Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 582
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 010
Lavazza Super Crema на зърна вземаме ние, от дистрибутор и цената е ок. Мислех да пробваме Costa, но след отзивите тук се отказах.
За зехтина от тази седмица да припомня -Каламата е доста течен в хладилник, почти нямаше видими замръзнали частици след 3 дена престой (миналия път взех, но наскоро отворих). На вкус не горчи, но за другото да кажа- за някой може да е от значение.

# 2 011
Кой  вид е предпочитания от зехтините?

# 2 012
Не знам. Лятото не спя с пижама с дълъг крачол.
Купувала съм най-различни във времето (тениска и дълго долнище) и тези ми се струват най-тънки. Прозира трикото.
Много благодаря, спести ми ходене в дъжда.

# 2 013
  • софия
Не знам. Лятото не спя с пижама с дълъг крачол.
Купувала съм най-различни във времето (тениска и дълго долнище) и тези ми се струват най-тънки. Прозира трикото.
Много благодаря, спести ми ходене в дъжда.
По-късно мога да кача снимка. Аз взех, но детето я замъкна в бърлогата си и сега е в час.

# 2 014
Има ли някой да си е обновявал днес Лидъл плюс? При мен зацикли след обновяване от Андроид маркет. Обнових го от там а след това като вляза ми казва отново че има по-нова версия и пак ме праща в маркетс където му дава само отвори. Зацикли приложението и не мога да вляза. Дано е само при мен.

# 2 015
И при мен е така след обновяване.

# 2 016
  • София
Има ли някой да си е обновявал днес Лидъл плюс? При мен зацикли след обновяване от Андроид маркет. Обнових го от там а след това като вляза ми казва отново че има по-нова версия и пак ме праща в маркетс където му дава само отвори. Зацикли приложението и не мога да вляза. Дано е само при мен.
Да, и при мен е така и току-що им се обадихме. Всеобщ проблем е. Опитват се да го оправят, но не знаят кога ще стане.

# 2 017
Сега пробвах да го отворя, и при мене е същото - иска актуализация, а такава не съществува.

# 2 018
И при мен стана така, но го изтеглих уж наново и то си се ъпдейтна, с хуавей съм, който няма гугъл сървис.

# 2 019
  • Варна
Боже, ама то и се обновява ли това приложение? Моето работи, но не съм го обновявала.
Пижамите ми харесаха, но имаше само М и Л с Пинко, а аз друга не искам. Като цяло имаше 10 броя сигурно... Спестиха ми едни пари.

# 2 020
  • софия
Ето долнището на райе. На точките беше същата плътност.
Скрит текст:

Изглеждат ми леко уголемени, но подозирам, че след пране ще се свият леко.

# 2 021
и при мен се получи така в магазина, затова изнервено си върнах кондензираното мляко.
иначе се втрещих на състава на гръцките подправки. засилих се за гирос, обаче видях палмово масло и го върнах. в тази за кюфтета пък имаше люта чушка, а в сувлакито - рапично олио.
взех сьомга и други хубавини.

# 2 022
Бяхте споменали нещо за мента в саксийка, но не намирам какво беше...купих си и аз, та се чудя как да я съхраня успешно? Ползвах малко от листата, дали ще расте още?

# 2 023
  • софия
... втрещих на състава на гръцките подправки. засилих се за гирос, обаче видях палмово масло и го върнах. в тази за кюфтета пък имаше люта чушка, а в сувлакито - рапично олио.
...
Да, само тази за кюфтета е без странни добавки. Лютите чушки изобщо не се усещат. Детето усеща дори и малко черен пипер да сложа някъде, с тази подправка не е имало проблем.

# 2 024
  • Стара Загора
Имате ли мнение за лед соларното осветление от тази седмица?

Общи условия

Активация на акаунт