Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 642
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 800
Какъв сорт са написали на плика на похвалените ябълки? Забравих да погледна в магазина.

# 1 801
Крипс Пинк

# 1 802
  • София
Точно ММ хапва ябълка от тези, харесват му.
Доволна съм от тлъстия пазар тази вечер и най - вече от това, че всичко без 1-2 неща си взех по списъка. Картофите не ми допаднаха нещо. Преди имаше сякаш течен сапун Тео, сега го няма нещо. Не ми харесват другите Cien, не ми мият хубаво и свършват много бързо, щото цъкам по два пъти като са ми мазни ръцете. От другаде ще си взема. От промоционалните артикули имаше от всичко по много, нямаше твърде много хора и не се зареждаше, както в събота - Лидл Опълченска.
Меденка с пълнеж за 1 ст взех, но от новия скреч получих усмивка.

# 1 803
  • Варна
Още един плюс за ябълките 2кг👌Отдавна не бях пробвала толкова вкусни ябълки.

# 1 804
Утре ще ида за ментови сладоледени бонбони . Къде да ги търся .

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 23:42 от Не се сърди, човече

# 1 805
Саня,бонбоните видях във витрините при баниците,фиш енд чипс и не обърнах внимание какво още.Ония хладилници които са хоризонтално .

# 1 806
  • Sofia
... Утре ще ида за ментови сладоледени бонбони . Къде да ги търся .
Във фризера, в който слагат промоционалните стоки.

# 1 807
Май при нас са се свършили . Но ще проверя .
Благодаря.

# 1 808
Е как само 5 чадъра, що за количества са това?!? Понякога си мисля, че тук пращат непродадените количества на стоки, офертите на които са минали вече из другите магазини на Лидл из Европа...
все пак това е хранителен магазин и всичко извън храната и като добавка за увеличаване на приходите.
в магазините за чадъри/дрехи ако не продават к.мляко или сирене дали ще се оплаквате ?

По-неподходящ пример не бях чела. В магазина трябва да има налично всичко, което предлагат.

А това в брошурата според закона трябва да го има в прогнозни разумни количества.

След като не са могли да го заредят, да не го предлагат.

Така само подвеждат потребителя да отиде да пазарува в магазина, с липсата на голяма част от промоционалните неща в брошурата напоследък тотално започнах да избягвам ЛИДЛ.

Такива нечестни неща ще пуснем нещо на промоция, но ще е в супер малки количества и няма да може да си го купиш не ме кефят.

# 1 809
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Е как само 5 чадъра, що за количества са това?!? Понякога си мисля, че тук пращат непродадените количества на стоки, офертите на които са минали вече из другите магазини на Лидл из Европа...
все пак това е хранителен магазин и всичко извън храната и като добавка за увеличаване на приходите.
в магазините за чадъри/дрехи ако не продават к.мляко или сирене дали ще се оплаквате ?

По-неподходящ пример не бях чела. В магазина трябва да има налично всичко, което предлагат.
аз писах в приложението, че за да остане хр.магазин трябва да махнат козметиката и дрехите.
така ще се намали потока от хора и няма да ти дишат във врата.
ако искат да са магазин за шир потреба - да предлагат от всичко по малко.

А това в брошурата според закона трябва да го има в прогнозни разумни количества.
количествата са разумни за тях.

След като не са могли да го заредят, да не го предлагат.

Така само подвеждат потребителя да отиде да пазарува в магазина, с липсата на голяма част от промоционалните неща в брошурата напоследък тотално започнах да избягвам ЛИДЛ.

Такива нечестни неща ще пуснем нещо на промоция, но ще е в супер малки количества и няма да може да си го купиш не ме кефят.

# 1 810
  • София
Ориз купувам на РС, доволна съм.

# 1 811
Саня, сиренето от краве и биволско мляко може и да е добро на вкус, но преди време взимах биволско сирене на Родна стряха, сложих го във вода да се обезсолява и за няколко дни то буквално изчезна! Разтвори се във водата до пихтиеста утайка, пълен буркан със сирене. Даже им писах за рекламация. Затова аз съм скептична към биволските им продукти.

Нали форумът има правила как и за какво може да се пише. За цветен шрифт, за главни букви и т.н. Кой от какво се дразни - от цвят, от "кисели бабички", от "незадоволени дребнави домакини" и т.н. си е личен проблем.

# 1 812
Хубав и усмихнат и позитивен ден и на вас Grinning Sunglasses Аз май трябва да легна да си доспя, щото чета последното в кавички на соул и с прочитането веднага си му измислих съкращение , тъй де,абриавиатура : "НДД"  Даже гордо си представих как се пише във форума за напред. Не съм си добре, нали?  Добре, де- не спамя съвсем- тъй като е такава седмица , гледам спрей моп няма и искам да попитам на leifheit продуктите свестни ли са, че в една друга верига ' дет почва с М и завършва на О Hug има спреймоп на лайфхайт на тройна на Лидлската цена..?

# 1 813
Аз купих сирене от краве и биволско мляко . На нас ни харесва. Не съм пробвала да обезсолявам, та не знам как се държи при тази процедура.

# 1 814
Ягодите казах ли, че са гадни. Едри, но не напълно узрели, розови и не са никак сладки. Добре, че взех само 1 тарелка.

Общи условия

Активация на акаунт