Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 623
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 190
И аз хваля зехтинчето в тенекия, за мен е просто страхотен вкусът! И много ароматен. Green Heart

# 2 191
И аз сготвих трите пъстървички днес, почти 2 останаха за утре вечер. Чудесна беше, не миришеше на нищо гадно.
И сьомга купих, но ще е за следващите дни. Общо взето голям пазар направих, но планирам да не излизам следващите 2 седмици.

# 2 192
  • София
И аз хваля зехтинчето в тенекия, за мен е просто страхотен вкусът! И много ароматен. Green Heart

Я дайте снимка на този зехтин, в Ринг мол е пълно с изостанали стоки от предишни кампании, да се огледам за него.

# 2 193
# 2 194
  • Варна
Брошурата за следващата седмица https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-29-03-do-04-04-broshura/view/flyer/page/1
Има хлебопекарна, за който я очакваше с нетърпение.
Нищо интересно и този път за мен. Харесах само прясното сирене и от него ще заредя няколко кутии, страхотно е.
Тъкмо си мислех,че е време за Делукс и ето го и него.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 00:15 от ra4oni_bonboni

# 2 195
Къде го ликьора?

# 2 196
Сьомгата е отлична! Тази вечер похапнахме с кеф. Чудя се за още, но пусто лакомия.

# 2 197
  • Sofia
Айде пак пилинг гел...

# 2 198
Той е само зимъска Wink
Макар, че днес точно не знам кой сезон е вече Wink

# 2 199
Оптимистично ли е да мисля, че е възможно някъде да е останал електрически такер? Толкова отдавна исках да си купя, а го изпуснах.

# 2 200
  • Стара Загора
Покрай Великден нямаше ли го също?

# 2 201
Айде пак пилинг гел...
Е писах им аз да вкарат малко козметика,ма не уточних каква. Joy
Стига бе ,Пийк ...егати гредата .Козунак не искам за Великден, само едно  ликьорче.

# 2 202
Аз пък им писах, че искам козметика Skin Foodies.
Ликьор не чакам, но оцет Делукс би трябвало да се появи. (Справка - брошурата във Франция). Нали ви казах миналата седмица, че вероятно ще дойде скоро хлебопекарна. И Делукс седмица.

# 2 203
Червената леща от купоните другата седмица пробвали ли сте? Одобрявате ли?
Ликьорчето може да се появи само на сайта, за да не предизвика погроми с присъствието си в брошурата. Joy И пак виждам увълчени млади майчета... Няма да попита детските книжки, чорапки, дрешки хубави ли са... ами де го ликьорът??!!  Joy (Шегувам се, да не се засегнете. Stuck Out Tongue Closed Eyes)

# 2 204
Joy Joy Joy Чорапките ги загледах ,търсейки ликьора,играчки има за една детска градина.

Общи условия

Активация на акаунт