COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 333 576
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 1 545
Скрит текст:
Е аз нося на болка, само с иглите се не разбирам. Не е толкова спешно, но ми се поду венеца и не може да се докосне , трудно се храня, самият зъб нямам болка, но..мехурче имам нещо такова.
Ще изчакам, ама няма да е много май...
Съншайн, ти да не си зъболекарка? Ако си и си ваксинирана да знаеш, че си ми много приятен събеседник, много те харесвам, бе...нали така...сещаш се, ама само ако си боцната де, а??? ))
Сега ще стане драма, ще почнем да търсим ваксинирани зъболекари, лекари, водопроводчик викаш и му искаш паспорт за ваксина ...)))

Скрит текст:
Ли Лу, това не го казвам аз,  а сутринта Томов и Велков, че и други.

Ваксината е средство за лична защита.
Все още няма категорично проучване, че ваксинираните не заразяват.

Та в този ред на мисли защо ви е ваксиниран стоматолог?

# 1 546
Отварят кръчмите, затварят болниците. Българския модел за управление на пандемията.

# 1 547
За ваксините...мен лично ме крепи това, че може би ваксинираните не предават вирус на околните. То и затова беше драмата да се боцна най-вече. Не знам къде какво чета, всичко ми объркано и гледам, не помня точно, но вече има изследвания (не мога линкове да дам в момента), че ваксинираните НЕ СА СПОСОБНИ да предадат зараза. Дори и да са поели такава, я неутрализират и нямат възможност да предадат вирусен товар такъв, че да заразят други. Най-просточко обяснено това разбрах аз и на това се надявам .

# 1 548
Е аз нося на болка, само с иглите се не разбирам. Не е толкова спешно, но ми се поду венеца и не може да се докосне , трудно се храня, самият зъб нямам болка, но..мехурче имам нещо такова.
Съншайн, ти да не си зъболекарка? Ако си и си ваксинирана да знаеш, че си ми много приятен събеседник, много те харесвам, бе...нали така...сещаш се, ама само ако си боцната де, а??? ))
Сега ще стане драма, ще почнем да търсим ваксинирани зъболекари, лекари, водопроводчик викаш и му искаш паспорт за ваксина ...)))

А Вие каква сте, че да искате паспорт за ваксина на водопроводчика?!!    Flushed
Администратор на лични данни? 😉

# 1 549
  • София
Казах същото, което каза и Лили.
Затриха ме обаче по-бързо и от скоростта на светлината Wink

Ще се опитам да го кажа по друг начин. И се надявам да не е в разрез с правилата.

Министър председателят на държавата ни казва, че се справяме отлично с кризата. Майсторски я управляват, най-добре в цял свят.

След тези думи няма никакво, ама никакво значение кой математик какъв модел ще направи. И какво ще пишеМ ние, в който и да е форум.

# 1 550

А Вие каква сте, че да искате паспорт за ваксина на водопроводчика?!!    Flushed

Клиент? Simple Smile

# 1 551
Фани, отивай на зъболекар. Щом е направило джобче, значи нещата са спешни.
Ти така не можеш и ваксина да си сложиш, защото това си е инфекциозен процес.

Много е рано да говорим за ефект от кръчмите.
Сега виждаме ефекта на училищата и моловете.

# 1 552
Проф. Ангелов горд: В Европа вече се говори за български модел за решаване на кризата с пандемията
07 март 2021 15:21
Каквото и да кажа няма значение.
На база толкова заболели и починали.
 Какъв трябва да си, за да го изречеш това.

# 1 553
Имам си ваксинка. Не ми се ходи сега, може и да мине.
Намерих видео от сутрешното предаване с Велков и Томов, за който иска да види.

https://bnt.bg/news/matematici-za-covid-situaciya-u-nas-ima-pote … Wfpl4xW4997IiRN2Y

# 1 554
Фани, ако имаш пародонтоза, пролет се възпаляват венците.  Обади се на зъбол. И вероятно ще ти изпише родожил.
Да не вземеш на своя глава.
Моята зъболекарка го е изкарала. Доста тежко, между другото. И се е заразила не от пациент, а от мъжа си ловец и активист в ловните дружинки

# 1 555
 Лидл и Сие продават тестове в Германия по около 5 евро бройката според Блиц, с извинение. Пак сме прецакани с цената.

# 1 556
Проф. Ангелов горд: В Европа вече се говори за български модел за решаване на кризата с пандемията
07 март 2021 15:21
Каквото и да кажа няма значение.
На база толкова заболели и починали.
 Какъв трябва да си, за да го изречеш това.

Интересно в какво се изразява тоя модел, изглежда доста хаотичен.

# 1 557
Ще заговорят за нас, неизбежно е.
Не знам кой ще ги съди тах.
Дано има кой.
Светски съд, да не помислите, че съм отвинтила

# 1 558
Ами то не е лесно да скочиш на първо място в света по надвишена смъртност и то само с 1 голяма вълна. Това е българския модел.

# 1 559
  • София
На 12-тият ден от първа доза с Астра Зенека снощи направих реакция на ръката на мястото на апликиране. Диаметърът е 7 см, кожата е осезаемо по-топла и сърби. Озадачена съм.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт