Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 675
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
Да попитам тези, които  са получавали купон-компенсация в профила си - колко време след оплакването се появи? В понеделник ми казаха, че ще ми "пуснат" купон за сбъркана цена в касовата бележка и до момента няма нищо.

# 1 876
Мхм,те 50гр.два месеца да ги ползваш.
Лимонната трева а е в плик.

Лимонена трева не съм засичала отдавна . Но преди беше в кутийка.
А първото изречение не го схванах.

# 1 877
При мен купонът се появи почти веднага, след като получих имейла.

# 1 878
Често стоки със стикер намалени на 30 и 50 % са ми маркирани погрешно на нормална цена . Но забелязвам вкъщи .
Тоест рекламация правите след това или .

# 1 879
Често стоки със стикер намалени на 30 и 50 % са ми маркирани погрешно на нормална цена . Но забелязвам вкъщи .
При мен беше такъв случая,снимка на касовия бон и на продукта.

Да попитам тези, които  са получавали купон-компенсация в профила си - колко време след оплакването се появи? В понеделник ми казаха, че ще ми "пуснат" купон за сбъркана цена в касовата бележка и до момента няма нищо.
Аз им писах на 18.03 и купона се появи днес, с валидност 60 дни.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 18:42 от presar

# 1 880
  • София
Забелязах грешката вкъщи и им писах. Беше отбелязано 30% намаление, но оранжевият етикет беше със съвсем друга цена. А все пак ние гледаме този етикет, а не търсим по рафтовете истинската цена на продукта.

Благодаря ви, presar, pppqqq! Ще им пиша пак!

# 1 881
Скрит текст:
И Долче...
Skk007,
Скрит текст:
Пожелавам много скоро гевречета и с каничката у дома здрави и бодри! Hug
Тази синята пижама от последното пускане ми се видя с много дълги крачоли, а е малък номер моята. Сравнявах я с друго долнище от Лидл в прането. Долу има гривни, няма да я повлека по земята, но ще приличам на обитателка на харем. Joy

# 1 882
  • Мадрид / София
За диамантения гоблен - кажете, как се съхранява, след като се завърши? Задължително в рамка ли? Ако го навия завършен, ще се изрони ли?
И остават ли от камъчетата? Т.е. дали са сложени точно толкова, колкото трябват, или има и резервни?
Аз го държа навит, но съм сложила едно пластмасово руло за основа по средата. Не се рони, много е здраво лепилото. Проблем е ако сбъркам цвета да ги сменя. Няма отлепяне. Ако искаш фа го окачиш ще ти трябва рамка.

# 1 883
Благодаря за отговора Simple Smile Не знам дали ще го окачвам за сега. Иначе определено ми хареса като продукт.

Този път креативните комплекти се продадоха много бързо. Днес имаше останали само малко аерографи, флумастери, платна за рисуване и уреда за рязане на хартия. Всичко друго е изчезнало (имаше още бои, четки, цветни хартии, едни мъниста и филцове и др.). Всъщност, останали са и от онези бурканчета с бои и трансферно лепило - предполагам, че хората не знаят какво да правят с тях.

# 1 884
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте!
Извинявам се, ако е питано преди: до притежателите на парочистачка от ЛИДЛ (голямата): нормално ли е в началото при загряване да дрънчи? Чува се изпомпването от помпата сякаш. Изчаках една минута но не пуска пара.
Нормално е, обезвъздушава се. Първият път я почаках повечко, следващите пускания вече парата излиза по-бързо.

# 1 885
ММ ходи преди два часа и каза, че няма нищо в магазина почти. Все по-често се случва така ... хора е имало иначе.
Оффф писна ми вече - сведох ходенето до 1 най-много 2 пъти седмично и пак не мога да оправя основния пазар.
Цялостно куца нещо, не е до филиал или служители.

# 1 886
  • Асеновград
Момичета как ви отваря анкетата в Лидл+ ? При мен отваря само правила и нищо повече. Къде ли не натисках. Тази вечер пазарувахме, доста спокойно, единствено ме изнерви,че две коли бяха задръстили входа, а той е и вход за паркинга, охраната седи пуши си цигара и изобщо не му дреме че останалите чакат да влязат или излязат. Вечно се намира кой да паркира на самия вход и да чака влезлия да излезе с покупките, от магазина.
Отвори ми се на компютъра.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 20:13 от Panayotu

# 1 887
# 1 888
  • Мадрид / София
И още нещо за диам. гоблени - остават мънистенца. Има достатъчно, но пак казвам, че мойте са от Алиекспрес.
Скрит текст:
Сега правя един с тигър.

# 1 889
Ползвате ли универсалната подправка от първа страница на брошурата? Тази със сушените зеленчуци. Допада ли ви? Взех за пръв път и сложих в ориз със спанак, но не усетих някакъв кой знае какъв изявен вкус.
Взех и сърчица. За тях планът ми е или на скара като шишчета, или със зеленчуци в тиган. Да видим кое ще надделее.
Заредих и от намалената сметана, с идеята, че ще е по-малко калорична като сос в ядене.
Посещаемостта като за събота на обяд беше обичайна, много хора нямаше.
Ползвам си я подправката, но тя наистина е малко над половината грамаж сол и останалото сушени зеленчуци. Слагам вместо само сол ако правя супа или яхния, за цената на която съм я купила нямам от какво да се оплача. Вече ако в ястието си има сол и се сложи и от нея само малко за да не се пресоли... едва ли да се усети особено.

Общи условия

Активация на акаунт