COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 310 971
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 7 965
  • Пловдив

Яко, а? Ей така се правят сензации и грандиозни заключения

Не, нито е яко, нито сензация. Чисто информативен беше поста.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 10:57 от marzeliva

# 7 966
Нали Чорбанов уж в предаване на живо, лично бил казал че е изкарал Ковид, но и че има антитела към него. (Не съм го гледала, но така чета).
     Сега се оказа, че имал хрема, която минала бързо, а тест не е правил.
    И това е човек от медицинските среди???
     Поставя си диагнози без изследване, което да го потвърди... Развява се без маска...
    За мен това не е сериозно поведение.
     Хареса ми обаче това което казва след преболедуването. Струва ми се че най после е прогледнал. Дано в действителност да е така, а не само замазване на ситуацията и обвиненията по негов адрес.
Аз го гледах това интервю и като го питаха дали ще даде личен пример каза:
О не разбира се, няма да се ваксинирам по няколко причини. Изкарах го, а хората, които са го изкарали имат изключително силен имунитет.
Което на практика си беше "Не се ваксинирайте".

# 7 967
Чисто информативен беше поста.
И каква точно е информацията, че нещо ми убягва?

# 7 968
  • През девет планини в десета...
За Благоевград има ли някъде данни колко общо са хората пребуледували + ваксинирани от началото на пандемията. Дали не станаха 70% за стаден имунитет вече?

# 7 969
  • София
Благодарение на Меркел сега треска ме тресе. Колко е рисковият период от образуване на тромб след ваксинация с АЗ?
Вече седя и се чудя дали да си поставя втора доза от тази ваксина или да финиширам наполовина ваксинирана.

# 7 970
  • Там,където се събуждам щастлива.

На хората вече им писна от мерки. Времето е хубаво, денят дълъг, настроението пролетно. Управляващите нямат избор.

Нямат избор? Имат, но не искат да поемат отговорност. По-лесно е да се правят по 150 погребения.

Ние имаме пореден заразен ученик, който е има контакт със съученик само навън.
Иначе случаите ни за 5 дена са около 7-8. Само един клас е карантиран. Част от заразените са се заразили уикенда, когато се е знаело, че има зараза в класа и въпреки това са се виждали. Че децата не могат да разсъждават ми е ясно, но къде са родителите е Мистерия.

# 7 971
Чорбанов в скоро време ще отрече, че някога изобщо е говорил за коронавируса.

# 7 972
Изложи се Чорбанов. Предполагам, че желанието му за политическа кариера го е замаяло, но публиката все още го възприема като научен авторитет, а не като поредния желаещ да влезе в управлението. Както и доста други негови колеги.

# 7 973
Е точно това е, че той и някои други използваха позицията си уж на експерти и авторитети, за да наговорят в публичното пространство един куп неща, които са лични мнения, политически позиции и т.н.

Тонка, според мен изобщо, ама изобщо не трябва да се притесняваш за това. Ако си пила нурофен след ваксината сигурно повече трябва да се притесняваш. (Искам да кажа и за това не се притеснявай, но в листовката му има описани повече неща, отколкото това с редките тромбози от Германия)

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 09:03 от LillyM

# 7 974
  • София
Утре след брифинга, ако има такъв, може и друга заповед да излезе Grinning

# 7 975
Колко ли хора са го гледали Чорбанов, но нямат професори под ръка,да ги приемат веднага??? Изложи се адски, обаче пък аз познавам бая медицински лица и учени, които мислят като него...докато се разболеят де.

# 7 976
Надявах се, че сме достигнали максимума, и от тук нататък бройките ще намаляват. Да, ама не. Вчера постигнахме абсолютен рекорд. В тази връзка, мисля, че в заповедта за отваряне на ДГ, заведения, молове, театри  и подобни е допусната малка техническа грешка - пропуснали са зала Армеец.

# 7 977
Радвам се,че Чорбанов се е оправил,но заради такива като него и М.страдат обикновените хора.Тях няма проф.Костов да ги лекува.
И прясна случка от Бургас.Сутринта една леля с еднопластова маска се изтърсила в лабораторията Лина да и взимат антигенен с носа навън Imp.За мое огромно съжаление вече бях запретнала ръкава и платила иначе щях да се изнеса.Така и объркаха носа на половин метър от мен и на 1 от една баба..Много съм ядосана...да поясня има специална лаборатория само за К19,която на мен ми е на 3 мин.Има и къде да се спре.Значи аз обикалям града на гладнодо др.лаборатория,а тази ...не може да иде там /в специалната/да не ръси вируси другаде!Ами съжалявам ама на доста хора  това над врата е само за украса...Rage Ей с подробно поведение никога няма да свърши пандемията у нас.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 10:02 от reninel

# 7 978
  • София
Зала Армеец е заета - ще има концерт на Слави
https://offnews.bg/izbori/slavi-trifonov-izvadi-predizboren-koz- … petak-748772.html

# 7 979
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Това е тезата на миските и инфлуенсърките, омръзнали им е да замазват фондютена с тези маски, те и без това нямат смисъл

Общи условия

Активация на акаунт