Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 678
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Sofia
И аз не се запасявам или поне не по обществени причини. По мои си ми се случва. Simple Smile Като със сладоледните бонбони например или с горчицата, ама тя просто си върви у нас и основно в салатените дресинги.

# 1 861
Честита да ви е нетипичната първа пролет! Със здраве да си пазарувате и намирате търсените продукти в Лидл и да се опазите от социално недистанцирано недисциплинираните пазаруващи там!
На мен пък кухненската хартия от Лидл в опаковка от две ролки повече ми харесва и от нея обикновено вземам, дано не са ѝ влошили само качеството, на мен тя ми прилича на подобна Емека.

# 1 862
Щом и на к.х. посегнаха... Такава рехава не обичам аз. За нос стана ясно, че уважавам кърпите в кутия. Запазих днес , че свършили у нас. За всяка стая взех по кутия Wink хич не съм еко аз и си го признавам.

# 1 863
Тази в кутиите може ли да замести тоалетна хартия или кухненска ?
Имам едно кубче слонче на Санитекс и затова още не съм купила да пробвам

# 1 864
Тази в кутиите може ли да замести тоалетна хартия или кухненска ?
Имам едно кубче слонче на Санитекс и затова още не съм купила да пробвам
На мен тези в кутиите всичко ми заместват - за мръсни ръце,за сополи,за бърсане на нещо малко разлято, за бърсане на накапано . Навсякъде ,където не трябва да се мине с гюдерийката или с мокра кърпичка .

# 1 865
  • Велико Търново
Тъкмо си изядох геврек със сирене от вчера и дадох другия на момченцето в съседната стая, а третия (тоест първия) ометох още вчера. Хубави са дори и студени, но като се притоплят леко Simple Smile и покрай геврека, се сетих да попрочета какво сте писали.... Ама то е много, много!
Вчера се чух с колежка от отдела по снабдяване на суровини и тя ми каза, че всичко е поскъпнало. Именно затова, олиото и други основни продукти явно си вървят нагоре и ще продължават.
Ако не е с друго, то поне със сигурност привличам вниманието на персонала в болницата с екслузивната лидлска кана Simple Smile няма санитарка или сестра която да не ме е питала "от къде е Simple Smile"

# 1 866
Слоу кукър имам от първото пускане в Лидл, много удобен уред. Ние сме двама възрастни и едно дете. Сготвеното в уреда ми стига за две хранения (когато готвя, независимо в какъв уред, гледам да имам за две хранения).
Гобленът с мъниста е много увлекателен, детето много се забавлява. Добре се залепят мънистата, още сме в началото и го държим отворен. После мисля да го сложа в рамка. Освен с пеперудата, купих и този с цветята.
Голямата кухненска ролка ми е любима, не намерих разлика, когато ѝ смениха името, но това беше преди 3 месеца (за толкова ми стига една ролка). Свърших я преди няколко дни, забравих да купя от Лидл, купих от друго място. Благодаря, че споделихте! Хартията, която е по две ролки, също е много хубава (пробвах по препоръка от темата), дано поне нея не я развалят.

# 1 867
Аз подобна кана / прилича ми на чайниците със свирка / не съм срещала в Лидл .

# 1 868
На тази кана единствено не ми харесва как се маха капачето, което се удря в дръжката.

# 1 869
  • Пловдив
Къде зачезна Леми?

# 1 870
  • София
Аз днес взех пресен див чесън,и джоджен имаше

# 1 871
  • Стара Загора
В саксии ли са или стръкове?

# 1 872
  • София
В кутийки ,няма саксии.

# 1 873
Аз днес взех пресен див чесън,и джоджен имаше
То нямаше ли преди и лимонена трева , кориандър и див лук май
Обожавам пресен джоджен и последно си бях открила един на 50 % и нещо не минаваше на касата .
Момичето викна управител / то аз докато редя количката хич и не съм усетила , че проблемът е бил в джоджена / .
Тя и каза да го минава как беше . То се притесни . Аз като се махна управителката ѝ казах да го остави и така се разминах с джоджена / но нямаше на нормална цена друг /
 Та често тези в кутийките липсват .
Като си правя супа със спанак е ...
Та утре като ида дано не забравя джоджена . Но бързо ми се разваля в хладилник и той.

# 1 874
  • София
Мхм,те 50гр.два месеца да ги ползваш.
Лимонната трева а е в плик.

Общи условия

Активация на акаунт