Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 516
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 580
  • София
Много си е популярен даже миксерът сред готвещите. има си и отделна тема тук.
...............
За мен тези миксери са незаменими, без него не мога, но моята марка е друга, не е от Лидл, но вероятно и лидълските са прилични.

# 2 581
Има смисъл от хлебопекарна, ако на някой не му се занимава много време с домашно приготвяне - за 5-10 минути слагаш продуктите за хляба, пускаш машината и забравяш, не се занимаваш повече - след около 3 часа имаш готов хубав хляб. Но който иска да си меси само и пече във фурна- и за него има други варианти, разбира се.
Взех тавата на дупки, дано е с по-трайно покритие, макар че нямам големи очаквания за това.

# 2 582
  • Варна
....................
На шведските кюфтенца кое им е шведското - формата ли? Не видях нищо шведско в съдържанието. Smiley
Да не са групирани по 3 Wink

На "Струма" по Коледа купувах сушените чушки - качеството им е отлично. Надявам се, че и сушените им плодове са добри, взех за козунаците.

Имам и хлебопекарна, и миксер. И двете месят, предимство на хлебопекарната е, че поддържа температура по време на месенето, може да втасва вътре също, така че тестото не е зависимо от температурата в стаята. За студените месеци е голямо удобство.

# 2 583
Ето каква била работата с шведските кюфтенца😂, добре че се появи Вещичка да ни открехне. 😜

На мен ми се иска да видя био сертифицираните сушени плодове на Струма фрут в Лидл. Аз съм от хората, които моментално реагират зле на консерванти и се налага да гледам състав, просто нямам избор.

# 2 584
  • софия
На мен ми се иска да видя био сертифицираните сушени плодове на Струма фрут в Лидл. Аз съм от хората, които моментално реагират зле на консерванти и се налага да гледам състав, просто нямам избор.
Има ли такива?
Видях в сайта им, че предлагат, но в Лидл не съм виждала.

# 2 585
предимството на хлебопекарната за мен е, че слагам продуктите и забравям. и имам хляб в точно определено време. друг вариант за топъл/пресен домашен хляб нямам.

# 2 586
  • София
Здравейте! Да сте виждали останал в някой лидл от високите шкафове за баня? Мисля, че ги имаше есента в брошурата и бяха около 95 лв. И преди са ги пускали също.
Много благодаря

Дано не ви е прекалено късно. Днес ги видях на Сточна гара.
Скрит текст:

# 2 587
И при нас бяха свършили тротинетките,още от паркинга мернах две-три майки,нарамили превозните средства😊
Боя за яйца имаше и обикновена и пастелна в кошовете,където е великденската декорация.
Иначе взех едни джегинси и блузки за дребната,както и един дървен пъзел.
Миксери имаше предостатъчно,но парите хартисаха за лекарства на малката,че ми е болничка...така че...някой друг път
От скреча ми се падна 1 лв отстъпка при покупка над 15 лв

# 2 588
Интересно, не знаех, че от скреча могат да се падат такива неща. Ето я моята награда, напоследък все се пада по нещо:

Донякъде се надявах, че ще има останали от порцелановите неща или бамбуковите купи и ще са намалени, но нямаше такива работи.

# 2 589
  • Асеновград
И при нас бяха свършили тротинетките,още от паркинга мернах две-три майки,нарамили превозните средства😊
Боя за яйца имаше и обикновена и пастелна в кошовете,където е великденската декорация.
Иначе взех едни джегинси и блузки за дребната,както и един дървен пъзел.
Миксери имаше предостатъчно,но парите хартисаха за лекарства на малката,че ми е болничка...така че...някой друг път
От скреча ми се падна 1 лв отстъпка при покупка над 15 лв
Тротинетки в Асеновград имаше поне 6 бр. в това число и 2 сини. Това е информация към 11 ч.

# 2 590
Къде трябва да стои кокосовото мляко? Само Тази кутийка ли е ,като разновидност?

# 2 591
  • Sofia
При консервираните храни, а има и по-нискомаслен вариант на кокосовото мляко.

# 2 592
Morena,благодаря! Днес гледах,гледах обикалях и никъде не ги видях, другия път ще търся по-обстойно при консервите. Две рецепти съм си набелязала с кокосовото мляко и ще го търся задължително.

# 2 593
  • Sofia
Имах пратка да взимам от Еконта, та се отбих и в Лилд... беше останала само една кутия боя за яйца и то пастелна, та се обзаведох. Simple Smile

Иначе ей тези бои харесвам и съм купувала най-много, както и седефена.... някой питаше...

Скрит текст:

# 2 594
  • Сф
Да се оплача, не ви следя, ама снощи влязох да ви чета дали не сте писали отзиви за миксерите тази седмица. И днес освен миксер, купих и слоу кукър. Даже не знам къде ще го съхранявам, ама да видим каква ще е присъдата след първото готвене в него.

Общи условия

Активация на акаунт