Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 511
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Печалба от скреча - 1 лв. отстъпка при пазар над 15 лв.😃

# 2 596
Имах пратка да взимам от Еконта, та се отбих и в Лилд... беше останала само една кутия боя за яйца и то пастелна, та се обзаведох. Simple Smile

Иначе ей тези бои харесвам и съм купувала най-много, както и седефена.... някой питаше...

Скрит текст:
Аз ползвам само тези бои от години

# 2 597
При нас беше пълно с боя, но не взех. Предпочитам обикновените капсули за левче. Иначе накупих тъпотии, де.

# 2 598
  • Стара Загора
Днес направих 2 пазара в ЛИДЛ.
Сутринта по невнимание съм взела две от рендетата, та се наложи да ходя да връщам другото след работа. Исках само за портокаловите и лимонови корички, шоколад. Пише че е много остро и някой от вас беше споменал същото днес. Значи ги е имало и друг път, добри са?
Купих за себе си и още 2 приятелки от формите за 6 бр мини кексчетата, 1 от 12 бр и подложка за печен. Портокаловите корички + парченца също взех отново. Заредих се и с шоко капки. Фондана вечерта беше обран, само 3 от черния се мъдриха в кутията. Но имам доста черен шоколад и не ми трябва.

Скрит текст:

Не видях от бамбуковите купи, но имаше от порцелановите, от които дама търсеше. Помня за купите в тюркоазено, 3 комплекта налични. Явно няма интерес, защото вечерта стояха същите бройки.

От първия пазар 73 лв, ми се паднаха същите споделени по-горе кроасани. Втория за 25 лв нищо.

Заредих пак котидж, калифорнийски бадеми, сметана 30 %, пекани, салата Трикольор, бадемово брашно. Грабнах и аз от микса на Струма. Подкрепям казаното, че са им хубави сушените чушки, доматите, ошава.

Скрит текст:
Сините им сливи без костилка са невероятни също. Сочни, месести и не мога да спра с една. Имат ябълков концентрат. Фурмите меджул от Била купувам, но сякаш не са така пресни или просто бързо изсъхват като са в кутиите там. Има безплатна доставка с код free в сайта им и точно днес ни пристигна поръчката на мен и 3 колежки. Взехме си по 1 кг кутия, като карамел са - сочни, месести, сладки и сууупер вкусни. Слагам по 1 л фъстъчено масло, убива леко сладостта и 3 сурови лешника вътре - ядеш и ревеш. ❣️

Карамелизираните им пекани са 😻 и сушените череши харесвам. Нямат добавена захар.

Имаше заредени от шоколадовите Великденски неща на Фаворона, но нямам никакъв интерес към тях и ги заобиколих. А и кантара казва да бягам надалеч. 😁

Овесените ядки наистина са в нова опаковка. Не видях фините? Дано не са ги развалили.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 19:54 от iv4enceto_91

# 2 599
Ивчето винаги е със снимков материал Wink

# 2 600
  • Sofia
...Сутринта по невнимание съм взела две от рендетата, та се наложи да ходя да връщам другото след работа. ..Пише че е много остро и някой от вас беше споменал същото днес. Значи ги е имало и друг път, добри са?
...
Аха, аз рекох тъй. Ами добри са, нали са остри, какво друго да искаш от ренде. Simple Smile
Моето е от миналата година, пак пролетно време май го купих и дето си го бях забравила на касата след плащането, та ходих да си го търся.

# 2 601
А това ренде, добре ли стърже лимонова/портокалова кора? Че нямам подходящо ренде и винаги ми е мъка, като трябва за някой сладкиш.
Аз ви завиждам за добре снабдените магазини, тук в нашия хем няма място, хем няма стока, хем пълно с хора. И тия огромни контейнери за кашоните, като ги плеснат на най-неудобните места... Вчера все едно беше паднала бомба - цели фризери, редици празни, нямаше критараки, почти нищо нямаше от гръцките продукти, направо яд ме хвана, че се разкарвах. Но тук винаги е така, надявах се да се променят нещата, но вече много време пазаруването в Лидл ми е неприятно и все по-рядко ходя там.

# 2 602
  • Sofia
А това ренде, добре ли стърже лимонова/портокалова кора? ...
Да и пармезан също. Simple Smile 
Аз пък истински ти съчуствам за филала ви.

# 2 603
Днешната ми печалба са пуканки със сол за лев.

Имам "голям" дерт. Смядовската луканка на РС дали има големи разфасовки? Знам за 200гр. през XXL седмицата. Сега не  намирам подобна. Трябва ми нещо поне 300гр. или половинка, хем да е на по-изгодна цена.

# 2 604
Да,това е новата опаковка на едрите овесени ядки,но нямаше пак фини

# 2 605
  • Пловдив
Интересно, не знаех, че от скреча могат да се падат такива неща. Ето я моята награда, напоследък все се пада по нещо:

Донякъде се надявах, че ще има останали от порцелановите неща или бамбуковите купи и ще са намалени, но нямаше такива работи.

Хубави са тези мини кроасанчета. И на мен ми се паднаха днес.
Аз да попитам, хубави ли са балсамите за коса Сиен и в постоянния асортимент ли са? Днес забравих за тях, защото видях, че има крем концентрат за ръце Сиен, може и постоянно да има де, но аз сега ги видях и награбих 5-6 броя. Дано да е хубав. И крем за ръце със злато взех. Simple Smile
Имаше и останали от гръцката седмица маслини каламата без костилка, те са много хубави.

# 2 606
Аз от скреча имам лев отстъпка

# 2 607
Обиколих няколко магазина-подложката за печене я няма никъде.

Последните месеци почти нищо интереесно от брошурата го няма.

Поредната излагация на Лидл.

Заради тези липси спрях да пазарувам в магазина ежедневния си пазар, а и много приятелки не пазаруват вече в Лидл.

# 2 608
  • Стара Загора
Да похваля прошутото крайни парчета на 8лв за кг . Страхотна пица спретнах с него тази вечер.
Дано са останали от шоколадовите топчета за утре, че днес не успях да мина . За бисквити ги ползвам,  тъкмо свикна дъщеря ми сама да ги прави

# 2 609
  • shumen
При нас боя за яйца имаше.
Тротинетки сини имаше една,а с розови беше пълно.

Общи условия

Активация на акаунт