Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 652
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 830
Като сме на темата за комбинирания пасатор с чопър, аз пък се чудя чопърът дали се справя с рязането на по-твърди неща като например моркови? Имам вкъщи един чопър, който само върти морковите , които сложа без изобщо да ги реже.

# 1 831
Аз съм рязала сурова тиква в чопър - не е лидълски. Но предварително я правя на кубчета по 2-3см.
Морков пак нарязан трябва да стане.

# 1 832
  • Бургас
Хубав и усмихнат и позитивен ден и на вас Grinning Sunglasses Аз май трябва да легна да си доспя, щото чета последното в кавички на соул и с прочитането веднага си му измислих съкращение , тъй де,абриавиатура : "НДД"  Даже гордо си представих как се пише във форума за напред. Не съм си добре, нали?...
Не си! Че е и заразно... Чета абревиатурата ти НДД и гледам ника ти Nil DesperanDum JoyJoyJoy

Плами, на мен ми се връткат в чопъра като са малко и по-едро нарязани. Може да се добави мъничко водичка и тогава успяват по-добре да се накълцат.

# 1 833
Аз не виждам слоукукър другата седмица в брошурата.
В Брошурата не съм гледала, но при нас го има постоянно на средните рафтове, където има най-различни уреди, поне от 2 месеца го гледам.

# 1 834
Като сме на темата за комбинирания пасатор с чопър, аз пък се чудя чопърът дали се справя с рязането на по-твърди неща като например моркови? Имам вкъщи един чопър, който само върти морковите , които сложа без изобщо да ги реже.

Че той за морков ако не става, за какво ми е Grinning
Основно това въртя в него...морков и лук.
Моркова- на кръгчета дебели, не цял, налЕ ...го мушкаш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 835
Благодаря ти, Алина Flowers Bouquet
А пише, че обемът е 3,5 литра, но прочетох, че това е обемът на целия уред, а купата за готвене е с реален обем 2 литра.
Достатъчно ли е все пак това за 4 порции да речем?
Сега го измерих с кана с вода, точно 3.5 литра си е керамичния съд.
Идеално стига за 4ма човека. Оня ден правих супа, пресипах я после в средно голяма тенджера.

Пасторът с чопър от Лидл е много хубав. Миналата година си купих втори. Първият още си работи, но купата се амортизира, ползвах го всеки ден над 6 години. Тъпото на вторият е, че купата е по-малка, но пак си го ползвам всеки ден.
Много, много ти благодаря, Алина Hug
Аз с моята тел правя тесто за кекс и мъфини.
Нямам време да разбивам белтъци на ръка с тел, така че и за това го ползвам.

# 1 836
  • Sofia
Моя Браун 250 вата ги (моркови) прави на брашно, ако искам. Ама не знам само до ватове ли е...

# 1 837
Чудесно е миксерчето, имам го 4 години сигурно. Лук, моркови - без проблем, изобщо не ги дребня предварително. Дори карамелизирани лешници правя на пралине, нищо му няма.

# 1 838
Цяла глава лук ли слагаш?
На 4 поне я режа аз.

# 1 839
  • Sofia
Е, то нито цяла глава лук, нито цял морков може да влезе...така че се режат.

# 1 840
Момичето каза, че само му върти моркова. А това става ако не го "захапе"..
За това я посъветвах да го резне на дебело.
Друга жена пък писа, че не дребни нищо.
Та затова попитах да уточни цялата ли я слага.
За да е ясно за питащият. Не за друг.

Ходих за бои. Нямаше.

# 1 841
Огледах намалението - не ми хареса много, друг път е имало по-интересни неща. Взех си гумички (за триене - детски, по 1 лв), папки за картини - 2 броя 1 лв и скиорски ръкавици за 7 лв (не карам ски, просто съм зиморничава).
Намерих и един буркан с бонбони.

Страшно ме изнервиха с тъпия чипс паприка - взех същия, който е на снимката, на касата се оказа, че не е той и беше пълно с народ, не можах да го върна. Написах оплакване (срещу купона, не срещу касиерката).
Спечелих меденка за 1 ст., този път е различна - Родна стряха.

А да ви питам - при вас има ли гевреци? Аз тук изобщо не съм виждала.

# 1 842
  • София
Да,имаше гевреци.

# 1 843
Момичето каза, че само му върти моркова. А това става ако не го "захапе"..
За това я посъветвах да го резне на дебело.
Друга жена пък писа, че не дребни нищо.
Та затова попитах да уточни цялата ли я слага.
За да е ясно за питащият. Не за друг.

Ходих за бои. Нямаше.
Главичката лук на две, моркова и той на две. Но готвя по малко, само за детето основно - до 3-4 порции, разбирайте морков тъничък, до 10 см.

# 1 844
Свършва света , хора! Свършва!
И аз бях там, и аз се блъсках Wink
Ходих сабахлям да отметна задачи и викам тъй и тъй съм с колата да мина през Кауфланд и Лидл.. работиха всички каси и имаше много хора. Взех ябълки.. намаленията- тъжна работа.

Общи условия

Активация на акаунт