Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 650
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 755
При нас в единия филиал са били заредени в началото на работното време общо... 5 чадъра, в другия ни вопъл, ни стон, ни етикет, в третия не знам точно, но не можах да се добера.

# 1 756
Е как само 5 чадъра, що за количества са това?!? Понякога си мисля, че тук пращат непродадените количества на стоки, офертите на които са минали вече из другите магазини на Лидл из Европа...

# 1 757
Детето каза, че ягодите са сладки като захар.
Пазарувах от магазина на Халите сутринта.

не ми харесаха на мен, но децата ги изядоха с малко мед.

# 1 758
  • софия
В магазина на Халите вчера към 7.30 ч. имаше около десетина чадъра и само един червен (за мен Simple Smile).

Детето каза, че ягодите са сладки като захар.
Пазарувах от магазина на Халите сутринта.
не ми харесаха на мен, но децата ги изядоха с малко мед.
Аз изобщо не обичам да опитвам и в случая не мога да споделя лично впечатление Simple Smile

# 1 759
Е, как да не го обичам този магазин!!! Върнаха ми парите за яйцеварката. Звъннах за всеки случай на националния, но и във филиала бяха адски любезни. Нямаше никакви обструкции. Абе, супер!!! Simple Smile

# 1 760
  • София
Клематис съм купувала, но след пресаждане просто увехна.Имаше големи хубави корени и си мислех, че няма начин да умре.Беше с развита коренова система, а нагоре хилав и блед.

И моя "умря", те се съживяват след 2рата година в градина, моят изглеждаше напълно умрял, над земята нямаше ни стъбло, ни лист. Имам вече 3 такива и трите пъти, изчезваха за година-две.

# 1 761
4 магазина в София обиколих да търся чадъра на TopMove и никъде го няма.

Поредната подигравка от ЛИДЛ.

Зареждат минимални бройки, които знаят че няма как да удовлетвори търсенето.

# 1 762
  • София
ябълките от уикенд офертите 2 кг за 1,99лв - сладко-кисели и много сочни и хрупкави

# 1 763
Клематисът иска слънце и поливане, и зимата не трябва да мръзне. Зимата са си сухи клечки, това е нормално. Хилави са повечето разновидности, и това е нормално. В саксия си му трябва нещо тор за подхранване, иначе като се изхабят веществата от почвата няма как да вирее като хората. Цвете си иска гледане.

Ягодите като не са сладки поръсвам със захар, после добавям към кисело мляко, идеален десерт става с този гръцкия йогурт. По принцип избягвам ягоди извън сезона, няма как да са гледани навън на слънце, то ясно.

# 1 764
Благодаря от сърце на всички включили се с коментари за почистващият гел . Определено това е една от най- полезните ми теми тук.
След вчерашната неуспешна покупка - тази четка за прах - постоянно се разпада и т.н. Ще си спестя някой лев .
Спреят за мебели също загледах вчера . Кой е по- добър.

# 1 765
Взех от целината стъбла с купона, първоначално награбих големия пакет, ама добре, че се вгледах та се оказа, че малките са намалени. Както и да е, как мога да ги съхраня по-дълго, във фризер възможно ли е.

# 1 766
  • Буркина Фасо
Е как само 5 чадъра, що за количества са това?!? Понякога си мисля, че тук пращат непродадените количества на стоки, офертите на които са минали вече из другите магазини на Лидл из Европа...
все пак това е хранителен магазин и всичко извън храната и като добавка за увеличаване на приходите.
в магазините за чадъри/дрехи ако не продават к.мляко или сирене дали ще се оплаквате ?

# 1 767
Хипермаркет не значи хранителен магазин.
А и да е хранителен - защо нямаше бонбони в буркан, в четвъртък? Сигурно и те са били 5 бройки.

# 1 768
все пак това е хранителен магазин и всичко извън храната и като добавка за увеличаване на приходите.
в магазините за чадъри/дрехи ако не продават к.мляко или сирене дали ще се оплаквате ?

Лидл все по -малко ми прилича на хранителен магазин .
Вече не мога да се сетя какво не мога да купя от там .
Липсва ми само негасена вар и цимент

# 1 769
  • софия
Взех от целината стъбла с купона, първоначално награбих големия пакет, ама добре, че се вгледах та се оказа, че малките са намалени. Както и да е, как мога да ги съхраня по-дълго, във фризер възможно ли е.
В плик във фризера, но след размразяване стават само за готвене.

Общи условия

Активация на акаунт