Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 395
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Sofia
При нас боя за яйца имаше, ама не беше много. Взех една кутия от наситените цветове, ама мисля и от пастелните да взема.

# 2 536
  • София
Делукс патладжан с манатарки имаше вчера на Лидл Опълченска.

# 2 537
Аз точно пастелените исках да взема. Миналата година се разочаровах от боите от Лидл и "основните" мисля да са от друго място, но пастелните изглеждаха прекрасно на картинката в брошурата. Преди години съм взимала боя от Лидл с фолио и ми беше много любима, защо спряха да я внасят Cry Ако имате любими марки мои за яйца, бих се радвала да споделите.

# 2 538
И при нас ги имаше боите за яйца, взех пастелните. Изрично пише, че са за бели яйца, т.е. най-вероятно бледички ще стоят.

На шведските кюфтенца кое им е шведското - формата ли? Не видях нищо шведско в съдържанието. Smiley

# 2 539
  • Бургас
Не съм опитвала оригинални шведски, ама това че са малки и че на дечко му допадат, са причината да имам от тях обикновено във фризера. За бърза вечеря или за печене сутринта преди училище, че да му сложа за обяд, са ОК Simple Smile

# 2 540
Гледах, че са от свинска кайма, а Звездев е дал рецепта с телешка, която предпочитам. Ще им се почудя малко. Да беше отворен ресторантът на Икеа, щях да си реша проблема. Simple Smile

# 2 541
  • Sofia
На шведските кюфтенца кое им е шведското ..? Не видях нищо шведско в съдържанието. Smiley
Това ми е любимо

# 2 542
  • Бг-мама
И при нас имаше от боята за яйца, но беше сложена по средата при промоционалните стоки тип дрехи , та никога нямаше да я намеря, ако не ми я бяха показали.

# 2 543
Как са орхидеите? След малко отивам нататък, надявам се да има хубави и екзотични.

# 2 544
  • Варна
И аз затова се точа, ама май основно фаленопсиси и дендробиум нобиле... Към обяд ще ида да ги видя.

# 2 545
Предния път видях едни готини оранжеви (не бяха от тези два вида), надявам се да има от тях.

# 2 546
Преди малко се връщам от магазина, лудница е при нас. Взех ножове малък и голям от керамичните с черното острие, имам от миналата година и съм доволна. Взех и стъргало дългото и по-късото за едро настъргване. Шампоан и балсам за коса Cien multivitamin за тънка и финна коса, за първи път ще ми е нямам отзив за тази серия, взех и пяна за бръснене за чувствителна кожа.

# 2 547
Мъжката половина на някоя мила съфорумка дали се е пробвал с тия джаджи? Чудя им се дали вършат работа, а не ми се дават 30лв. за нищо неправене

# 2 548
  • софия
Взех нещо, което не съм виждала до сега  за козунаците/кекс - микс сушени плодове на Струма фрут, 2,79 лв./150 гр.
Скрит текст:
Взех и от традиционните корички в кутийките, но нали зимата чушките на Струма бяха хубави и реших да взема сега от плодовете.
В магазина на Халите беше спокойно. Имаше бои за яйца.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 12:09 от zvаnchе

# 2 549
Захар и серен диоксид сложили ли са?

Общи условия

Активация на акаунт