Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-17 тема

• 34 016
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!

Кате HugTwo HeartsKiss

Туба от сутринта в ИГ..
Sade ve Sadece/Просто и само

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242432%2Fbf849ebe … pl_wall_-63875573

песента ....

превод на текста на руски ез.
Скрит текст:
The man I love

Мой любимый

Someday he'll come along, the man I love
Однажды он придёт, любимый мой
And he'll be big and strong, the man I love
Он сильным будет и большим, любимый мой
And when he comes my way
И когда он придёт ко мне
I'll do my best to make him stay
Я постараюсь, чтобы он остался
He'll look at me and smile,
Он посмотрит на меня с улыбкой
I'll understandИ я пойму
And in a little while he'll take my hand
Немного погодя, возьмёт мою руку
And though it seems absurd
И хотя это кажется страннымI know we both won't say a word
Я знаю, что мы оба будем молчать
Maybe I shall meet him Sunday
Может встречу его в воскресенье
Maybe Monday, maybe not
Может в понедельник, может нет
Still I'm sure to meet him one day
Но я уверена, что однажды встречу его
Maybe Tuesday will be my good news day
Может во вторник мне повезёт
He'll build a little home, just meant for two
Он построит маленький дом для двоих
From which we'll never roam; Who would, would you?
Который мы никогда не бросим; Кто бросит, ты?

Изпълненнието на Виктория на Евровизия,зае 11 място,всъщност е на 10 заедно с Гърция,но ние имаме по-малко зрителски гласове...,аз гледах снощи...победители са Италия...

Скрит текст:

Приятна неделя! Flowers HibiscusHeart Eyes

# 166
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Честит празник на всички духовни "кандила", които вчера, днес и завинаги поддържат "огъня" на знанието! Честит празник, Злати!

Весел празничен ден! Simple Smile

# 167
Добро утро!

Честит да е денят на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май!
"Най - строгият учител е животът ни, най- мъдрият учител е книгата до нас, най - важният учител е първият! Нека не стихва жаждата ни за знания, духовното ни възвисяване и светлият зов на българщината у всички вас! "

Кате Hug,честит празник! BookBooks
Благодаря за музикалните поздрави! Two HeartsFlowers Cherry Blossom

Прекрасен празничен ден!

# 168
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро късно утро, Злати!

Е, мина и празника...
Скрит текст:
Почетохме Кирил и Методий с по-кратка от обикновените програми, които сме правили. Почерпихме се в заведението на курорта и...утре екшънът продължава...с организацията на НВО и с присъственото обучение. Лятната ваканция ще е по-кратка тази година. Министърът ни реши, че трябва да занимаваме учениците до края на юни. Почивка... йок!

Благодаря за песента! Винаги се просълзявам, когато я чуя...

Спокоен слънчев ден! Simple Smile

# 169
Привет!

Кате HugHeart
Скрит текст:
Юли и август ще почивате...Wink

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ2013 г. ~ 2019 г.

Приятен вторник!

# 170
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за красивата Туба и за "преговора" на ДК в снимки! Винаги изпадам в носталгия, когато гледам Туба и Къванч - заедно и поотделно.

Скрит текст:
Прибрах се. Преподавах, слушах и инструктаж за квесторите на НВО в 4-ти клас (ще съм квестор в коридора). Аман от екшън. Тъй като квесторството ще отнеме време, а имам и часове по това време, подготвих материалите си за обучението в електронна среда, за да ги постна в платформата, а учениците ще работят сами, докато приключи НВО-то. Нямаме секунда покой...

Лека вечер!

# 171
Добро късно утро! Hug

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
Днес не ми е ден! Simple Smile Сутринта имах проблем на връзката м/у мишката и лаптопа.Рестартирах връзката им,тъй като съм с безжична мишка.Не стана.После се сетих и рестартирах лаптопа.Сега тъкмо написах всичко и поста изчезна.Започнах всичко наново.

Скрит текст:
-Какие стороны материнства для тебя самые прекрасные?

- Какие стороны самые прекрасные? Во-первых, то, что ты испытываешь такого рода любовь. Прежде всего. Потому что дети становятся твоими учителями. Изучая их, ты узнаешь и изучаешь саму себя. Это невероятно. По-моему, материнство - это самая поучительная вещь в этом мире. Какие еще другие прекрасные стороны? Подумаю сейчас. Это настолько глубокое чувство, что никакие наши слова не опишут его. Прикасаться к ним, смотреть им в глаза. Когда я плохо себя чувствую, прикладываю голову к их плечу и в этот момент нет ничего прекраснее.

Туба и ее мамская компания.

Къванч е обновил своя ИГ
Скрит текст:
🆕 Кыванч обновил свой инстаграм 🌊
Подпись: "Куда ты смотришь?"

Фотографию сделала Башак (Кыванч отметил ее аккаунт), когда они отдыхали в 5-звездочном отеле Six Senses Kocataş Mansions, который находится по соседству с особняком Зиягилей из сериала "Запретная любовь" в Сарыере.
(16.04.2021 г.)

Хубав ден! Flowers Four Leaf Clover

# 172
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря за споделеното!

Скрит текст:
Днес пак съм квестор. Край няма... И това е само началото - следват 7-ми и 10-ти клас. Дано се оправи проблемът ти с мишката.

Лек ден! Simple Smile

# 173
Добро утро!

Кате HugRevolving Hearts
Скрит текст:
Проблемът с мишката се реши след като рестартирах лаптопа!Така успях да пусна повече снимки вчера!Иначе работя по бавно,ако е без мишка.

Зарифе💫Мави/2004-2021г/

Сутринта излезе инфо в ТТ с имената на актьорите,които ще играят с Туба в сериала за Нетфликс!Не знам колко е вярно,ще чакаме потвърждение!По реда-Туба,Лейла Танлар,Мелис Биркан.При мъжете-Йиит Йозшенер(познаваме го от ДиК Wink);Онур Туна(много ще се радвам ако е партньор на Туба),гледах го в ''Забранената ябълка'',после в ''Чудо доктор''(снощи беше финала) и др.актьор е Джихангир Джейхан.

Спокоен петък! Flowers Four Leaf CloverFlowers Tulip

# 174
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро облачно и валежно почти утро, Злати!

Много добри новини си донесла. Преди време, ти ми препоръча "Забранената ябълка", после и "Доктор чудо". Пращаше ми линкове за сериите. Но пандемията дойде и от екшън не успях да доизгледам "Доктор чудо". Много харесах Онур Туна и в двата проекта. Ще го гледам пак и то с удоволствие. Виж, Ииит едва ли ще го понеса... От женския каст, освен Туба, не познавам добре останалите.

Скрит текст:
При нас е дъждовно и студено. Не мога да работя в градината. Изкушавам се да запаля печката.

Спокоен ден! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 10:03 от Екатерина Кузманова

# 175
Добро късно утро!

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
Сериалът ''Чудо доктор'' свърши в четвъртък с 64 епизод.Така,че през лятото когато си свободна можеш да го довършиш.При нас е облачно.Не е валяло до сега,за днес ще видим!
Утре следобед ще пътувам при дъщерята.В понеделник сутринта внучката завършва детската градина,ще имат тържество и почерпка.Дъщерята ще отиде с нея и няма кой да гледа малкия.Връщам се следобеда.Така,че утре ако не успея да пиша да знаеш.

Появи се и инфо за сериал с Туба на есен по ТВ канал...но колко е вярно ще видим...

А това е от сторито й пуснато снощи....пускам го в скрит текст тъй като е на турски и руски ез.!Намек за сюжета на сериала ли е?Ще видим!
Скрит текст:

Къванч в гръб на мотора... Урла(Измир)

Скрит текст:
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video-39664475_456242632%2 … pl_wall_-39664475

Приятна събота!

# 176
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за споделеното! Щом се "говори" за сериал с Туба (какъвто и да е), ще го гледаме.

Скрит текст:
Текстът на БГ. "Човек спира, когато се измори ... мисли, когато спира, бяга, когато мисли. Когато бяга, се изморява, когато се изморява, става човек. Когато станеш човек, всичко се усложнява... самотно е ..."

Лек ден! Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 11:06 от Екатерина Кузманова

# 177
Предиобеден привет!

Кате HugHeart
Скрит текст:
Тъкмо мислех да ставам,тъй като писах в др. теми и видях,че си пуснала пост. Wink
Децата не могат да ме разделят. Simple SmileСега ще отивам в апартамента на сина за да им полея цветята на терасата,тъй като отсъстват.А следобяд заминавам за Царево при дъщерята!

Пуснала си новото с Туба от сутринта в ИГ...с кафенцето...ето още една...

видеото
https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456246431%2Fe583d3d … l_wall_-121564141
цялата песен...

Туба е в Бодрум при приятелката си Дуйгу..преди имаше снимки с нея,когато се снимаше в ДП..тя й върна кучето в Истанбул след края на снимките...

Скрит текст:
Подруга Тубы, Дуйгу Абак добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Прибыл цветок моих двух глаз @TubaBüyüküstün
Туба сделала репост в инстастори
Женщина, которая привела меня сюда..Это было дважды..

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242445%2Fbfdb5cbe … pl_wall_-63875573

клипът е от миналата година,но да си го припомним...

Приятна неделя!

# 178
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря за споделеното!

Скрит текст:
Страхотен дъжд се излива при нас. Градината ми е като блато. Язък за посевите... и за труда ми. Вече сме изцяло в присъствено обучение. Как ще се справяме с учениците, не знам... Ескалацията е невероятна... забравили са как да се държат в час... От всяка стая се чуват крясъци на ученици и учители. Как ще влязат в ритъм, не знам...

Ползотворен ден! Heart Eyes

# 179
Привет! Hug

Кате HugRevolving Hearts
Скрит текст:
Прибрах се от краткото гостуване при дъщерята....
При нас имаше краткотраен валеж от дъжд следобед,когато зетя ме върна в Б-с.

Цитат
Стори Тубы😍
На открытке написано :
Уважаемая Туба Бюйюкюстюн! Добро пожаловать в отель Kempinski Hotel Barbaros Bay! Желаем Вам прекрасного время провождения, наполненного незабываемыми мгновениями в стране синевы. С уважением.

Иногда человек чувствует себя словно дома. Заставляют чувствовать. Спасибо. Т.Б.

Перевод Манэ Казарян специально для нас

https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456246435%2Fcdf8286 … l_wall_-121564141
https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456246436%2F34fb7c3 … l_wall_-121564141

Къванч за пролетно-лятната колекция на Мави

тийзъра за рекламата
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video-39664475_456242637%2 … pl_wall_-39664475

Приятен следобед! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт