Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 460
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 520
Кои кебапчета, има различни видове. Аз предпочитам кюфтета (сигурно и кебапчетата са аналогични) от тези с до 30 мазнини, но е въпрос на вкус. Като цяло са им ок според мен. И стара планина са ок.

# 2 521
  • Стара Загора
Искренчето, къде стои чиата?

# 2 522
  • София
И аз съм се навила за хлебопекарна, много я хвалят, важно е да се сложат точни пропорции иначе не ставало Blush
с точни пропорции често се получават грешки.
важно е да се открие оптималната пропорция за машината и теб.

Миналата година март си взехме хлебопекарната от Лидъл, че нали хляба изчезна. Доволна съм. Всеки ден правя хляб в нея /5 човека сме/. Аз хляб не ям, но трите подрастващи деца - мноооого. Simple Smile Към нея си има книжка с рецепти за всякакъв хляб. С две думи: доволна съм.

# 2 523
  • Sofia
И аз съм се навила за хлебопекарна, много я хвалят, важно е да се сложат точни пропорции иначе не ставало Blush

важно е да се открие оптималната пропорция за машината

Точно! Това е най-важното за хлебопекарната - рецептата да е съобразена с капацитета ѝ. И после принципа на поставяне на продуктите - първо мокрите, отгоре сухите. 
А тази схема е много удачна и за планетерния миксер - аз така действам. Simple Smile

Канелата пък я има от месец някъде.

# 2 524
Само да вметна, че (вероятно какъвто и да е модел/марка) хлябът от хлебопекарна е несравним с този, който сега е масово по магазините 😋. Ако искате да имате качествен хляб- това е покупка, която без съмнение си заслужава. А за рецептите за хляб- нацелват се, сега вкъщи правим два вида хляб - с бяло брашно и един смесен- добавяме малко ябълково брашно, семена и той става малко по-тъмен на цвят и малко по-сбит.

# 2 525
Искренчето, къде стои чиата?

На био шендъра, но не във всички магазини я зареждат поне по мое наблюдение

# 2 526
  • София
Канелата пише ли от къде е?

# 2 527
  • shumen
Хлебопекарна имахме,но не се хареса хляба от нея у нас.Така и стоеше паметник и я пуснах за продаване в ОЛХ.
Кюфтета и кебапчета у нас се харесват.

# 2 528
На каква цена е чията?

# 2 529
  • София
Солиден пазар си направихме днес, доволна съм като ходя в неделя, имаше по - малко хора, стока и от новата седмица доволно. Delux серията - всичко, от гръцката почти всичко.
Взех и аз подправка за кюфтета от гръцката, дано се хареса.
И едно цацики на - 30% пак от гръцката седмица - отврат, отиде в коша, солено, нещо хрупащо вътре, ужас.
За съжаление нямаше нищо от керамичните шарени неща, нито везни, еми здраве да е.
Имаше два вида овесени ядки - от старите и новите модели.
Взех браунито - е, не WOW, ама ей така за подслаждане става.
Харесаха ми вафлите с тахан - 4 броя за 0.70лв.
Сосове за спагети от делукс, пици на Йоткер и една с манатарки взех - limited edition, биваше я горе долу.
Хубави боксерки на сина ми купих също - 3 броя за 11 лв.
Имаше много спортни комплекти от брошурата във всички цветове и размери, но ми се видяха скъпи някакси 50+ лв. за цял комплект.
На разпродажбата имаше всякакви цветове от подложките за посуда на 3 лв. Но в тези кошове беше просто такъв хаос, че няма накъде. Обичам да ровя и да купувам намалени неща, но това е прекалено. Пълен хаос просто.

# 2 530
Миленски, гледах, гледах, не видях да пише откъде е канелата.

# 2 531
Здравейте в някой филиал има ли останали сини тротинетки? В нашия е 8 часа имаше само розови което ме навежда на мисълта че са запазени сините пред очите ми на една баба и извадиха от склада а на нас казаха че няма.

# 2 532
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile
Аз скокнах и взех заплютото.
Яд ме е само, че нямаше обещаното от приложението разнообразие при захарните поръски (има само конфетите, каквито имаше и предния път... и цветя), ще следя дали няма да ги извадят със закъснение.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 09:13 от Morena

# 2 533
Рибните пръчици от сьомга с купона пробвал ли ги е някой? Чудя се дали да пращам мъжа ми още днес, а като го знам как кипи от желание да пазарува ако не стават, няма да се трае Simple Smile

# 2 534
Взех си миксера и съм спокойна и щастлива. В сравнение с този, който последно съм ползвала, си е направо тих. Формичките за мъфини ги пропуснах, защото ми се видяха доста дребни. Взех обаче от тези, които са по 6 броя, много са сладки. Уви, нямаше боите за яйца. Питах жената на касата. Първо ми каза "ееее, Вие знаете ли кога е Великден, има време". После, като ѝ казах, че са в брошурата от тая седмица предположи, че са от четвъртък. От днес трябваше да са, ама нямаше смисъл повече да продължавам, и без това ги нямаше в магазина. 

Взех още триколоре и интимен гел. В петък - пак на пазар Heart Eyes Тогава ще заредя от прясното сирене. Жива и здрава да е потребителката, която първа го похвали. От тогава само такова сирене купувам и го харесваме старшно много.

Иначе на Раковски бяха заредени и Делукс нещата, и на Фаворина великденските, но е някак постно. Личи си, че ще зареждат и още. Дано пуснат пак патладжана с манатарки от Делукс серията. Той ми е най-любимото нещо за брускети.

Общи условия

Активация на акаунт