Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 144 142
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Аз днес отидох за 4 неща и излезнах с пълна торба. Ама като видях намален любимия котидж и награбих. Взех и 1 от Олимпус, макар че не ми е любим, но е удобна кофичката му. 😁 Купих и една от новата за мен Био извара за проба.
Имаше ново Био кокосово масло на щанда с Био продукти. Малко бурканче е.

Бяха заредили и тук канелата. Видях и розмарин с етикет ново.
Имаше 2 нови шоколада - млечен със солен карамел и черен с пекан и кокос. Взех от втория. На мен ми идва сладък, но аз предпочитам с висок % какао. Иначе е вкусен, парченцата пекан хрупат приятно, не е твърд иначе. Мирише много добре. Впечатли ме каузата обаче и само заради това си струва.

Скрит текст:

Нещо което ме изненада, е цената на кокосовите стърготини. Бяха 1,79 и след това доскоро 1,99. Сега са 2,49 лв. 🙄

Купих бадемово мляко от новите ядкови. С 5,5 % бадеми е.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 21:15 от iv4enceto_91

# 151
  • Велико Търново
Олеле, утре ще ходя за шоколад с пекан! От момента в който опитах тази ядка, категорипно стана любимата ми след ореха! Направо преглъщам като си представя млечен шоколад обвил парченца пекан и изгубени кокосови стърготини в прегръдката.... Много обичам сладолед с пекан, Десерти, кремове и всякакви неща с това природно чудо! Ох отнесох се много, дано го има при нас!

# 152
Олеле, утре ще ходя за шоколад с пекан! От момента в който опитах тази ядка, категорипно стана любимата ми след ореха! Направо преглъщам като си представя млечен шоколад обвил парченца пекан и изгубени кокосови стърготини в прегръдката.... Много обичам сладолед с пекан, Десерти, кремове и всякакви неща с това природно чудо! Ох отнесох се много, дано го има при нас!
Колежке, мъж не съм пожелавала толкова силно, както този шоколад след описанието ти. JoyHeart Eyes Свиркай, ако го има по вашия квартал, да надзърна и в моя. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 153
  • Стара Загора
Аз кокоса не го усетих обаче. Пеканите се надявах да са по-едри, но скъпи и са на ситни парченца. Черен е обаче шоколада, макар че за мен е сладък като млечен. 😊

Гледам коментирате фъстъченото масло, но е скъпо наистина. Купувала съм си от sila.bg на Everbuild, 2 пъти на Superhuman с протеин, органично като паста гъсто от Турция, след това на Gymbeam цяла кофа изядох, 2 кг - крънчи и гладко на My protein и не мога да кажа че имаше лошо от тях. Но след като си поръчах този фъстъчен тахан от Viki nuts, всички изброени вече са на второ и трето място. Толкова гладко и кремообразно е, че изобщо не присяда като маслото. Почти на течен шоколад прилича. Абе ям го направо с голямата лъжица от кутията и едва се спирам. Сутрин хапвам и върху оризовки или мажа банан. ❣️ 1 кг струва 10 лв.

Течните им какаови кремове без захар също са фантазия. ❤️

Ето маслото, Био изварата и бяха пуснали пак от тези вафли на Еврика. Нали е някаква задушница в събота. Взех по 3 от двата вида.

Локумените вафли са нови и те.

По повод скреч картите - след всяка покупка имам аз и печеля през една. Днес ми се падна меденка Родна страха за 1 ст. Бива ли я?

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 21:53 от iv4enceto_91

# 154
По повод скреч картите - след всяка покупка имам аз и печеля през една. Днес ми се падна меденка Родна страха за 1 ст. Бива ли я?
Няколко момичета се оплакаха точно напоследък от тази от скречовете. Била с хрупаща захар и отровно сладка, доколкото помня. Заради това и аз не я купих, също ми се беше паднала наскоро. Иначе преди това имаше хубави мнения за тези меденки по няколко в опаковка.

# 155
Питаше се за пижамите, видях ги, ама какво да кажа - тънки памучни пижами. Сигурно аз не съм критерий, де, че и с якето бих си легнала. Взех си момичешка, че е 10 лв поне.
Какво му е на котидж сиренето на Олимпус, за първи път взимам от него, а награбих две опаковки?! Да си бях взела от тяхната марка, пфу.
Пълно с празни места по хладилните витрини в няма и 5 часа.
Последните 2 пъти няма от моя кашкавал на РС, Търговище. Ведраре са сложили на неговото място.
От скреч картата имам лютеницата на РС с 35% намаление, как забравих да я похваля като хвалих продуктите на РС, ще се възползвам, че и без това са ме преметнали с едни маслини.

# 156
  • Sofia
И аз днес съм с едно "Опитай пак" и една печалба - меденка... ама хич и не я мисля.  И когато нещо от печалбите не ме вълнува и не го запазя, защо аджеба пак ми стои като запазено?!  Ми не искам да ми се мотае повече пред очите.
Време е да има скречови  ПиЗ  мисля аз. Simple Smile

....Какво му е на котидж сиренето на Олимпус, за първи път взимам от него, а награбих две опаковки?! Да си бях взела от тяхната марка, пфу. ...
Ми то както обичайно е въпрос на вкус... на мен например ми харесва.  Simple Smile

Аз пък пижама не търпя, в хладното време съм с блуза (голяма и мека) с къс ръкав, лятоска по потник. Та не ги и поглеждам, освен ако няма нужда за щерката.

# 157
  • Стара Загора
С млечна сметана и е по-креместо. Не е така гъсто като Лидълското, Ландфриш и Филаделфия например. Simple Smile

# 158
  • Велико Търново
Вафлите с локум и тахан нз как са на вкус, но са от качествени суровини направени Simple Smile вафла вече не отхапвам/отчупвам или опитвам, иначе щях да ги пробвам със сигурност!
Утре ще атакувам за шоколада! Викам сега на ММ "утре мисля преди 8:30 да отида до Л за шоколад с пекан... Ще гледаш децата нали?", а той ми отговори "не си ли на диета?" хахаах, внезапно се замисли за формата ми щом чу за гледане на деца Simple Smile

# 159
  • Sofia
Вафлите с локум и тахан нз как са на вкус, ...
Хаха... ей така ми пише щерката.

# 160
Вафлите не са нови. Самата кора стои хрупкава. В общи линии не ми харесаха. Все пак е до вкус. Локумената вафла гледам да е мекичка от локума.

# 161
Мани, тая вафла с малини я отворих, помирисах и изхвърлих, миришеше УЖАСНО

# 162
  • Велико Търново
Мани, тая вафла с малини я отворих, помирисах и изхвърлих, миришеше УЖАСНО
Скрит текст:
ще предам на технолога им Simple Smile
Скрит текст:

Морена, пиша като тийн за да се чувства м по-млада Simple Smile всъщност, редактора на телефона ми е ужасен и маха членове, разделя и събира думи, поправя представки и какво ли още не. Мн дразни! СОРИ Simple Smile

# 163
skk007 тези редактори наистина са ужасни . Моя също променя много . Най–вече които и който . В една от предните теми дори вместо пици ги беше направило на птици LaughingLaughing

# 164
Торбичките с цип са наистина 2 вида,аз освен,че си имам обикновените торбички за фризер,ползвам и тези с цип редовно.Много ми бяха удобни,като захранвах малката-държах нарязани на кубчета плодове и зеленчуци и си взимах точно толкова,колкото да й направя пюрето. Месо,спанак, нарязана на ситно червена чушка,магданоз,моркови(минати през чопъра,на ситно).Нарязан лук също съм държала и не се умирисва фризера.Вадиш колкото ти е нужно и затваряш пак.Скоро голямото дете пък носеше сол захар,и пясък за някакви опити в училище,сипах малки к-ва в обикновените торбички и после ги затворих в тази с ципа.Нищо не се беше разсипало,удобна работа.
А хартията за печене на късове е моето откритие за 2021 год!

Общи условия

Активация на акаунт