Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 623
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 205
За утешение, макар и само на картинка ето едни френски макарони (във френския Лидл) с .... пушена сьомга:

# 2 206
Преди два месеца може би имаше тоалетна хартия Праскова на промоция .
Появява ли се често на промо / не я намирам в постоянен асортимент / ?

# 2 207
Момичета, знам че е коментирано, но пак да помоля за мнение за ръчната прахосмукачка, дали става за кола? Прочетох мнение, че има и по мощни, ама хич не разбирам. Например това- Тип батерия: NiMH battery 7.2V (6x 1400 mAh)

Мощност (W): 45, като параметри по - добро ли е ?

# 2 208
Харесах някои неща.
Но не е ли рано още за Великденски храни...
Ликьора го пускаха и пролетно, така, че се надявам да пуснат в следващите седмици.

# 2 209
Преди два месеца може би имаше тоалетна хартия Праскова на промоция .
Появява ли се често на промо / не я намирам в постоянен асортимент / ?

Веднъж на няколко месеца се появява.

# 2 210
  • Козлодуй
coralisland, слаба е за кола и няма четка иначе понякога пускат и такава която се зарежда от запалката на колата Simple Smile

# 2 211
  • София
Момичета, знам че е коментирано, но пак да помоля за мнение за ръчната прахосмукачка, дали става за кола? Прочетох мнение, че има и по мощни, ама хич не разбирам. Например това- Тип батерия: NiMH battery 7.2V (6x 1400 mAh)

Мощност (W): 45, като параметри по - добро ли е ?

Според ММ - не става. Той имаше такси преди години, клиентите тръскаха пепел от цигари, цапаха.
Пробва я, не остана доволен и я върнах.
Според познато младо момче - идеална е.
Аз пробвах една, но купена от Лидл в чужбина. Чистим трохи и малки боклучета, внука много и се кефи и все я пуска. За мене - бива.
Затова - вземаш, пробваш и ако не си доволна връщаш.

# 2 212
NiMH батерията трябва да се калибрира добре при първо ползване с няколко цикъла на пълно зареждане/разреждане. Така бяха батериите на телефоните преди 15 години. Има голяма вероятност някой ако е взел за проба и върнал да не го е направил и това се отразява на живота на батерията.

# 2 213
От дрехите не съм доволна. 44-46 ни от редовните, ни от ххл. Освен да дебелея още...

# 2 214
На някои неща от Делукса са дали период 29.03- 02.05.
Не искам да ви разочаровам, но в секция Deluxe, която вече качиха, не виждам никакъв ликьор. За него не помня дали го е имало и във великденските неща, но за оцета помня, че някой (дали не беше Lemy) каза, че го пускат и пролетно и да- има го пак, както и хубавата горчица.
Вчера правих с лидълски продукти ганаш за глазура (млечен кувертюр 1:2 съотношение, даже с малко повече, вероятно, сметана- на око мерих нея), много ми хареса, може да взема и тъмен кувертюр (шоколад).
Извадка от Делукса:

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 08:21 от fenyx

# 2 215
Благодаря на всички ви! 💕 Ще чакам да пуснат друг вид .

# 2 216
Joy Joy Joy Чорапките ги загледах ,търсейки ликьора,играчки има за една детска градина.
У дома имаме 60% от посочените играчки Wink почти като детска градина сме Wink

# 2 217
Категорично ликьорът го имаше във великденския делукс. Миналата година точно преди Великден купих от него за първи път. Той беше едно от най-хубавите неща по време на първия локдаун Rolling Eyes

Ще има миксееееер! Много съм доволна! Ще ходя за него, както и за формички за мъфини. Така и така ще съм там, ще взема брашно за козунаци, захар на промо, както и от любимото ни прясно сирене в петък. Тая брошура хранителните (за мен) никакви ги няма, но най-после и аз ще си имам миксер Heart

# 2 218
  • Пловдив
Къв Великден, бе? Къде е 2-ри май...тия не са у ред.
А малките формички за мъфинки на тая цена ли бяха...? Скоро ги имаше...

# 2 219
Къв Великден, бе? Къде е 2-ри май...тия не са у ред.
А малките формички за мъфинки на тая цена ли бяха...? Скоро ги имаше...

Лидл е немска верига, техния великден е другата седмица. Пак късно ги пускат нещата, друг път поне 2 седмици по-рано от техния са тук.

Общи условия

Активация на акаунт