Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 490
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 370
Извънредно и днес пазарувах( мислех, че ще е само във вторник, но ...) и давам отчет от преди час в Овча купел:1. Овесени ядки - има.2. Замразени гръцки питки по 10 бр.- има.3.Коя дама търсеше купички?
Скрит текст:

Мисля, че се вижда бройката на наличните от всеки цвят-това са тези по два броя. От другите са само това

# 2 371
  • Sofia
Още една идея за несладки (макар моите да не са такива) ягоди - в салата.  Simple Smile
Скрит текст:

Ето ги овесените ядки, които взех вчера... и да са с нова опаковка не съм разбрала.

# 2 372
  • София
Момичета, здравейте Blush
Вчера купих 2 кут. ръкавици, имаше само  L и S... L са ми големи, но им намерих собственик, а сега за сефте отворих S и уж са ми точни, ама ми идват някак с по-къси пръсти. Та, молбата ми е, ако някоя от вас има М и са и възголеми, да ги разменим... използвала съм само 1 чифт.

# 2 373
  • Козлодуй
какви ръкавици?

# 2 374
  • София
Ето тези:

Скрит текст:

# 2 375
Морена, и нашите овесени ядки са такива, не е нова опаковката (не е купувана скоро). А за салатата не се брои...ако не кажеш какво точно има вътре Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 376
  • Sofia
Морена, и нашите овесени ядки са такива, не е нова опаковката (не е купувана скоро). А за салатата не се брои...ако не кажеш какво точно има вътре Stuck Out Tongue Winking Eye
Казвам, Долче, само като идея за ягодите я споменах/показах, заповядай  - https://bg-mam.ma/p/1302939/42567223

# 2 377
Търсеха се от сините купички. Намерих 1 кутия. Нужни ли са още?

# 2 378
  • Козлодуй
Тези ръкавица са латексови аз си помислих че някъде има нитрилни Simple Smile

# 2 379
  • София
Страшно бързах и дори не съм забелязала... благодаря!

А ето тези са нитрилни, ползвам ги от години и ги има, но в момента пак са само L , големи са ми и като видях тези в Лидл и по-евтини с 10 лв., грабнах, какъвто размер има, а за латекса...... неам думи... Joy

Скрит текст:

# 2 380
  • Mostly in my mind
Дълъг ми е списъкът за другата седмица. Blush

# 2 381
  • Sofia
И моят така... ама като си погледна наличностите и се скъсява драстично. 

# 2 382
Взех последната опаковка пъстърва ххл. Верно бая големички вътре рибоците...не ми се висише на скарата, та ги мушнах във фурната под фолио.  Дано не станат сухи, ама каквото такова...

Разпродажбата -  големи боклуци.
Взех само 4 ножчета за мазане на 3 лв. Бяха оставени доста  встрани, май някой ги беше забравил...

# 2 383
Зравейте, пиша ви с една огромна молба. Ако някой си е купил от тези купички на лидъл и иска да се раздели с тях ще се радвам да ми изпрати за моя сметка. Трябват ми 2 или 4 бройки може и да са друг цвят. Навсякъде са се изчерпали за това се обръщам с тази молба към вас
Скрит текст:

Звъннете или им пишете с молба да доставят артикула до Вашият филиал. Аз преди време помолих за куфарче за рисуване и след няколко дни ми намериха и се обадиха да си го взема от нашият магазин.
radmity
Днес се загледах в тях ,бамбукви ли са?
В Лидъл Поморие около 20 бр. бяха 2 цвята, пишете им.

# 2 384
Май да...бамбукови.
Не е керамика или стъкло категорично.
И при нас имаше две големи като плата, и няколко купички.

Общи условия

Активация на акаунт