Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 689
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Бургас
Взех от целината стъбла с купона, първоначално награбих големия пакет, ама добре, че се вгледах та се оказа, че малките са намалени. Както и да е, как мога да ги съхраня по-дълго, във фризер възможно ли е.
Аз си ги режа стъблата на ситно, разстилам ги на един рехав пласт в табличка и ги замразявам. На другия ден  ги прехвърлям в найлонов плик вече така разделени и си ги ползвам за готвене, взимайки когато и по колкото реша от фризера.

# 1 771
Скрит текст:
Е как само 5 чадъра, що за количества са това?!? Понякога си мисля, че тук пращат непродадените количества на стоки, офертите на които са минали вече из другите магазини на Лидл из Европа...
все пак това е хранителен магазин и всичко извън храната и като добавка за увеличаване на приходите.
в магазините за чадъри/дрехи ако не продават к.мляко или сирене дали ще се оплаквате ?

Бонго, не си ме разбрал изобщо- чадър от Лидл имам отдавна и е още здрав. Съчувствам на потребителите, които се оплакваха, че не са видяли и един чадър дори. Не намирам за нормално когато нещо се оферира официално- в брошура, заредените от него количества да нямат и двуцифрена бройка (говорим не за едрогабаритни стоки, все пак). И за верига, която освен храните продава и стоки за майстори, ако щеш.

# 1 772
Скрит текст:
Е как само 5 чадъра, що за количества са това?!? Понякога си мисля, че тук пращат непродадените количества на стоки, офертите на които са минали вече из другите магазини на Лидл из Европа...
все пак това е хранителен магазин и всичко извън храната и като добавка за увеличаване на приходите.
в магазините за чадъри/дрехи ако не продават к.мляко или сирене дали ще се оплаквате ?

Бонго, не си ме разбрал изобщо- чадър от Лидл имам отдавна и е още здрав. Съчувствам на потребителите, които се оплакваха, че не са видяли и един чадър дори. Не намирам за нормално когато нещо се оферира официално- в брошура, заредените от него количества да нямат и двуцифрена бройка (говорим не за едрогабаритни стоки, все пак). И за верига, която освен храните продава и стоки за майстори, ако щеш.
По този начин се създава изкуствено нагнетяване и даже струпване на хора и так далее .
Предвид там ковидова ситуация пък хептен.
Ма те са написали точно и ясно , че този продукт може да се изчерпи още първият ден от промоцията.
Интересно е защо има звездичка на определени продукти - на други - не .
И друго - за чадъра не съм сигурна имало ли е звездичка .

# 1 773

А и да е хранителен - защо нямаше бонбони в буркан, в четвъртък? Сигурно и те са били 5 бройки.

При нас стоят непрекъснато и никой не ги купува.  Аз купих един път зарази буркана и много красиво го счупих.

# 1 774
  • София
И аз замразявам целината, ползвам я само за готвене след това.

Намерих си забравени две кутии български локум и един пакет стафиди в шкафа, купени от Лидл. Локумът е бил най - добър до 08.2020, а стафидите до 09.2020. Дали ще им има нещо, в един козунак да ги оползотворя? Как мислите?

Довечера ще правя тлъст пазар, да видим какво ще има.

# 1 775
  • софия
Нищо им няма. Стафидите можеш да накиснеш в коняк.

# 1 776

А и да е хранителен - защо нямаше бонбони в буркан, в четвъртък? Сигурно и те са били 5 бройки.

При нас стоят непрекъснато и никой не ги купува.  Аз купих един път зарази буркана и много красиво го счупих.
Хм, ако се появят другата седмица ще взема, може да докарат от друг магазин, ако има застояли. Вчера нямаше със сигурност.
В Метро тези буркани струват 9 лв празни.

# 1 777
  • София
Благодаря ти, zvunche! Днес два пъти ми помагаш с отговор. 😊
Има ли в Лидл хубав коняк или ром? Искам да си имам наличен за десерти като тирамису например.

# 1 778

Хм, ако се появят другата седмица ще взема, може да докарат от друг магазин, ако има застояли. Вчера нямаше със сигурност.
В Метро тези буркани струват 9 лв празни.

И се чупи като автомобилно стъкло , цялата ми къща беше в малки парченца.

# 1 779
И аз не съм очарована от ягодите, нищо общо с тези от Фантастико, които бяха намалени в предишната брошура.

Стъбла целина издържат дълго на хладно и без нищо да им правиш.

# 1 780
Пробвах как става обръщането на опашката (на косата), с помощта на онзи аксесоар за коса, дето е като примка (вчера го взех намален на 1 лв) - не е кой знае какво, едва ли ще постигна повече сама. Може би с по-дълга и малко по-тънка коса ще се получи по-добре:
Скрит текст:

# 1 781
  • София
Вчера по обяд в Люлин 5 имаше много и 2-3 разновидности на клематис. И аз намазах един от розовия. Имам хубави стелажи за цветя, подходящ за увивни, но явно трябва д е в голяма саксия. Каква почва използвате и на земята ли ги оставяте?

# 1 782
  • Варна
На мен мицеларния измивен гел ми пресушава леко кожата, но моята си е чувствителна. За тази цена ще си го ползвам с кеф. Да похваля кефира, който ми се падна от скреча, много приятен  сладко-кисел идеален за  следобедна закуска.
Скрит текст:

# 1 783
Моля, някой ако е взел днес пастет на Барони от офертата да каже как го маркират? 3х1 кутия ли, защото не видях промопакет.

Днес най-накрая спечелих чипс при 30лв. похарчени.

Паприката у павлаци не ми хареса. Мисля да си спретна мой вариант от турски кисели чушки и крем сирене Пилос.

# 1 784
  • София

Паприката у павлаци не ми хареса. Мисля да си спретна мой вариант от турски кисели чушки и крем сирене Пилос.

И на мен. Е, изядох си я, но няма да повторя.

Общи условия

Активация на акаунт