Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 483
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Sofia
Купичката на снимката е порцелан. Не е от бамбуковите.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 19:40 от Morena

# 2 386
Някой май питаше за цената на този робот:

Похвалвам това грозде без семки (за снимка остана само кутията), сочно, сладко, наистина без семки и без дебели люспи:

# 2 387
  • Sofia
Лелее, това ако ми падне...  роботът де. Веднага сменям моя.

# 2 388
Има и керамични, и бамбукови. Специално тези на снимката май са керамика. Моите тавички (два броя в комплект) са същия материал и цвят, само формата е друга.

# 2 389
# 2 390
Я, на сайта ги няма тавичките...

# 2 391

Такива нямаше при нас днес.
Само бамбукови лекички.

# 2 392
  • СОФИЯ
Пъпешите от днес основно са в липса.

# 2 393
  • София
Влизам да похваля два продукта от вчерашния пазар.

Шоколад солен карамел, дано да е в редовния асортимент, за любителите на солен карамел е супер, добър състав.

Кюфтенца с маслини и кашкавал от гръцката седмица, готови кюфтета, май никога не съм купувала, ако не броим бургерите, много вкусни станаха "изпържени" във еър фрайер, признавам без бой не погледнах състава Embarassed   

# 2 394
  • Асеновград
Кодовете от брошурата като ги сканирате къде Ви се появяват?
Тази вечер направихме бърз пазар: гъби, кондензирано мляко, кренвирши, мляко, вода за уста  и разни дреболии. Опитах и плодовата извара, и сега ще ми е в редовния пазар. Малкия пък хареса едни нови кремове- мляко и лешник 6 броя малки заедно. Цена не помня. Вече втори път му взимам.
Лимони обаче  нямаше.
Кашкавала големи пити на Йотови действително вече е под марка родна стряха. Цената редовната си е същата. На етикета си е указан производител.

# 2 395
При купоните в приложението, само че на тях снимката на продукта е на светъл фон и има едни зайци в дясната част, отличават се от останалите купони лесно.

# 2 396
Кашкавала големи пити на Йотови действително вече е под марка родна стряха. Цената редовната си е същата. На етикета си е указан производител.
Мерси за информацията.
Средиземноморските кюфтенца май са само в тематични седмици Thinking , аз много ги харесвам.

# 2 397
Аз търсих това в кой лидъл е ?  Освен това да попитам хлебопекарната от понеделник хубава ли е ?
Извънредно и днес пазарувах( мислех, че ще е само във вторник, но ...) и давам отчет от преди час в Овча купел:1. Овесени ядки - има.2. Замразени гръцки питки по 10 бр.- има.3.Коя дама търсеше купички?
Скрит текст:

Мисля, че се вижда бройката на наличните от всеки цвят-това са тези по два броя. От другите са само това

# 2 398
В Овча Купел, пише в поста на Дени. Simple Smile

# 2 399
Редовно купуваме ябълков сок в 3 литрови кутии, но от скоро има и такъв от нектарина. Има вкус на онези нектари в стъклените шишета от едно време (за който ги помни, като мен), уж е без консерванти. Споделям, за който е любител и не държи прекалено на здравословното.

Общи условия

Активация на акаунт