин!

Скрит текст:
Засега, все още, нямам тежки реакции от ваксината. Обаче, много ми се спи. Утре съм на работа и после в отпуск до края на седмицата.

Спокоен слънчев ден! Heart Eyes

# 153
Добро късно утро!

Кате Hug,нали ти казах,че ще е щастлив финала,а ти се притесняваше! Wink Мави и Санджар достатъчно страдаха,така че им се полагаше да са щастливи!И сценаристите го измислиха!
Скрит текст:
При нас снощи валя малко дъжд,а днес е облачно и сега се показва слънчето през облаците.

Приятна неделя! Two Hearts

# 154
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добра късна вечер, Злати!

Благодаря за снимките! Пиша късно, защото

Скрит текст:
чак сега приключих с учебния ден. Писах материал и оценки в ел. дневник. След малко ще си сготвя, че от работа забравих да ям.  Изморена съм, а имах и къщна работа. От утре съм в болнични до края на седмицата. Изморена съм, а имах и къщна работа.

Аз, обикновенно гледам сериалите във форума по няколко пъти. Има ли някъде събрани всички епизоди от сериала ни, та да си ги преговоря?

Лека нощ! Heart Eyes

# 155
Добро късно утро! HugNature Partly Sunny

Кате HugTwo HeartsKiss
Скрит текст:
За гледане на ДП....
линк с епизодите в които участва Неслихан като Наре-до 37 еп.,след като Туба влезе в сериала,те спряха да превеждат
https://vk.com/topic-113691288_40676922
всички ги има дадени като линкове в темата на Енгин на първа страница...
https://www.bg-mamma.com/?topic=1331936
там където пише....ДП....ПРЕВЕДЕНИ ЕПИЗОДИ

Феновете се подготвят за рождения ден на Туба!

Подарък за рожден ден за нашата Туба.
Изпратете ,, добре че ,, и поздравления за рождения ден на Туба на турски или английски език до 25 юни.
Просто изпратете имейл на dogumguntuba@gmail.com.

от къде започнаха...

и до къде стигнаха

Скрит текст:
После продажи своей старой яхты, Кыванч Татлытуг начал поиски новой, только большего размера. Из-за пандемии актёр не смог найти яхту в Турции и связался с производителями в Америке. Однако Татлытуг, опасаясь повышения курса доллара и длительной процедуры доставки яхты в Турцию, всё таки решил подыскивать яхту в своей стране. По информации турецких СМИ, ему построили яхту под заказ. Кыванч заплатил за это 4 миллиона 500 тысяч лир.

Приятен ден! Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 156
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Скрит текст:
Малкият ми племенник е на матура днес. Чаках отзиви от майка ми, но явно ще ги получа, когато се той се прибере. Затова пиша по това време...

Благодаря за отговора ти за сериала. Ще си го повторя, когато съм по-свободна.

Спокоен слънчев ден! Simple Smile

# 157
Добър ден!

Кате HugHeart,благодаря за новите снимки,които си пуснала! Flowers Bouquet
Скрит текст:
То писането в темата отнема 5 мин.,докато чакаш Wink

Днес в Турция е празник-Ден на Кемал Ататюрк,годишнина от рождението му и Ден на младежта и спорта ...

Приятен следобед! Kissing Heart

# 158
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Скрит текст:
От снощи, че досега, нямах нет. Преди време смених доставчика, но явно и новата услуга не е особено качествена.

Студено е при нас... Лек ден! Heart Eyes

# 159
Добър ден!

Кате HugRevolving Hearts
Скрит текст:
Явно при вас няма добри доставчици.

Блогър по естетика отново напомня за естествената красота на Туба...

инфо от блогер...за сериала с Туба...
Цитат
Слухи.
- Сюжет сериала с Тубой Бюйюкюстюн?
- Сериал будет повествовать о жизни 3 женщин. Каст еще не утвержден, но есть еще персонажи, которые будут играть такую же ключевую роль, как и Туба. История готова, но пока идет процесс написания сериала. По данной мне информации, в этом сериале вы увидите Тубу в роли персонажа, который очень сильно отличается от прежних. Возможно, со вкусом "20 минут", и даже еще более захватывающе. Честно говоря, я жду с нетерпением.

Перевод Манэ Казарян специально для нас

от Туба вчера в инстасторито...
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242421%2F8974730a … pl_wall_-63875573

нова ...Къванч на снимките на новия сериал

Къванч  и Роми Стрейд

Приятен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 160
  • гр. Върбица обл. Шумен
Следполунощен привет, Злати!

Пиша късно, не ми се спи. Благодаря за споделеното! "Хвана" ме носталгия по сериала...

Скрит текст:
Преуморих се в градината. Опитвам се да се раздвижвам. Странното ми тяло, след втората ваксина, си остана... странно.

Лека нощ!

# 161
Добро утро!

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
В какъв смисъл тялото ти е странно? Thinking
Ще пътуваме.По-късно следобед като се върнем ще ти пиша!

от вчера Туба е добавила в инстасторито

Скрит текст:
🆕 Кыванч обновил свой инстаграм.
На съёмочной площадке сериала "История подводной лодки".

Подпись к фото: "Съёмки подходят к завершению"...

Край на снимките на 1 сезон на сериала за  Netflix

Приятен петък! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 162
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря ти за инфото и снимките!

Скрит текст:
Почивката ми свършва. Екшънът започва... Предстои външното оценяване в 4-ти клас.

Спокоен слънчев ден! Heart Eyes

# 163
Добро утро!

Кате HugPurple Heart

Туба е коментирала нейна  снимка, силно обработена с фотошоп...
„Не мисля, че съм аз на тази снимка!“
Туба е естествено красива, че да я разкрасяват по този начин....

Коментира се,че...ВОИ, 20 минути, Червен Истанбул и КПА са популярни и са в тренда за Нетфликс - САЩ...

Приятна слънчева събота!

# 164
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

За естествената красота на Туба си го знаем... Няма нужда да префасонират визията й. Дай, Боже повече актриси (на тези години) да изглеждат като нея!

Спокоен слънчев ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт