Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 144 124
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 120
Тези са за сандвичи, за фризер бяха такива

Скрит текст:

# 121
  • София
Честита баба Марта! И аз се нареждам с отзиви за пижамите. Фастъчено масло ползвам за едни много хубави бисквктки... може да взема утре като ходя.

# 122
Знам че са за сандвич показаните от мен (но писах, че ги ползвам и за фризер, а не съм казвала, че са специално за фризер), - ако някой е разбрал погрешно изказа ми - моля извинете, но питах каква е разликата между старите и новите за фризер ( и такива имам 😃), но не съм купувала старите- та старите по-евтини ли бяха или нещо друго имаше?

# 123
Не знам да има стари и нови за фризер...просто са поизчезнали в момента. Така схванах...

А тези с ципа за фризер бяха с най-добра цена от подобните им в ДМ и др.вериги.
Знам защото търких за самолет и ги сравнявах.

# 124
Ами нали казаха, че били 75 броя на руло старите за фризер. Новите за фризер са 20 броя и 15 (различен литраж).
Та затова питам- по-евтино излизаха, или по-плътен найлон, какво им има на новите, че не могат да заместят старите?

# 125
Размерът е колкото на тези от по 15 броя с цип. 5 пъти е разликата

# 126
В броя. А цената? Не ми пречи да си купя 5 опаковки, не държа да са в една 😉

# 127
И цената де. Бяха на сходна цена - 2 и нещо по спомен.

# 128
Значи запазват цената, намаляват количеството, доколкото разбирам? А качеството остава същото ли? (Моите са 1 литровите, 20 броя и ми харесват, още не съм взела 3 литрови, че не се е налагало много да ползвам за нещо обемно). Все пак е добре, че ги предлагат, можеше и никакви да ги няма.

# 129
"Циповете" оскъпяват доста.

# 130
Феникс се измъчи да пита. GrinningТо и аз не разбрах какъв е проблемът и драмата...
Птицаспружинка, не се засягай, ама не можеш да обясняваш ясно Hug
Нищо не схванах и аз.

Аз си ползвам тия от левче за фризер. Евтини. Здрави. Удобни. Мога да ви ги преброя, щото мога да обяснявам ясно и конкретно, с детайли Stuck Out Tongue Winking Eye

# 131
Ох, наистина не ме бива. Последно ще се опитам - предишните торбички за мен са по удобни, повече на брой и по евтини и то с много. Новите с ципа са скъпи заради ципа, а на мен той не ми е важен. Можеха да вкарат 1 литровите, които стават за самолет, другите да ги оставят, ама кой ме пита мен. Мрънкам си.

# 132
Все пак, не разбрах друго аз Stuck Out Tongue Winking Eye Сега тези новите торбички/пликчета имат или нямат цип? Ако нямат, има ли разлика в плътността на найлона им спрямо тази на пликчетата за сандвичи (те са си тънички, но вършат работа)?
Аз ли съм единствената която усеща миризмата на пликчетата, някой друг? В смисъл, като взема нещо от фризера което е в пликче, мирише ми на пликчето и съдържанието... Thinking Другите вкъщи нищо не усещали...

# 133
Значи сега има само с цип ли?

Преди бяха два вида - с цип/за самолет/, и без цип.

Ясно, ще ида аз да снимам и да обясня Joy

# 134
Аз си ползвам обикновни торбички за фризер. Ама найййй-обикновени. Тия с ципа са ми прекалено бутикови за нещо, което се хвърля после. Месо като извадиш всичко е в кръв - заминава в коша. За какво да е с цип, пък плътна...

Общи условия

Активация на акаунт