COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 310 471
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 8 520
Опозиоционните партии имат интерес нещата да изглеждат по-спокойни, за да отидат хората да гласуват. 

# 8 521
  • на пъпа на Златията
Предвид, че сигурно над 95 на сто от тестовете се правят по частни лаборатории, криенето на резултати граничи с невъзможното. Кой ще обикаля по отделните лаборатории и ще ги притиска да не подават данни?
Иначе Германия е ясна - има си собствена ваксина, не ще британската. Но можеше и да не става чак такава патаклама...
Никой няма да обикаля никъде.
Нали в единния регистър не виждаш данните от Всички лаборатории? Обобщеното число би могло да се “пипне”.

Адде, ново двайсе.
Сега ви пипнати данните .
Все на нещо да не вярваме. По света тестват у нас не тестват .По света мерките все по хубави от нашите. По света имат ваксини , ние нямаме. Имаме ваксини обаче  били евтини , като за  бедни. ..Има ама не е тая която искам , .....По света все  адекватни правителства у нас неадекватни  ..Ааа , да крият щото има избори , ..
По света има протокол за лечение  у нас ,  няма ...По света дават пари , у нас не дават . ..
У нас надсмъртността  на едни от първите места в света ,  у други не . Като че ли не бяхме  на същото място и преди да го има тоя вирус. Ако се казва истината , що ни плашат , ако  не се казва що пък ни спестяват истината.
Що пък някой ще ме нарича опитно зайче , като че ли по света не е така.
Абее  имаше един Тома  Неверни още от библейско време . Е що пък да не сме такива . Що лошо ли е да мислим а не да сме като овце , каквото ни кажат пък на всичко да вярваме.  .

Хубава работа е да се равним по света де .

# 8 522
Интересно ми е тези редки тромбози от какво са се предизвиквали преди появата на ваксината АЗ, защото те не са нещо ново и невиждано.

# 8 523
  • София
Кой има достъп до националния регистър и кой борави с числата е една съвсем друга тема. Едва ли всяка партия има по един представител, дето гледа кое копче се цъка. Още повече, една от партиите в опозиция определено има интерес цифрите да не са високи, за да са по-спокойни хората в предизборните дни.

И да, точно дигитализацията, позволява изключително лесна подмяна на данни, защото през 1986 г. всичко се пише на листа с мастило и се съхранява, подписва, подпечатва, доста по-трудно фалшифицира.
Сега - виждащ в един регистър от хиляда лаб. данните - ексела смята 7100. Ти ръчно нанасяш 5600, примерно. Както казахте, базата дори само за 1 ден е огромна, лабораториите са твърде много, някой да седне "ръчно" файл по файл да ги проверява - дни ще му отнеме, няма кой да го стори.

# 8 524
  • sofia
То може, но ако лаборатория Рамус, например, е подала 1000 положителни проби за деня, а общата бройка в портала е 2000, дали няма някой да каже "Абе, чакайте малко, това са пълни глупости бе?!".
В дигиталния свят, в който живеем, е голям зор да се крият току-така такива данни. Не сме 1986 г. и да разчитаме само на вестниците, контролирани от Големия брат, и нечий глас да бъде заглушен ей така.
Вие представяте ли си действително да криеха бройки? Ами това всяка опозиционна партия го е надушила за нула време и е вдигнала патардия до Бога! Чудо ще настане, Костинброд по 10! И то петъка преди изборите...
Да. Ако сме нормална държава. Но тук управлява мафията. Ако искат да работят, ще си траят.

# 8 525
  • София
Откъде се разбра, че данните са фалшиви? ЕЖК ли е или има доказателство?

# 8 526
От ЕЖК. Или ЕМК в случая май.
Аз снощи ги гледах точно като ги сменяха и не видях такова нещо.
А и не знам защо се вярва, че данните се фалшифицират само в посока надолу, а не и нагоре. Ако ги подменят, правят го и в двете посоки Grinning

# 8 527
  • София
Откъде се разбра, че данните са фалшиви? ЕЖК ли е или има доказателство?
ЕЖВ - видяна е друга цифра, която после е била заменена с актуалната (в регистъра).

Съвсем отделно от това, вчера ви писах, че очаквам бройките за днес да гравитират ок. 3000, а събота, неделя и понеделник - 2 хиляди, хиляда и 500. А после - шапка на тояга, може и да пак да приберат всичко и всички (без кафетата с откритите им площи). Ще се каже - мислихме, смятахме, вярвахме, искахме, ама вие като говеда се скупчихте, не пазехте дистанция, сори.

# 8 528
Скрит текст:
Част от истерията покрай ваксините идва от това, че се поставят с игла. Ако са хапчета няма да има проблем, според мен... РНК, меренка

Прочети "Опасно лекарство" на Артър Хейли, ако не си го чела. На хапчета е. Smiley

# 8 529
  • София
А, само си разглеждаме хипотетично нещата, защото някой подметна, че е видял първо други бройки в портала. Не, че не е възможно, де. Но е по-вероятно да е грешка. Защото ако някой искаше да крие, изобщо нямаше да се пускат първо едни, а после други.

# 8 530
  • София
ЕЖК= ЕЖВ... Все тая. Драма да има.

# 8 531
  • Пловдив
Относно резултатите, има един сайт в който подават резултатите 35 лаборатории, там не вярвам някой да си играе да подменя данни. Та там е 25% положителни. Което е близко число до официалните 20% от днес.
Ето тук гледам https://www.labtestcovid19.com/dashboard#pcr-tests

# 8 532
  • София
Бройките са изключително високи и в процентно съотношение не мърдаме надолу - движим се около 20 до към 25 процента положителни от направените проби. Никакво движение на никъде няма, ни надолу, ни нагоре.

# 8 533
Същото се говореше и при ноемврийската вълна.
Не разбрахте ли, че са нужни около 15-20 дни за да се забележи промяната.
Не помните ли , че на 4 януари тръгнаха учениците на училище и до края на януари се говореше , че всичко е 6
Да, ама трябва известно време за да се задвижи колелото.

Не вярвам да има манипулирани данни, иначе никога нямаше да обявят рекорд от над 5 хиляди заразени в деня в който обявяват, че се облекчават леко мерките.

# 8 534
Скрит текст:
Интересно ми е тези редки тромбози от какво са се предизвиквали преди появата на ваксината АЗ, защото те не са нещо ново и невиждано.

Не се знае точно от какво се причинява асептичната тромбоза на синусоидните вени, но има предразполагащи фактори: например хормонални фактори, тромбофилия, малигноми...

Общи условия

Активация на акаунт