Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 670
  • 2 767
  •   2
Отговори
# 1 815
  • София
Понякога е по- мазно сиренето,но като цяло става.
Таман мислех да взема ягоди,че малката само иска.

# 1 816
Слоукукърът другата седмица добър ли е?
Искам да взема за майка и татко, за да може татко "да готви", докато мама е на работа.
Готвят си за тях и за брат ми понякога- тоест не им трябва чак толкова голям обем.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 08:47 от Лайка

# 1 817
Слоукукърът другата седмица добър ли е?
Искам да взема за майка и татко, за да може татко "да готви", докато мама е на работа.
Готвят си за тях и за брат ми понвкога- тоес не им трябва чак толкова голям обем.
Имам го от една година. Хубав е. Няма таймер. Мия купата и капака в миялната.
Готвя в него сарми, пълнени чушки, боб,яхнии,  супи, ориз. Стават много вкусни.

# 1 818
Благодаря ти, Алина Flowers Bouquet
А пише, че обемът е 3,5 литра, но прочетох, че това е обемът на целия уред, а купата за готвене е с реален обем 2 литра.
Достатъчно ли е все пак това за 4 порции да речем?

# 1 819
  • Sofia
... Достатъчно ли е все пак това за 4 порции да речем?
Ами сипи една порция (500мл) и виж изглежда ли ти достатъчно на теб.

Ягодите, които аз взех в четвъртък бяха други (червени), не като тези описани от Лъки, които видях вчера.

# 1 820
За диамантения гоблен - кажете, как се съхранява, след като се завърши? Задължително в рамка ли? Ако го навия завършен, ще се изрони ли?
И остават ли от камъчетата? Т.е. дали са сложени точно толкова, колкото трябват, или има и резервни?

# 1 821
Момичета, моля за съвет. Пасаторът 3 в 1 ме изкушава доста, но се чудя дали миксер приставката ще ми е достатъчно да разбивам някакви неща - белтъци на сняг, яйца със сметани, крема сирене, смеси за кексове...

# 1 822
Чак смеси за кексове няма как да стане. До белтъци на сняг се ограничи

# 1 823
  • Sofia
Чак смеси за кексове няма как да стане. До белтъци на сняг се ограничи
Точно. Яйца също както и сметана.  
При мен тази приставка е нейде в мазето от деня на закупуването. Имам ръчна тел за разбиване и ползвам нея (за по малко и рядко тесто) или миксера за крема сирене, палачинково или кексово тесто.
Но иначе малката купа за нярязвне на зеленчуци и ядки и високата тясна  - за тарама хайвер и за майонеза е незаменима и ползвам мнооооого. Говоря за уреда само, не за марката.
    Аз пък се чудя на блендера... ако е стъклена каната... Simple Smile
Имам комбиниран, ама го ползвам толкова много с другата кана и искам отделен уред с каната, а с пластмасова имам на Делиманото.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 10:49 от Morena

# 1 824
Благодаря ти, Алина Flowers Bouquet
А пише, че обемът е 3,5 литра, но прочетох, че това е обемът на целия уред, а купата за готвене е с реален обем 2 литра.
Достатъчно ли е все пак това за 4 порции да речем?
Сега го измерих с кана с вода, точно 3.5 литра си е керамичния съд.
Идеално стига за 4ма човека. Оня ден правих супа, пресипах я после в средно голяма тенджера.

Пасторът с чопър от Лидл е много хубав. Миналата година си купих втори. Първият още си работи, но купата се амортизира, ползвах го всеки ден над 6 години. Тъпото на вторият е, че купата е по-малка, но пак си го ползвам всеки ден.

# 1 825
Днес за именниците има купони. Празнуващите днес може да си проверят профилите.
Баща ми е именник и получи купон за вино. За жените пак може да е нещо сладко.

# 1 826
С отстъпката от Лидл плюс се получава чудесна цена за застраховка за жилище. Проверено Wink

# 1 827
Аз не виждам слоукукър другата седмица в брошурата.

# 1 828
  • Sofia
Аз не виждам слоукукър другата седмица в брошурата.
Ако не е в брошурата, по категории в сайта или приложението. Уредът е в "Готви цветно".

# 1 829
Благодаря ви, момичета, значи ще чакам истински миксер.

Да питам - големите кутии с котешки паучове по 12 отлистени ли са? Също и котешката тоалетна? Вчера бях в Лидл на Алабин, после и на Раковски и на двете места дори следа по рафтовете нямаше от тези два артикула.

Общи условия

Активация на акаунт