Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 733
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 680
Аз само да попитам каква е логиката на митинги в Лидл днес при положение, че ще затворят моловете, а Лидл ще си бъде отворен??!! Въпросът е риторичен.
Да си оправят контрола на входа и броя клиенти в магазина и няма да има митинги...

# 1 681
Аз се чудя на митингуващите. Smiley Знам, че някои филиали са в молове, но не ми се вярва това да е причината. А дори и те ще си бъдат отворени и другата седмица, нали?

# 1 682
  • Варна
Ще работят, да. Но днес и аз забелязах малко необичайна навалица по обяд. Не беше нещо свръх, но имаше народ.
Пак ме "изнудиха" да купя една лоницера (Орлови нокти), беше останала самотна в контейнера. Да бяха две поне щях да се въздържа стоически, но като видя едно-единствено изостанало растенийце ми дожалява. Сега какво да я правя, трЕбе да си купувам и двор Crazy Надявам се да оживее в голяма саксия на терасата.

# 1 683
Ще работят, да. Но днес и аз забелязах малко необичайна навалица по обяд. Не беше нещо свръх, но имаше народ.
Пак ме "изнудиха" да купя една лоницера (Орлови нокти), беше останала самотна в контейнера. Да бяха две поне щях да се въздържа стоически, но като видя едно-единствено изостанало растенийце ми дожалява. Сега какво да я правя, трЕбе да си купувам и двор Crazy Надявам се да оживее в голяма саксия на терасата.
Явно няма да си купиш двор, но да те предупредя, че повечето лоницери са увивни растения Simple Smile.

# 1 684
  • София
Тълпят се, защото поне 10 човека днес ми заявиха, че от понеделник затварят държавата. Какво слушат тези хора по новините, не знам.

# 1 685
  • Варна
Четат гръмките заглавия из сайтовете.

# 1 686
Скрит текст:
Аз само да попитам каква е логиката на митинги в Лидл днес при положение, че ще затворят моловете, а Лидл ще си бъде отворен??!! Въпросът е риторичен.
Да си оправят контрола на входа и броя клиенти в магазина и няма да има митинги...
При нас охраната веднъж се караше на един индивид, че се измъкна от входа да си вземе кошница (в предверието бяха те) и машината щяла да го преброи два пъти. Изглежда броят ....уж нещо.
С това нарастване на броя на заразените много си мисля дали да ходя така често до Лидл, както напоследък, ако ще е митинг в магазина. Има вариант за онлайн пазаруване, пробвала съм вече (от Метро), имаме възможност за млечните да пазарувам от млекарница, където даже и халуми вече предлагат (не съм го пробвала как е), та няма дори да ми липсва и гръцката седмица - ако отида до Лидл и е лудница, направо ще свърна на обратно.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 15:38 от fenyx

# 1 687
Аз пръснах пак едни 40 лв за нищо ,а уж бях тръгнала със списък .
Четката за прах - хич не ми хареса . Но ще се търкаля и тя .
И другата ми несполучлива покупка - крем за мазане с риба тон .
Препарат за пералня и таблетки за тоалетна или кубчета се водят. Надявам се те да вършат работа .
Поредната саксия с мента - дано оцелее повече дни .
Ябълки от тези на примоция - дано и те са хубави.
Олио моля ви са 2 бутилки / като му видях цената на другото и паднах - 3 лв литър олио .... Та до юни вече имам олио - до тогаз може да поевтинее .
Топено сирене и сметанов крем за мазане / същият става идеално и за чийзкейк - но все забравям като правя от него да купувам /
 Утре ще ида за сметана от 22 % идеално си готвя с нея супи и т.н. /
Сладкото от черни боровинки хубаво ли е - от английската седмица .  Снощи свърших наличното и ми трябва за топени сиренца .
Бисквити купих Шортбред - мноого ги обичам . Ама три лева за 8 бисквитки ми идва в повече . Но пък откъм състав са идеални .
Само се чудя как без консервант имат година срок на годност .
Зяпах тези растенийца - и онова със странният корен . Но защо нямаше на саксията описано какви са .  За малко да награбя и едно .
Утре ще купя една саксия за ментата / дано не умре и тази / и някаква пръст и може да се сдобия с некое цвете .

Мнение за сиренето от краве и биволско мляко ?
Този жълт боб също може да купя .
Утре ще гледам да се придържам към списъка .

# 1 688
Тълпят се, защото поне 10 човека днес ми заявиха, че от понеделник затварят държавата. Какво слушат тези хора по новините, не знам.
Така е. Колко време и нерви ми бяха необходими, за да разасня на леля ми, че тя може да си пазарува когато поиска, а аз не мога между 8.30-10.30. Ама не та не. И как се шмугвала в Била и охраната си затваряла очите. Пък слушала новините, пък съседка ѝ чела във вестника какво са написали.....

Днес не успях да стигна до магазина. Вчера все още при нас нямаше от новите шоколади, които от другата седмица са в брошурата.

# 1 689
Аз ходих на обед да пазарувам някои дребни неща - беше нормално, всеки супер лежерно си обикаляше. Но пак уцелих часа за разместване и забравих да взема замразени кроасани пфуууу.
Най-общо пак затварят заведенията + театри/кина/опера, МОЛ-a Simple Smile (успях един път да отида), новото е, че ще пуснат всички ученици on-line.
По веригите ще има повече разхождащи се, ако е кофти времето.

# 1 690
Сега опитах и шоколада с пекан и кокос - става, но соленият карамел е по-вкусен.

Скрит текст:
Локдаунът не ме притеснява никак, стига пак да не затворят паркове, съдилища и всичко останало (освен хранителните магазини).

# 1 691
  • Мадрид / София
Диамантените рисунки/гоблени/мозайки... не са за малки деца, а за доста по-големички или за възрастни. Имам такива направо от Алито, зарибяват ужасно. Частиците са с големина 2мм/2мм. Тези в Лидл не знам какви са, тук още не са се появили. Но за качествена хубава рисунка размерите трябва да са големи. И хич не се резлепят. Много здраво е лепилото/ силикона.

От киселото мляко, за което вчера питах, стана хубава разядка с 1бурканче
 “пикльовци”, орехи и зехтин.

# 1 692
Ако има желаещ за този нектар, да пише ... нямам път към лидл тази седмица

# 1 693
  • Sofia
Със затварянето от понеделник за нас нищо не се променя - детето си е вкъщи и без това, а ние не ходим другаде освен ММ на работа/ аз съм си най вече вкъщи,  до Лидл или Фантастико на пазар, до аптеката от дъжд на вятър да си взема Нурофен за главоболие... и оцеляваме за сега.
Мама ми беше на гости и тя се влюби в ментата, поръча да взема и на нея ако срещна пак...
В 7.50часа днес като отидох си беше аболютно спокойно у нашия филал.

# 1 694
Със затварянето от понеделник за нас нищо не се променя - детето си е вкъщи и без това, а ние не ходим другаде освен ММ на работа/ аз съм си най вече вкъщи,  до Лидл или Фантастико на пазар, до аптеката от дъжд на вятър да си взема Нурофен за главоболие... и оцеляваме за сега.
Мама ми беше на гости и тя се влюби в ментата, поръча да взема и на нея ако срещна пак...
Моята мента е повече от чудесна и беше отпред сложена и само едничка . Таман за мен .
Дай съвет утре да купя ли саксийка да я преместя или да изчакам .

Общи условия

Активация на акаунт