Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 720
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 695
Някоя от вас, която си купи тениската на сини цветенца в седмицата 1-7 март, може ли да каже дали е съвсем около врата деколтето? Изглежда я е имало само в сайта, в старите брошури я няма и не мога да дам снимка. Rage

# 1 696
Виждах някаква на сини цветенца тениска с къс ръкав в магазина наскоро, но не запомних със сигурност каква е около деколтето, струва ми се, че не беше все пак като поло или полуполо.
На мен Лидл ми е на около километър пешеходно разстояние, а не да ми е отсреща и ако народонаселението реши да прави разходки из магазините, поради липса на други места за шляене, определено ще сменя мястото за пазаруване, колкото и да са ми станали вече любим магазин.

# 1 697
Фортуна, значи е имало комплекти и с други картинки, освен посочените в приложението и брошурата. Ако имаше такъв като твоя в брошурата, бих избрала него...
Имаше и други картинки. Аз исках с цветята, която е в брошурата, имаше 3 броя в магазина. Харесах си тази с пеперудата, имаше още една. Освен това имаше с палми, със слона. Нямаше никакъв интерес.
Днес пробвах замразените кроасани, в синя опаковка, на промоция са тази седмица. Хубави са, но съставът никак не ми хареса, та оставам на другите, които са по 4 в опаковка.

# 1 698
  • Варна
Някоя от вас, която си купи тениската на сини цветенца в седмицата 1-7 март, може ли да каже дали е съвсем около врата деколтето? Изглежда я е имало само в сайта, в старите брошури я няма и не мога да дам снимка. Rage
Бяла на сини цветенца ли? Не е плътно около врата, нормално деколте има.

# 1 699
Бяла на сини цветенца ли? Не е плътно около врата, нормално деколте има.
Точно тя. Много благодаря! Simple Smile

# 1 700
  • Sofia
Саня, нали тук  писа Недоволна (съжалявам ако бъркам ника), че ѝ трябва място на Ментата (корените ѝ плъзват и ако е в градина, знам че е като плевел, всичко превземат), в съндъче е добре или по-голяма саксия.

# 1 701
  • софия
Детето каза, че ягодите са сладки като захар.
Пазарувах от магазина на Халите сутринта.

# 1 702
Има ли хубаво прясно мляко в Лидл?

# 1 703
  • Sofia

Ние купуваме на Пилос картонената кутия.
Ама като слушах вчера по новините от 17 само 3 били без сухо мляко.

# 1 704
Верея пластмасова бутилка купувам като нямам друг вариант. Детето го харесва.

# 1 705
Pilos и аз го харесяам

# 1 706
Пилос в бутилка вземаме.

Много млека има.
УХТ също , в кутии, но са до сметаните за готвене и до зърнените закуски. В другия край тоест.

# 1 707

Ние взимаме Pilos .

# 1 708
Аз вземам син Пилос от хладилната витрина.
Тази сол само на мен ли ми се струва недостатъчно солена?
Скрит текст:

# 1 709
Аз вземам син Пилос от хладилната витрина.
Тази сол само на мен ли ми се струва недостатъчно солена?
Скрит текст:
Аз готвя почти без сол и тази ми е ок.

Общи условия

Активация на акаунт