Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 367
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 610
Подложките за печене при нас бяха три (заровени насред бъркалките). Като едната беше без опаковка.

# 2 611
Сега опитах Йогурта по гръцка рецепта. На вкус е ок, но е мега рядък. Не знам къде са тия 10% масленост. Няма да повторя.

# 2 612
  • На изток от Ада
marzeliva, в постоянния асортимент са балсамите. Не са лоши.

# 2 613
Как да я има подложката за печене, като сутринта в 8:00 имаше 5 бройки. 🙄

Кое тесто трябва да купя за тарталети? Моля за снимка.

# 2 614
  • Бургас / UK
При на имаше от планетарен миксер  120 лв. и от уреда за бавно готвене ако някой търси.

Здравейте!
В кой град се намирате? Интересувам се за миксера или ги има във всички магазини?
Благодаря !

# 2 615
  • София
Прошуто крайни парчета и аз взех, радвам се, че е хубаво. Не съм го отворила още.

# 2 616
Никой нищо не казва за фермерския пазар 2-3-4 април на паркинга на Лидл. Заслужава ли си да се посети, ходили ли сте?

# 2 617
Сигурно ще са пак тези с надутите цени, нали знаеш...

# 2 618
  • София
Да, ходила съм, на Лидл Опълченска, доста скъпо ми се стори, иначе доста разнообразие имаше.

# 2 619
  • София
Сега опитах Йогурта по гръцка рецепта. На вкус е ок, но е мега рядък. Не знам къде са тия 10% масленост. Няма да повторя.
Това купувам основно, много го харесвам и съм винаги заредена без него не мога.

# 2 620
Това купувам основно, много го харесвам и съм винаги заредена без него не мога.

Моето седи, все едно закваската не е хванала. Не знам дали по принцип си е такова. На промоционална цена не бих повторила, за редовна да не говорим.

# 2 621

Моето седи, все едно закваската не е хванала. Не знам дали по принцип си е такова. На промоционална цена не бих повторила, за редовна да не говорим.
Тамън това харесах от новата брошура, явно ще пропусна съвсем 😁 Хранително все повече ги пропускам напоследък..

# 2 622
  • Пловдив
Добро утро, момичета. Успях да наваксам с коментарите и видях, че се е писало за слоукукъра. Още от зимата чакам да пуснат в Лидл, веднъж имаше една изостанала бройка в нашия филиал и доста й се чудих. Обаче беше пак 3.5л,а четох в нета, че за семейство 4 човека е по-добре 6л. Може ли дамите с уреди да споделят колко е техния и какво количество приготвят? И също така тавичката като е керамична дали може да се доопече във фурна месото за загар?
Благодаря!

# 2 623
  • Sofia
И аз гледам да не оставам без гръцкия йогурт кофичка  400г. Харесва ми, на гъстота е като 12 % та сметана. Нали не е цедено мляко.

# 2 624
Майка вчера взела от маслените бисквити 750г в зелена метална кутия с великденска украса. За 10 лв.
Изгорели са, прегорели, препечени и кафяви. Flushed
Казах й да я връща.
Доколкото знам маслените се пекат съвкем малко и се вадят бели, не тъмно кафяви.
Вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт