Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 663
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 175
pvacheva, благодаря за мнението.
Май наистина са слаби, сравних с подобен уред в магазин за техника и няма да купувам Лидълската.
Малко по-скъпи са, но всмукателната сила е почти двойно на тази в брошурата.

# 2 176
  • В градината...
Докато се наканя да си купя платна за рисуван и те свърщили. Чак се чудя толкова ли хора рисуват...

# 2 177
  • Sofia
Докато се наканя да си купя платна за рисуван и те свърщили. Чак се чудя толкова ли хора рисуват...
Едва ли, мисля аз... по скоро са неадекватни количествата и не само на платната.

# 2 178
  • Велико Търново
Имаше чорапи по 7, седмицата преди 8ми март май беше. Поне по спомен, този период от време ми се върти в главата. Само че, дали са останали някъде силно ме съмнява!

# 2 179

А е има, да, а и цената е перфектна. При нас имаше доста. Ние взехме два пакета, че доста се харчат у нас. Момичето на касата се учуди и каза, че и тя ще си вземе.

# 2 180
Имаше чорапи по 7, седмицата преди 8ми март май беше. Поне по спомен, този период от време ми се върти в главата. Само че, дали са останали някъде силно ме съмнява!
Благодаря ти! Погледнах в старите брошури и наистина са били между 1 и 7 март. Жалко, че съм ги изтървала! Хубави са им разцветките. Simple Smile

# 2 181
  • софия
Знаете ли дали в Лидл има фета сирене в редовния асортимент. Търсих онзи ден, но много бързах и не видях, а довечера ще ходя пак.
П.П Редактирам се, че сега видях че е гръцка седмица и там има фета. Дано има останало
Няма . Надявам се скоро да добавят , не да го има само в гръцката седмица .
Вече писах, че има на Милбона. Постоянен асортимент, но вкусът не е като на това от тематична седмица.

# 2 182
  • София
Взех си от дъгова та пастърва, като започнах да я обезкостявам, костите ѝ се отделя ха много лесно, беше леко жълтеникава и мека отвътре. Да я ям или да хвърлям? Иначе очите бяха бистри, хрилете бяха червеникави.

Взех и аз вода за уста, ментова или нещо от сорта, ужасна е, мирисът е покъртителен! Ще ходи в мивката.

# 2 183
  • Буркина Фасо
Взех си от дъгова та пастърва, като започнах да я обезкостявам, костите ѝ се отделя ха много лесно, беше леко жълтеникава и мека отвътре. Да я ям или да хвърлям? Иначе очите бяха бистри, хрилете бяха червеникави.

Взех и аз вода за уста, ментова или нещо от сорта, ужасна е, мирисът е покъртителен! Ще ходи в мивката.
яж.
на пъстървата  костите се отделят лесно по принцип.

# 2 184
  • София
Абе за костите как да е, ама се притесних, защото и част от кожата можех да отделя.

# 2 185
  • Буркина Фасо
Абе за костите как да е, ама се притесних, защото и част от кожата можех да отделя.
щом си я отделила какъв е проблема ?
аз не отделям кожата и пак е много вкусна рибата. разбира се ако я
овкусиш. иначе няма рибен вкус. не е като речната.

# 2 186
  • София
Имах предвид, че беше толкова мека, че можех да отделя част от кожата. В редките случаи, в които съм готвила риба, никога не е била толкова мека. Та затова се зачудих дали има нещо нередно с нея.

# 2 187
Така си е рибата. Тя е размразена...за това.
Ако не мирише лошо, си я яж.

# 2 188
Пъстървата XXL опаковката е хубава. Тази вечер пекох във фолио. Големи са рибите. Сготвих и трите, но изядохме двете (двама възрастни и едно дете), другата остана за утре.
Тези дни отворих зехтина в тенекията (наскоро беше на промоция). Аз обичам зехтин и никога не ми е горчал. Този определено има по-мек вкус. Голямата ми дъщеря, която също обича зехтин, сподели същото. Понеже в темата често има питане за това кой зехтин не горчи, определено този е за хора, които искат по -мек вкус.

# 2 189
  • София
Благодаря ви на всички! Да, тъкмо от XXL пастървата си взех.

Общи условия

Активация на акаунт