Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 525
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 255
Е, не знам за преиграване, ама таква тъпканица (може би друг магазин визира Недоволна, ама си го представих описаното от нея в Лидл при Халите и по точно при киноцентъра)... не е опция. Щото ако не ни прави впечатление пък си става нездравословен непукизъм.
Визираният от мене магазин е на Раковски в София - може би най-малкия от всички в цялата страна. И такава лудница в него не бях срещала от много време (и без пандемия не пазарувам точно преди големи празници, но утре е само един ден празник и не вярвам хората за това да са се струпали да пазаруват. )  Също така не ми се вижда нормално опашките да се простират и между стелажите със стоките, пречейки на служителите да минават и да си вършат работата. Ако трябва да се чака, по-добре е да е на вън, не в блъсканицата вътре.

# 256
  • Бургас
Благодаря на всички за пожеланията и положителната енергия! HugHeartBlush
Скрит текст:
Досега такава гад не ме е тръшкала и не съм се чувствала по-зле в целия си живот...Щом и линейка виках...15 дена съм в джаза и едва днес вече леееееко взе да ми просветва без температура и с по-леко главоболие. Ще мине, ама верно гадно се кара от някои, като със сигурност ще влача и последствия Disappointed
Мъка ми е без любимия магазин и изпадам в абстиненция Grinning Поне от време на време ви чета и се утешавам Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 257
Брадата, бързо да се оправяш!
Всичко върнах, младежът даже не се по интересува какво връщам.
Взех мушкато, но теменужки нямаше.

# 258
Питах ви  днес за зехтина и сега влизам да видя дали има отзиви и чета 3-4стр. за мартеници от 0,01ст!!!!😁
 Та, питам пак, доволни ли сте от зехтина с 4-литровите метални кутии?
И защо ги няма вече онези сините котешки консерви?

# 259
Доволни сме. Втора години го пишем колко сме доволни.
 Не сме виновни, че някой не следи темата, влита, пита, и се сърди що няма ответ на секундата...Rolling Eyes

# 260
Филиалът на Раковски е един от най-зле организираните в София. Него го тресе "вирус" от самото му създаване. Посмениха персонал и е една идея по-търпим, но стандарти не може да предложи. Влизам там само ако съм в бедствено положение.

# 261
Аз отговорих за зехтина.

# 262
  • София
Филиалът на Раковски е един от най-зле организираните в София. Него го тресе "вирус" от самото му създаване. Посмениха персонал и е една идея по-търпим, но стандарти не може да предложи. Влизам там само ако съм в бедствено положение.
В оня на " Резбарска" същата работа, даже някои от персонала не знаеха къде са продуктите на Клийн лейбъл.
Аз отговорих за зехтина.
Да прочетох го, мислех да напиша, ама хайде да не се заяждам със дамата.
Доста питат и не четат после.

# 263
Здравейте, сигурно е коментирано,но да попитам, защото не открих -как се държат мебелите за баня? Някъде виждали ли сте шкафа под мивката? Колонота тясната днес я видях на Стамболийски

# 264
  • Пловдив
Бях преди два часа в лидл за покупки и взех от замразените моцарелени пръчици, сега си гледам бележката в лидл+ и виждам, че са ми ги маркирали два пъти. Бях с малкия и бързах, а и нямам навик да гледам на място бележката. Сигурно нямам шанс за връщане на парите 🤐😁

# 265
Бях преди два часа в лидл за покупки и взех от замразените моцарелени пръчици, сега си гледам бележката в лидл+ и виждам, че са ми ги маркирали два пъти. Бях с малкия и бързах, а и нямам навик да гледам на място бележката. Сигурно нямам шанс за връщане на парите 🤐😁
Имаш. Отиваш с бележката и им казваш проблема. Имат камери, ако трябва да си проверят.

# 266
Пише им дори през обратна връзка. На мен са ми връщали пари

# 267
Днес към 16 ч. пазарувах дребни неща и за първи път виждам хладилниците с меса, риба, фризерите- хем полу-празни, хем с омешана стока- замразена риба и зеленчуци срещу колбасите...съвсем се ошашавих, кое къде е и бързо се изнесох. Лалета нямаше, но ще се пробвам да спася това
Скрит текст:

1.50 е цената,  вода и влага не беше виждало отдавна...

# 268
  • Велико Търново
Брадата, дано скоро да бъдеш по-добре и бързо да минава всичко!
Аз пропуснах също лидл днес. Сутринта, естествено, не напуснах гнездото, а вечерта, голямото дете каза че иска да пазарува с баща си... Мн неприятно да навигирам двама мъже по телефона. Накрая ги върнах за шоколад с пекан, а ММ взел шоколадов мъфин от пекарната... Много се смях като видях в бележката и после на живо като ми го даде. Имам си поне две връзки моркови за утеха и бокс вино РС.
Вчера готвих! За първи път от около месец насам и така замириса вкъщи на храна, че после ми идваше да държа течение 3 часа. Правих лидл фалафели - 80%лидл продукти и 20%подправки не лидл. Ами, да си призная, няма по вкусен нахут от иберийски на Лидл! Добре че си бях купила за черни дни. Дано скоро пак пуснат. Пускам ви мухата да го дебнете и вие!

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 17:19 от Не се сърди, човече

# 269
  • София
Бях, - нямаше франзели, нямаше кроасани, беше объркано, смотани зеленчуци, смотани плодове и си излязох ядосана, не че не пазарувах от друго място, ама да въртя с колата и да търся масто за паркинг , ми.... ядосано ще ми е. Липсват ми много неща , най-вече от млечните произведения, и още повече италианските седмици и вкусните им шунки-мунки. Това е за Раковска.

Общи условия

Активация на акаунт