Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 620
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 935
Пийкок, написаните с химикал цени на твоята оферта се различават от тези, обявени в офертата в приложението като крайни цени с карта Лидл Плюс. Разминаването е с около лев-лев и нещо в отделните оферти, не е голямо,
но си го има. Обясниха ли ти защо? Да не би да има някаква мъничка допълнителна такса за нещо?
Другите, които вече сключихте застраховки, бихте ли погледнали поста на Пийкок? При вас имаше ли такива разлики?

# 1 936
А към коя компания е застрахвката? И ако се случи авария кого търсите?
Sdi

Булстрад търсиш.

ПС..има 2% някакъв данък, възлиза на 99 ст май..

# 1 937
Rege,тоалетната е вляво след витрината със сирена,кашкавали,лазаня,готвени ,маслини,колбаси и т.н.

# 1 938
Да, има 2% ама не разбрах за какво.

# 1 939
  • Sofia
Вино тип Марсала има ли в Лидл, в обичайния асортимент?

# 1 940
Има 2 % данък върху застрахователните премии, независимо коя компания предлага застраховката. Като ДДС-то върху стоките и услугите - застрахователят ги събира и ги превежда на държавата.

# 1 941
  • София
Вино тип Марсала има ли в Лидл, в обичайния асортимент?
И мен ме вълнува този въпрос. Както и ром/коняк дали има?

Някой каза, че към готовия сос бешамел от италианската седмица добавя яйца и прави заливка. Как става това? Разбивам 2 яйцаи ги прибавям към соса от кутията или нещо трябва да подгрявам? Заливка на гръцка мусака ще правя.

# 1 942
  • Sofia
... Разбивам 2 яйцаи ги прибавям към соса от кутията .
Да, и кашкавал добави, за вкус.  Simple Smile

Засилих се да поръчвам Марсала, пък рекох да питам, ако имам толкова наблизо и мога да скокна да си  взема. Че си намерих най-накрая тръбички за каноли... не за тирамису. Simple Smile

# 1 943
  • София
Благодаря, Морена! Да, и кашкавал съм предвидила, пак лидълски купих от големите парчета, 750 г. Правя на парчета и замразявам.

Все ми се струва, че няма вино Марсала, но не съм и гледала твърде детайлно. Дано някой друг се включи също.

# 1 944
Във Варна има на Битоля със сигурност,за Мир не съм сигурна,на Младост не съм ходила.На зеленчуковата борса нямат,пускат бременни в тяхната,аз я ползвах веднъж  .
Има на Мир.Пускат всеки.

# 1 945
  • Sofia
И да не е баш Марсла,  а просто десертно вино - стига ми. Simple Smile

# 1 946
  • Майничка
В Пловдив някой да е мяркал изостанал ел.такер тези дни?

# 1 947
В Пловдив някой да е мяркал изостанал ел.такер тези дни?
Аз имам от минало пускане, ама не съм особено хепи, почти действам само с ръчния, тоз не ги забива никак дълбоко и после минавам пак с чука, даже понякога не иска и фазер да пробие и отскачат (и с лидълски, и с други скобички съм пробвала)..
ММ взе пневматичния и миряса Simple Smile

# 1 948
  • Майничка
Благодаря!

# 1 949
  • Бургас
Днес пазарувах за вкъщи и за работа. Нещата отделени, на две бележки.
Маркираха ми картата и за двете покупки. Но получих скреч карта само за първата покупка. Защо така? Не трябва ли и за двете?

Общи условия

Активация на акаунт