Европейската агенция по лекарствата (EMA) тества ефективността на лечение с антитела срещу Covid-19. EMA обяви, че лечението с агентите Bamlanivimab и Etesemivab от американската фармацевтична компания Eli Lilly ще бъде проведено в ускорено. Резултатите от проучванията вече се оценяват, въпреки че тестовите серии все още не са завършени и все още не е подадено заявление за одобрение за ЕС. Според първите резултати от две проучвания, препаратите в комбинация могат да бъдат ефективни срещу болестта Covid 19. Не е ясно колко време ще отнеме процедурата за изпитване.
https://www.tagesschau.de/newsticker/liveblog-coronavirus-donnerstag-193.html
[/quote]
Като започнеш от това че съм заета да помагам в РЗИ и като вируса стане грип , ще ме уволнят , работя в ковид отделение и като го закрият няма 1000 лева, наели са ме социалните да пазарувам на самотни хора а те изобщо не ме допускат , щото цяла нощ съм на таферич и нищо не работя а получавм минимална , .. , ...
Избълвам 100 заявки и блокирам 100 човека да не могат да се ваксинират .Забавям процеса . И аз си вземам заплатица и си сФиркам Ако знаете как съм се борила с тийнове да ги уча на морал и колко работа затриват на хората.