Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 425
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 430
  • На брега на реката
Момичета, има ли лозови листя в Лидл и хубави ли са?

Днес правих сарми с листя от К, ами няма такава гадост. Твърди с жилки, които не могат да се сдъвчат.

# 2 431
Рядко има счупени яйца при нас, а аз ям много и вземам често. Понякога отварям е гледам, понякога просто вземам кутията...ок са.

Детето хареса вафлите с тахан от брошурата, взех вчера за проба. Днес ходиха с татко си за още.

Милде още има, взехме. Добре че не ги прибират вече изтеклите промота. А, и кафе НБ 450г за 5 лв...стои си, та заредих.

Червени насипни ябълки на 2 лв килото - сочни, воднисти,  свежи и твърди. Одобрих.

# 2 432
  • Sofia
... А пъпешът от днешните купони не дошъл.
Е, днес взех пъпеш (Медена роса).  Simple Smile
Обиколих да видя има ли някакви уреди  при разпродажбата, пък аз да не съм гледала, ама не.. елхи има при нас, на кой му е до такова нещо сега...
Скреч печалба - какаов крем.... чудя му се.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 16:08 от Morena

# 2 433
Някой знае ли дали Лидл имат практика за изтегляне на даден артикул от друг филиал? Дали, ако искам даден артикул, но го няма във филиала в нашия град, а го има в друг и им пиша във формата за контакт биха ми го пратили за моя сметка? Търся от дамските спортни долнища на 24.99 от тази седмица, М размер, ментовия цвят.

# 2 434
Оф, аз докато се наканя и кухненските везни още вчера свършили, в Борово.
Много ме е яд!
Ако някой види, че има от кантарчето, моля да пише къде.

# 2 435
Аз така и не разбрах къде има роботи на разпродажба? Уж четох внимателно.

# 2 436
  • Бг-мама
Мангото днес в нашият филиал беше на 0.99 лв. Тръгнах си с една картонена касетка от техните. Децата ми много го обичат, а това е сладко през седмицата купувах на 1.49 лв за брой. Оставих го да си узрява.

# 2 437
В Младост 2 имаше и уреди от разпродажбата, но не особено интересни, според мен - някакъв за приготвяне на сладко или сокове, не го загледах особено, 70 лв. Стояха си така кашоните им без интерес - поне няколкото пъти, когато ходих.

# 2 438
  • Пловдив
Днес нямам ни скеч, ни дигитална бележка. Сканирах и ми отчете на пъдпъдъчите яйца.

# 2 439
  • София
Днес нямам ни скеч, ни дигитална бележка.
Ще дойдат Simple Smile Случвало ми се е няколко пъти по 10-15 минути и веднъж - на следващия ден

# 2 440
  • Бургас
Момичета, има ли лозови листя в Лидл и хубави ли са?

Днес правих сарми с листя от К, ами няма такава гадост. Твърди с жилки, които не могат да се сдъвчат.
Точно днес търсих лозови листа, че реших да пробвам една рецепта, ама не намерих при нас. Иначе и аз си тръгнах с трима манговци за по левче Grinning Скречове печеливши съм нямала сигурно от началото на февруари, ама каквото - такова Wink

# 2 441
Имам нужда от помощ! Зачетох се в приложението за отстъпката в ОМВ и нещо не ми става ясно, трябва да имам някаква карта, която поне 5 дни преди да заредя трябва да регистрирам, така ли? Много объркана работа..
Моля някой, който се е възползвал от отстъпката да разясни

# 2 442
  • Пловдив
Сканирам QR кодовете през електронната брошура /с увеличаване на снимката/ и ми дава, че такъв код не съществува. Ако някой има идея какво не правя като хората, ще съм благодарна.

# 2 443
На мен ми даде така на единия (този на киселото мляко), но после се появи сам при купоните.

# 2 444
  • София
Лейдис, някоя от София забелязала ли е да са останали от тротинетките в някой магазин?

Общи условия

Активация на акаунт