💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 2 /28.02. - 07.03.2021/

• 41 959
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Представям си лудата силистренка с психодоктора 😂.Ще се избият като двойка 😜.Лейля добре се справя,ама мъжа и хич нерви няма.
То затова и всеки луд си е намерил някой да го търпи.

# 676
  • София
Реално Поли се справи най-добре, но това нейно пренавиване доста се набива на очи. Здравка въпреки, че изгърмя също бих я отличил, защото знаеше какво прави. На трето място слагам Стефания, нищо че тя се справи за сметка на Здравка. След това Лейля, която знаеше какво прави, макар че обясненията и къртеха буквално. Тяна и тя не знае как успя. Тина бих я сложил преди нея.
И чак след това всички останали, което просто си бяха зле. Най-разочарова цялостно погледнато Зорница.

# 677
Не можех да си поема въздух! Напиках се от смях!:joy:Heart EyesHeart Eyes
Много сладки бяха!

# 678
  • Берлин
Много се смяхме с Мм. Аз нищо нямаше да му обяснявам, защото имам нужда от помощ само за слагането на бургията. Другото - по-бързо ще го направя в концентрирана тишина.
Много ме е яд за Тиня и Здравка.
И някак останах с усещането, че Емо побутна Тяна. Не ми се връща да проверя, на това усетих.
Стефито верно се държи като напушена.
Докторът има поведението на насилник, от тия най-долните, които издевателстват психически и манипулират.
Поли и Мишо пак добър синхрон. Утре май митничарка и сие ще си пътуват.
Играта освен забавна, беше и много поучителна-добрата комуникация винаги води до успех, другото са случайности.

# 679
Ох голям, смях падна тази вечер. Някои жени къртеха направо - Яница от зле по-зле. Grinning Мъжът й определено има слонско търпение.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 22:51 от daisy12

# 680
За сега Лейля и Иван, Здравка и Миро са ми най-забавни.Яница и Момчил ме кефят, имат някаква хармония между тях, неразбираема за нас.
Поли и Мишо и Тяна и Иво досадно пренавити.
Иван Асен според мен е истерик, направо се чудя какъв ли секс прави, че да си губеш времето с него.
Останалите двойки ми се сливат.

# 681
Отидоха ми залозите тая вечер за Здравка и Деница. Бях сигурна, че ще се справят тъй като и двете изглеждат като да имат нещо на втория етаж и не са чак толкова вързани в ръцете

# 682
  • В страната на мечтите.
Утре май митничарка и сие ще си пътуват.

Има още два дни и две игри преди това. Утре, ако дядо й на Деница се справи и имат добър залог, може и да отърват кожата, но както са тръгнали е за вкъщи. Но ако са те и Станимир и лиглата на елиминации, мисля че трети шанс няма да има за вторите, вече твърде много се дънят, а няма как да продължат така, ако не се стегнат.

# 683
Много не го виждам мъжа на Деница да тича на токчета, според мен ще се сбогуваме с тях тая седмица. Аз също очаквах тя и Здравка да са най-добри. Реакцията на доктора ми беше много странна, не се и направи даже, че не му пука, щял да кара Милена да върши мъжката работа. Все още ми е странно какво търсят двамата в такава игра.

# 684
  • Берлин
...себеутвърждават се (Смайли, къде е емотиконът с припадащата мишка 🤣 )

# 685
  • Испания
...себеутвърждават се (Смайли, къде е емотиконът с припадащата мишка 🤣 )

Et voilà!

# 686
Според мен са се набутали с кредити (все пак не е лесно на възрастта на Милена да започваш от нулата) и отчаяно искат да спечелят.

# 687
  • Перник
Яница или грам не може да се концентрира под напрежение или просто чупи тъпометъра... От марс ли пада.. стига, толкова пък да не знаеш елементарни неща от бита ?!
Здравчето ми става все по-драга, а Поли не ме дразни с пренавитостта й, свикнах й, нормално е като си в някаква игра да имаш живец и хъс. Смятам, че Мишо я балансира чудесно с неговото спокойствие и като цяло тяхната хармония ми е приятна за гледане.
Отдавна се каня да изкажа първото си впечатление за Иван-Асен, малко е прекалено сигурно, ама ми изглежда психопатски, перверзен някакъв. Може да е чудесен специалист, дано да е така, но просто такова му е излъчването за мен лично.

# 688
  • София

Един за друг (09.03.2021)
Сезон 2 Епизод 9

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

отварят се без добавки на МОБИЛНИТЕ

в браузър на КОМПЮТЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
  във VLC player
или в  321 Media Player Classic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

Скрит текст:

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.

# 689
  • UK
Ох, доста забавен епизод беше тази вечер, Зорница и Деница ме шокираха, че не се справиха. Повечето жени ме изненадаха, че изобщо не можаха да се ориентират в изпитанията, особено това с колата...  Деница как хукна да се мъчи да я пали във въздуха, никаква логика не вкара?!
Мисля, че трите изпитания бяха лесни, за мен щеше да е най-трудно да намеря самия бушон, но за 18 мин бих се справила Smiley

Да/енитата бяха и двамата зле. Smile

Общи условия

Активация на акаунт