Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 360
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Асеновград
При на имаше от планетарен миксер  120 лв. и от уреда за бавно готвене ако някой търси.

Здравейте!
В кой град се намирате? Интересувам се за миксера или ги има във всички магазини?
Благодаря !
Асеновград , миксера е silvarcrest не е на boss  както бяха писали по напред. Цена по спомен 119,99 лв. беше един изваден на стелаж.

# 2 626
Ако не са шоколадови,да връща.

# 2 627
Не са шоколодави. От онези маслените са в метални кутии. Само че лимитка, стои при промоциите нататък.
За пръв път виждам такива изгорели. Защо изобщо са ги пакетирали...?

# 2 628
Моля да ми кажете тази боя дали покрива хубаво бели яйца?

# 2 629
Тази боя покрива само бели яйца и е безсмислено да се ползва за червени домашни яйца. Миналата година така си съсипах празника, защото при нас нищо не работеше, а бели яйца нямах. Слагат се 2 лъжици оцет за да хване добре, цветовете са пастелни, много бледи. При мен не се получи никак добре, но видях при други с бели яйца, че е много красиво и свежо.

Вчера си купих яйцевара на Лидл и веднага го пробвахме. Добре и равномерно сварява яйцата, по 7 накуп, без да ги напуква. Доволна съм, защото котлоните ще останат свободни, няма да мия тенджери и дори дъщеря ми ще може да вари сама. Уреда не е безопасен за малки деца, защото капака не се затваря плътно и ако се повдигне парата може да изгори ръцете. Бъдете внимателни.

# 2 630
  • Асеновград
Вчера си купих яйцевара на Лидл и веднага го пробвахме. Добре и равномерно сварява яйцата, по 7 накуп, без да ги напуква. Доволна съм, защото котлоните ще останат свободни, няма да мия тенджери и дори дъщеря ми ще може да вари сама. Уреда не е безопасен за малки деца, защото капака не се затваря плътно и ако се повдигне парата може да изгори ръцете. Бъдете внимателни.

Яйцеварката е много добра покупка. Но относно варене на яйца за боядисване, установих следното. При зареждане няколко пъти последователно, след първия път вече има пукнати яйца. На следващата година  след първо зареждане я оставях да изстине и после слагах новите, така няма спукани. Не знам каква е логиката, но сега се съобразявам. Малко по бавно става .

# 2 631
Искам още две порцеланови тавички, дали има шанс да преместят от друг филиал - чудя се дали да им пиша?... Не знам дали ми се занимава с това, не е жизнено важно, но сега съжалявам, че не взех два комплекта.

# 2 632
Panayotu, може втората партида яйца да са се напукали, защото ги слагаш в нагрят уред, а не постепенно да се загряват- нещо подобно на това да пуснеш яйце в гореща вода, а не в студена и така да го вариш. Не съм пробвала да правя на няколко  последователни пъти яйца в яйцеварка, нямам наблюдения, но така предполагам.

Маслените бисквити, ако са като  състав като тези в синята метална кръгла кутия, не трябва да са кафяви, светли са по принцип на цвят.

# 2 633
  • софия
На мен са ми отказвали преместване от филиал във филиал, ако са в един град (София, където разстоянията между магазините в единия и другия край на града не са пренабрежими). Запазват го за определено време там, където го има.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 11:00 от zvаnchе

# 2 634
Вярно, че не съм проверявала в другия Лидл тук, но от преди помня, че той не беше по-добре снабден и като че ли беше по-претъпкан и по-мръсен, затова не ходя там.
В четвъртък ще ходя за буркани с месо и паламуд. Така и така съм с кола, но честно казано сигурно пак ще избера Сторгозия...

# 2 635
И аз мисля, че яйцата се напукват ако температурата скача бързо и в случaя с яйцеварката така е станало, понеже плочата е била вече нагрята. Ще внимавам при повторно варене - благодаря за съвета Simple Smile

# 2 636
Вярно, че не съм проверявала в другия Лидл тук, но от преди помня, че той не беше по-добре снабден и като че ли беше по-претъпкан и по-мръсен, затова не ходя там.
Доста е мръсен и претъпкан , но  е по_добре снабден от този на Сторгозия . Въпреки това , аз винаги ходя на този в Сторгозия , защото е точно до блока ми ..

# 2 637
Майка е върнала прегорелите маслени бисквити. Касиерката се начумерила и й подала грубо парите. Майка се опитала да обясни причината, по-лошо станало по нейните думи.
После ще пиша в приложението. Смятам че нито касиери, нито клиенти имаме вина, че някое ОТК е спало и пуснало за пакетиране , сганали тъмно кафяви от печене, бисквити.
На Х години съм, яла съм много маслени в метални кутии, такива за пръв път виждам.

# 2 638
Пиши им, не е допустимо да имат възражения за връщане на некачествен продукт. Който очевАдно е такъв.
Дадох шанс на SOS кремът за ръце, но не виждам да има особен резултат от него при мен - поне сравнено с други кремове, също с глицерин, не говоря за скъпа козметика. Просто не виждам от няколкото намазвания ефект, може би трябва да се прилага по-дълго време. Ще видя.

# 2 639
Минах на бързо в обедната.
Много великденски сладки,  много нещо.
Спипах и една делукс люта паста,  че ми е любима.
Салата трикольор имаше точно един пакет. Мой.
И детски кренвиршчета награбих,  на 2, 09лв са. Едни павлаци да имам.
От скреча,  левче подарък.
Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт