Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 539
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 270
Доматеното пюре в бутилка е много хубаво (според мен).

# 271
Много харесваме вкъщи суфлетата на Делукс,от известно време не ги намирам. И защо развалиха почистващите кърпи W5? Преди бяха по - тънички, сега едни плътни, някак хартиени и оставят много мъх след почистване с тях. Развалиха ги.

# 272
От скреч-картата ми се падна сок от ябълка, но точно този сок го няма в магазина. Има няколко вида сокове на Солевита, но от ябълка нямаше. Уж печалби дават, а ги няма налични (не можем да си ги вземем, че и срок има за тях). Концепцията на Лидл е хубава, но побългаряването му разваля страхотния замисъл на тази верига магазини.

# 273
Предлагам слелдващото за отлистване да бъде сметаната за кафе в пласмасовите тубички. Смениха производителя може би. Друг дизайн друга гъстота и качество. Хайде още един развален продукт. Ще си го пиете сами. Дано не сте поръчали много. К. пуснаха някаква партида вкиснало и си загубиха клиентите. По-горе и за плешките бутчета в К четох пак проблеми със стара стока. Нещо контрола почна яко да куца.

# 274
  • Мадрид / София
Похвалвам ябълковия чипс от Био серията. Много ми хареса.

# 275
  • до най-прекрасния мъж
Предлагам слелдващото за отлистване да бъде сметаната за кафе в пласмасовите тубички.
Ааа, не, пепел ти на устата. Не си я давам. И в новите опаковки си е същата. Изпих вече 10тина и ми върви идеално на кафенцето сутрин. Да ни би да е кофти партида при вас? Аз купувах от 2 магазина в Пловдив, екстра си е.

# 276
  • София
Ходих и аз вчера късно - 20:30 часа, спокойно сравнително, но много липсващи неща. Банани нямаше, сирене Бри, ягоди, риба Пастърва прясна взех последната.. не брше в много добър търговски вид, но бях обещала на мм и я взех. Поне беше вкусна, нямаше разлика с предишните. Взех си пижама и според мен са уголемени, но не ми се връща и ще си я нося така широка, нали е пижама. Спечелих намаление на лютеница РС. Крутоните изгеждаха наистина странно, не можах да се пречупв и не взех. Намерих си замразени фенери, не знаех че има, страхотна пилешка супа става от тях. Другите стандартни неща няма да изреждам, като редовните вече за мен ябълки Амброзия. Три детски книжки взех от тези за най-малките.

# 277
Някой пробва ли това сирене? Дали е добро, колкото прясното на Pilos?

# 278
  • Буркина Фасо
Да, явно е пропуснал да натисне. При мен го няма синият текст отдолу с минуса, а и като сумирам всичко, е хваната тая 1 стотинка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не ме дразни, явно не е масово, а инцидентна грешка...така че всичко е ок.
това си е жива гавра.
1 лев грешка ми е по-поносим, отколкото 1 стотинка. Smiley

# 279
Какво им беше на ябълките? Аз взех от тези при нас рано сутринта, без забележки съм, на вкус също са хубави.
Ябълките бяха много дребни и всичките бяха с петна. Предният ден в друг магазин имаше и бяха едри и хубави, но решихме да вземем на другия ден от нашия филиал.

Зехтинът от 4 литра ние го харесваме.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 09:49 от ✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿

# 280
Зехтинът по 4 литра в тенекии на вкус нагарча ли, ако някой го е пробвал моля за мнение!
Извън битовизма
Честит празник!

# 281
  • Буркина Фасо
Зехтинът по 4 литра в тенекии на вкус нагарча ли, ако някой го е пробвал моля за мнение!
Извън битовизма
Честит празник!
на 18-та страница имаш отговор. Smiley

# 282
Да похваля сьомгата от 19.90лв голямо филе без кост с кожа пакетите са от 1 100-1 500кг.
Пише че е от рибен развъдник в Норвегия , пакетирана в Полша и внесена от Чехия 🤣

Та тази добре поплувала риба много ни хареса вкусна е за пръв път  от близо 5 год. сьомга от Лидл , бях ги отлистила, след ужастните гадни парчета които един път в годината се престрашавам да пробвам.

снощната всичко лидлска

вечеря

# 283
  • софия
Наистина ли е толкова трудно да се търси в темата?

# 284
От скреч-картата ми се падна сок от ябълка, но точно този сок го няма в магазина. Има няколко вида сокове на Солевита, но от ябълка нямаше. Уж печалби дават, а ги няма налични (не можем да си ги вземем, че и срок има за тях). Концепцията на Лидл е хубава, но побългаряването му разваля страхотния замисъл на тази верига магазини.
Търси ли в хладилните витрини? Защото и аз така ги търсих и най-накрая там ги намерих.

Общи условия

Активация на акаунт