COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 313 450
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 9 270
Под поста на Харизанов във ФБ зрители пишат, че наистина Коритаров и бил зле по време на ефир, цитирам:

Milen Georgiev
Еее Не... Вчера гледахме предаването му...нещо го мъчеше, но остана отдаден на работата си докрай. Голям Журналист, остър и точен ум, проницателен анализатор на събития и много шеговит, в неговия си уникален стил. Много други трябва да се учат от него! Съболезнования!

Станимир Христов
Харизанов, бесен съм! На вас!
Не видяхте ли, че едва говори в 9без5. Не мога да повярвам, ужас!

Milen Georgiev
Станимир Христов, какво е виновен Харизанов? Ако Коритаров не е споменал нищо пред никого, само и само да довърши предаването си, защо обвинявате гостите? Екипът на предаването взема решенията. Нека не спорим, а да мълчим!

Станимир Христов
Milen Georgiev извинявай, Харизанов е гост веднага след коментара 9без5. Би трябвало да му направи впечатление, че не е добре.

https://www.facebook.com/gharizanov/posts/10223049611462993

Да почива в мир!

# 9 271
  • Варна
И аз преди малко научих за Коритаров, много тъжно, харесвах го Sad

Много бързо са се развили нещата при него явно...

# 9 272
А най- голямата за блуда е, че Астрата и Спутник не са РНК ваксини
Не са иРНК а векторни, иначе в крайна сметка целта на всички ваксини е една и съща, но се постига по различни начини.

Как да не са като съдържат освен вектор и РНК
Не си дочела, но пък си категорична, като всички неразбиращи! Астрата и Спутник са ДНК ваксини! Иди виж що е то РНК, ДНК и какво е векторът...
Ох, някой се е опитал да те просветли, но ти продължаваш с глупостите..
Съжалявам за Коритаров..
.

# 9 273
В един от форумите, които посещавам (Англия, правна сфера; solicitors & barristers) се говори, че утре Астра Зенека ще бъде banned (това е думата, която се използва)/забранена за администриране при лица под 30 години. Дискутира се защо точно тази възрастова група, но да видим какво ще каже тамошния регулационен орган.

Що се отнася до моята болка в гърба и врата: почти е изчезнала, 18ти ден след ваксина. Имах синина на крака, вече започва да изчезва. Партньорът ми вчера ми показа синина, на долната част на ръката (как не съм я забелязала?!), тя също е на изчезване. На въпроса ми защо не ми я показал по-рано: 'Не исках да те притеснявам". Какво да кажеш - англичанин. Stiff upper lip and all this...crap.

# 9 274
  • София
И сега какво правим с Астрата дето сме я поръчали? Силно ме съмнява да има наплив към нея след последните новини. Дори и да е малък рискът, хората няма да го поемат щом има алтернатива. Хайде, една част от тези, които са за втора доза ще си я сложат. Но има и доста, които категорично са решили да не повтарят с АЗ.

# 9 275
  • София
И сега какво правим с Астрата дето сме я поръчали? Силно ме съмнява да има наплив към нея след последните новини. Дори и да е малък рискът, хората няма да го поемат щом има алтернатива. Хайде, една част от тези, които са за втора доза ще си я сложат. Но има и доста, които категорично са решили да не повтарят с АЗ.
Каквото ще я правят и в другите страни. Въпросът е кога ще има достатъчно от другите ваксини, ако АЗ излезе от играта. Дано да е преди есента.

# 9 276
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
А най- голямата за блуда е, че Астрата и Спутник не са РНК ваксини
Не са иРНК а векторни, иначе в крайна сметка целта на всички ваксини е една и съща, но се постига по различни начини.

Как да не са като съдържат освен вектор и РНК
Не си дочела, но пък си категорична, като всички неразбиращи! Астрата и Спутник са ДНК ваксини! Иди виж що е то РНК, ДНК и какво е векторът...
Ох, някой се е опитал да те просветли, но ти продължаваш с глупостите..

Рекомбинантната ДНК техология ли имаш предвид
или ДНК на вируса
Защото пак то казвам, че Ковид е РНК вирус, няма ДНК

ДНК то е от Аденовируса,
но всички ваксини срещу ковид
са РНК

Най- много мразя  заяждането на дребно

# 9 277
  • София
Според мен, реално АЗ излезе от играта. Поне у нас. Съжалявам да го напиша. Чисто психологически вече не е ок. Не, сериозно. Представете си, отиваш да се ваксинираш и в общи линии ти казват "Наблюдавайте се за такива и такива симптоми и ако до 20 дни ви няма нищо, значи няма проблем". Това само според последните попълвания на листовката. Ами, че това какъв стрес само ще причини... Да се следиш поне 2 седмици дали няма всеки момент да се гътнеш. Голяма каша стана, голяма. Масово вече казват "Няма ваксини", не броят изобщо АЗ. За доста хора АЗ е равно на няма ваксини.

# 9 278

За Астра Зенека, кога се очаква да излезе изявлението на ЕМА?

По- късно днес или поне така казва Марко Кавалери интервю за Il Messaggero. Казва, че предполага, че ЕМА ще обявят официално връзката на тромбозите и ваксината.

https://www.n-tv.de/panorama/EMA-Vertreter-Thrombose-haengt-mit- … icle22472387.html

# 9 279
Бог да го прости Коритаров, един от малкото мислещи журналисти, владееше 9 езика, скоро дори го гледах да интервюира Мери Тръмп. За нас остава извода, че е нужно да се пазим еднакво както и ваксинирани защото вирусът не се интересува какви сме и имаме ли защита.

# 9 280
  • София
Ужасно, още повече че е бил и с ваксина, макар и само първа.
Именно и е минало време дори.
Трагично.

# 9 281
Скрит текст:
Бог да го прости Коритаров, един от малкото мислещи журналисти, владееше 9 езика, скоро дори го гледах да интервюира Мери Тръмп.
За нас остава извода, че е нужно да се пазим еднакво както и ваксинирани защото вирусът не се интересува какви сме и имаме ли защита.
Особено в ситуация, когато числата растат. Ваксиниран не значи защитен, както бихме искали да сме.

# 9 282
И какво сега, задраскваме АЗ и се връщаме в стартова позиция с ваксинирането. Сега ако ни стоварят и милионите дози дето толкова плачехме за тях да си ги плащаме....чудно ще стане.

# 9 283
  • София
не знам с Астра Зенека, не вярвам с лека ръка да я пренебрегнат и забранят, но е видно, че и РНК ваксините, с каквоато по всяка вероятност е бил ваксиниран Коритаров, не дават коооооооооой знае каква защита. Поне не и непосредствено преди втората доза.

Очакват се Новавакс и Кюрвак в един момент. Да видим Джонсън ще дръпне ли.

За момента изглежда ваксините са ефективни, ако се приложат ударно както в Израел и донякъде в Англия.

# 9 284

Данните на НСИ за предпоследната седмица на март. Ако правилно съм сметнала, за този период починалите официално от Ковид са 635.
Увеличение спрямо миналата година е 1542.
Близо 1000 души излишна смъртност.

Общи условия

Активация на акаунт