Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 590
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Sofia
Вино тип Марсала има ли в Лидл, в обичайния асортимент?
Никога не е имало вино Марсала..
Душа, не  Марсала а нещо като него.... десертно вино някакво.  
То вече свърши де, поръчах, пък сама ще погледна утре има ли такова нещо, да знам за друг път.

# 1 981
Пробвала съм всички видове кафе на зърна. Нито един не ми харесва.

# 1 982
Скрит текст:
И кое точно е това вино . Стана ми интересно.

https://www.lidl.de/de/mavrodaphne-patras-pop-lieblich-likoerwein/p200289  Такова има ли  или някога появявало ли се е

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 00:49 от Саня Богомилова 680181

# 1 983
Какво правите със сирене Манури? Безвкусно ми е. Четох за него, че е подходящо и за десертно и бла бла...но ми трябва нещо конкретно, за да се отърва от него. 😃

# 1 984
Купих в петък кафе на зърна Лаваца - 34.99, поредното, което ще пробвам. Имаш работа и два вида Costa, но тук споделиха леко негативни коментари за него, затова не взех.

Не знам какъв вкус търсиш и как ще го приготвяш, но от аз съм доволна от Лаваца куалита роса и Костата, която е със сила 8.

# 1 985
  • Майничка
Какво правите със сирене Манури? Безвкусно ми е. Четох за него, че е подходящо и за десертно и бла бла...но ми трябва нещо конкретно, за да се отърва от него. 😃
Най-често го слагам в салата или като разядка, тип "обери хладилник" (което обикновено си става цяла вечеря). Ако е по-меко, понякога го мажа на филия и според настроението - или поръсвам с риган, див лук и босилек, или намазвам отгоре мед или конфитюр от портокали. Малката го харесва в арпа фиде, булгур или арабски кус-кус.

# 1 986
Вчера привечер минахме през Лидл, бяха заредили напълно гръцките продукти. На такъв интерес не съм забелязала да се радват други тематични седмици. Хората масово се тълпяха около гръцките продукти. Зехтинът намаляваше, имаше интерес към халвите, сладките неща, онова новото тестено, което прилича на ориз, към разядките... Аз си заложих на любимите с патладжан и отново не съм разочарована. Голяма дупка при новите шоколади, както и при чипса с чушка от купоните. Петък пак ще ида, ако няма, ще пишем на лидлци.

Сиренето Манури съм го яла в салата в Гърция - беше печено с пресни зеленчуци (домати, бейби спанак... другото не го помня).

# 1 987
На зехтинчето и аз съм мераклийка.

# 1 988
  • софия
Натурално халуми няма. Има с мента/босилек/чили. Взех всичко от списъка. Поднових си запаса от подправката за кюфтета. това е единствената подправка, която купувам от тези и я ползвам за всичко с кайма.
Манурито е чудно. На филийка с домат го ядем ние.
Пижамите са тъничко трико.

# 1 989
  • Русе
Купих в петък кафе на зърна Лаваца - 34.99, поредното, което ще пробвам. Имаш работа и два вида Costa, но тук споделиха леко негативни коментари за него, затова не взех.

Не знам какъв вкус търсиш и как ще го приготвяш, но от аз съм доволна от Лаваца куалита роса и Костата, която е със сила 8.
Куалита роса на мен ми идва слабо.
Ама, какво е това кафе за 35 лв ? По промоции го пускат за 20-23 лв.

Тениските от днес ли бяха? Да не се засиля за обяд, а да се окаже, че са от четвъртък. Не, че нещо, ама в тоз сняг и киша...

# 1 990
Пробвах някакъв ориз в пликчета, бляк.

# 1 991
Пробвах някакъв ориз в пликчета, бляк.
Аз пък го харесвам ...

# 1 992
  • София
На мен пък Коста на зърна ми хареса много.

# 1 993
Аз непрекъснато си правя ориз в пликчета на Ънкъл Бенс, но не се продава в Лидл. Харесвам го много повече от другия, защото не е кашкав и зрънцата си стоят отделно. Освен това се вари много лесно.

# 1 994
  • Sofia
Аз пък сутринта щурмувах К (беше много спокйно, празно) и си взех от техния ориз - дългозърнест и бланширан, като Лилд не ми го предоставят.
Взех си и
Скрит текст:
тиган Брио, имам още един на марката и ми харесва. И олио от гроздови семки италианско.
До Лидл ще мръднем по някое време с ММ, той да си вземе Банския старец, ако го има де... аз само Манурито, и някакви ядкови блокчета  и йогурта евентуално от гръцките, иначе калифорнийските бадеми, микса от ядки, мангото и спанака са в списъка ми.

Общи условия

Активация на акаунт