Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 462
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 355
изцяло неприемлив състав за мен. не бих купила.
дразнещо е и подвеждащо име от сорта на кроасани с масло /замразените/, а то нищо подобно.

# 2 356
Райфове
Скрит текст:
май викат на форми за подреждане на храната, кръгли, квадратни, не знам какви точно има сега в Лидъл, тези са примерни

Какво ги гоните тези купони и намаления, все едно са животоспасяващи лекарства Smile

Егати идиотщината, тва ми прилича на някакъв IQ тест за супер напреднали. Кому са нужни подобни глупости???
Това с яйцата-кодове в брошурата е нещо като игра. Крият се великденски яйца и после се търсят, това е популярна традиция в Германия и някои други държави. Забавляват се хората, явно не им е до това кой взел яйце и кой не. ¯\_(ツ)_/¯

# 2 357
Ефибуш, мерси. Grinning А откога са тези форми, не ги видях в брошура...? Thinking
изцяло неприемлив състав за мен. не бих купила.
дразнещо е и подвеждащо име от сорта на кроасани с масло /замразените/, а то нищо подобно.
"Любими" са ми всички продукти с аромат на масло (защото най-често има само това- аромат на масло)... Flushed На Баули също има едни кроасани (с 5 зърна и пълнозърнести май бяха- че то само около 5% от състава им беше пълнозърнесто/многозърнесто). Grinning

# 2 358
Да ви се оплача, каква голяма бяла птица съм.... напазарувах на богато и чак на скреч картата след покупка разгледах купоните... оказа се, че за моя филиал има купон за 5% отстъпка. Да си знаете и друг път да гледате преди, а не след пазар Mr. Green

Гледах аз още снощи когато Брадата писа за такъв купон...но упорито нямам аз. Не знам на какъв принцип ги раздават...
При нас е за магазин в затворен мол.

Допълвам се: сутринта пекох от кроасанчетата в светло синята опаковка от предишната брошура (с купон май бяха). Замразени. Оказаха се доста вкусни, дори детето ги хареса. Май мернах онзи ден останали из фризерите, може да пратя ММ да купи още някоя опаковка.

# 2 359
  • Варна

Принцесата, какво означава "райфове", аз нещо не съм в час? Thinking Simple Smile

Форма за печене или по-скоро само ринга. Обикновено не им ползвам дъното пека директно върху хартия.

# 2 360
Извинявам се, че ви притесних излишно за замразените гръцки питки Grinning Явно е имало проблем в магазина на Раковски, връщам се от Алабин - и питки имаше, и храна за котарака. Всичко е наред Joy

# 2 361
Някой опита ли хумуса със сьомга и салам Милано?
Хумуса е от днес.
Азе купя на ММ че обича, аме мързи да пасирам нахут.

# 2 362
Някой да даде отзив за кондензиранато мляко? Забравих да взема и се чудя дали да ходя пак.

# 2 363
Някой да даде отзив за кондензиранато мляко? Забравих да взема и се чудя дали да ходя пак.
Взех и го карамелизирах, стана си чудесно,  предполагам, че и в натурален вид ще е добро.

So Lucky*, моля за отзив щом го опитате!

# 2 364
Не знам какво може да му е лошо на кондензираното мляко, гъсто е, сладко е. Ходете. Simple Smile

# 2 365
Ужасно сладко е това мляко. Едно лято, по препоръка от темата, ппавих с него домашен сладолед, обаче..много сладко, много...

# 2 366
  • Бургас
Дали е от Лидл или от другаде, кондензираното мляко си е все такова - силно сгъстено възсладко мляко, което като се разреди с вода става нормално подсладено мляко. Да, не е за ядене с лъжица или ползване от хора, необичащи и неконсумиращи много сладко, но за този който знае какво се очаква от консерва кондензирано мляко, лидълското си е точно такова каквото и от други места Wink

# 2 367
Да, кондензираното мляко си е точно такова каквото трябва да бъде всяко кондензирано мляко. Всяко кондензирано мляко е толкова сладко.

# 2 368
Овесени ядки от фините вчера нямаше при нас,специално и за тях ходих,че моите са на привършване. НО ми направи впечатление че е сменен дизайна на опаковката на другите овесени ядки,така че може би въпрос на време е и фините да се появявт

# 2 369
Намерих си нещо от Лидл в един шкаф - сигурно ще декорирам кафето:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт