Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 144 130
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 135
Вие май се бъзикате вече с мен Simple Smile Сега има само с цип, два размера, плътността е същата.

# 136
Не съм виждала плътни пликчета които пък да са без цип и затова питах за потвърждение. Simple Smile Иначе и на мен не ми е важно да има цип.

# 137
Май съм пропуснала, че преди не са били с цип, не знам защо си помислих, че са били като сегашните.. имам еднолитровите с цип (и се чудех на по-големите дали ще ми трябват), удобни са не само за фризер- разнасях в тях сандвичи за из път. Даже още за фризер не съм ги въвела в употреба. На мен пък ми харесва това затваряне, удобно е например за пикник - да не се изсипят предварително приготвени неща, да речем нарязани филии, малко краставици, измити ябълки...

# 138
Вие май се бъзикате вече с мен Simple Smile Сега има само с цип, два размера, плътността е същата.

Ми тъй кажи - сега има само с цип. Няма го втория вид -без цип, с етикетчета за надписване.

Ей, препотих се дорде схвана. Joy

Обаче тия без ципа май отдавна ги няма, или?

Това намерих..два вида с цип са, 1л и 3л на цена 2.69

# 139
Отдавня ги няма. Аз бях на гости при сина и в едно чекмедже открих половин руло забутани и си ги откраднах JoyJoyJoy

# 140
От вас научавам за тези многото торбички с етикетчета. Ами много удобно ми звучи! Аз използвам по много например и бих си купувала редовно. Не знам защо трябва да е или-или за някои стоки... Rolling Eyes Дотук видях снимани и обяснени поне 6-7 вида превръзки, какво пречи пликчетата да са 4 вида, вместо 3 например... Странна логика.

# 141
Аааа..не е убаво да се краде Joy

# 142
Аааа..не е убаво да се краде Joy

Никой не ме видя. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 143
  • Sofia
Отдавня ги няма. Аз бях на гости при сина и в едно чекмедже открих половин руло забутани и си ги откраднах JoyJoyJoy
Аууу крадечка таква.  Joy

Някой ги показа тия дето ги няма - без цип, а на руло и с етикет. Simple Smile

# 144
Аууу крадечка таква.  Joy

Някой ги показа тия дето ги няма - без цип, а на руло и с етикет. Simple Smile

Аз бях, признавам без бой, даже утре мога да ви снимам краднатото, щото остана в колата. Simple Smile

# 145
  • София
Ядосах се днес с Лидл. Почти нищо не намерих от плануваното. Не знам как зареждат и нормално ли е още първия ден следобед вече да няма нищо .  Ни клинове, ни тениски , ни кълцано месо в було.

Взех Бабе и наденица с кашкавал . И двете разкошни за моя вкус.

# 146
  • Sofia
Аз днес се чудих... защо в хладилната част на промоционалните стоки се мъдреше котидж сиренето на Олипмус, а онова, което е в промоция си стои на обичайното място. 
Просто трябва да се мотае и лута човек... и тъкмо ще им свикнем на промените и ще измислят нова организация.  Като Форумите на бг. мама...

# 147
Аз успях да си сменя клинчето...както се надявах в Младост 3 имаше налични М-ки.
Нямах време да огледам обаче ...сутринта в Младост 2 не бяха заредили още граха и бекона , та в четвъртък. Пижамите детските са ок като цена/материя - 100%памук са

# 148
При нас имаше всичко. Ако някой търси бюстие червено 80 - ще го връщам

# 149
Има едни пликчета за сандвичи, те са без цип и са тънки обикновени. Понякога ползвам тях. Не за сандвичи Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт