Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 419
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 505
В срада взех и ги метнахме на скарата- харесахме ги, не пуснаха много мазнина.
Момичета, вкусни ли са кебапчетата на Лидл.

# 2 506
Мен ме беше заинтригувала машината, ама гледах едно кулинарно предаване, дето го направиха много лесно, обаче една приятелка ми обясни, че както и да го направиш, е хубав да се яде веднага, след като е замръзнал, ако стои във фризера, се разваляла пухкавата консистенция.

# 2 507
Цвет, благодаря за отговора. Взех,пък ще ги видим.
Не знам дали сте коментирали патицата от постоянния асортимент. Направих я с портокали и беше убийствена  Simple Smile

# 2 508
  • София
Цвет, благодаря за отговора. Взех,пък ще ги видим.
Не знам дали сте коментирали патицата от постоянния асортимент. Направих я с портокали и беше убийствена  Simple Smile
По коя рецепта я направихте?

# 2 509
Получи се осреднен вариант от няколко рецепти. По принцип не обичам да смесвам сладко и солено и бях малко скептична. Сложих патицата да се пече само с малко бира и без никаква добавена мазнина. Тя е мазна птица и си пусна предостатъчно. Полях я със сока на един портокал,а под нея и върху нея наредих парчета портокал. Малко по-късно сложих и картофи,които също много добре бяха овкусени от портокала и мазнината на патицата.

# 2 510
  • Тук и сега
И аз съм се навила за хлебопекарна, много я хвалят, важно е да се сложат точни пропорции иначе не ставало Blush

# 2 511
  • София
Скрит текст:
Получи се осреднен вариант от няколко рецепти. По принцип не обичам да смесвам сладко и солено и бях малко скептична. Сложих патицата да се пече само с малко бира и без никаква добавена мазнина. Тя е мазна птица и си пусна предостатъчно. Полях я със сока на един портокал,а под нея и върху нея наредих парчета портокал. Малко по-късно сложих и картофи,които също много добре бяха овкусени от портокала и мазнината на патицата.

Звучи много лесно и чудесно, сърдечно благодаря! Simple Smile

# 2 512
Ако ядете хляб си заслужава хлебопекарната определено. Залагаш сутринта слоукукъра и пекарната и като се върнеш те чакат топла вечеря и чудесен топъл хляб. Само да нацелиш рецептата.
Машината за сладолед също е екстра, години я джуркаме.
За биолимоните ми е чудно. Изяла съм доста с все кори и всичко. Имам много слаб стомах, но са ми ок.

# 2 513
  • Велико Търново
Zenata, за мечта ме! Направо си представих ароматна вечеря и топъл хляб като отворя вратата вкъщи.... Мммм!
Всъщност, само се замечтах и си го представих, няма да стане реално сигурно, тъй като имам драматично сериозен проблем с всякакви миризми.

# 2 514
  • Варна
Благодаря за мненията за хлебопекарната, всички са ми полезни. Знам, че е хвален продукт и няма да съжалявам при покупка и май по-скоро искам някой да ме разубеди. Мм яде хляб, аз почти не, но пък всичко тестено тача , та за месене май ми трябва основно и в този случай съветът за планетарен миксер е много на място, благодаря.
Морена,
Скрит текст:
Миналата година правих първия си козунак по твоя рецепта, получи се много добре и конци имаше, но откъм месене имаше какво да се желае още.

# 2 515
Така да обичам прясно изпечен хляб! Наскоро спечелих хлебопекарна от една игра и моментално я подарих на снаха ми. Даже не беше разопакована. Каквато съм лакома,сегашните ми десет излишни килца,ще се удвоят.
Между другото...да  похваля и млекцата с къпини от гръцката седмица. Мотаеха си три в хладилника и ги ометох,че от утре съм на режим и да не дразнят окото ми Mask

# 2 516
  • Варна
Скрит текст:
След непреодолимата загуба на Choko Nussa, се снабдяваме със същия от Била. В тази брошура даже е на промо, за който е фен. Съставът няма разлика.
Скрит текст:
Лешников какаов крем BILLA, 400 гр. за 2.89 лв - това ли е?
Това е, да. Съжалявам, че реагирам толкова късно.

# 2 517
  • Буркина Фасо
И аз съм се навила за хлебопекарна, много я хвалят, важно е да се сложат точни пропорции иначе не ставало Blush
с точни пропорции често се получават грешки.
важно е да се открие оптималната пропорция за машината и теб.

# 2 518
  • София
Момичета, вкусни ли са кебапчетата на Лидл.

У нас се харесват, редовно купувам и мятаме на скарата.
Но може и други мнения да има.
Трябва да се опитат, няма как да разбереш дали ще ги харесаш.

# 2 519
  • русе

Има вече канела и чиа

Общи условия

Активация на акаунт