COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 317 372
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 9 855
  • София
То се оказа, че е по-вероятно да стане и по-зле. Трудно си представях такъв развой..
Честно, аз съм в ступор.

# 9 856
По-скоро се дължи на това, че голям процент от хората не си пъхват тампона достатъчно навътре в носа, от страх от болка и нараняване. Това, съответно води до фалшиво отрицателен резултат.
И с право се страхуват защото за тази процедура се иска обучение особено ако ще се прави на деца.

# 9 857
Гадамер, щом е имал нужда от кислороден апарат, не е било паника, явно.
За мерките - Няма такава държава и Има такъв народ.
Друго не мога да кажа. Sad

# 9 858
Занзибар на Балканите.

# 9 859
Или Бразилия в Европа.

# 9 860
Танзания ли ставаме? Какво ще става? При доста по-ниски от сегашните показатели въвеждаха мерки, а сега при почти двойно по-високи на двуседмична база - разпускат. Защо?

# 9 861
  • София

До момента сме все още на етап "Няма такава държава" и такова управление на здравната криза. От миналата година при това. Не от миналия месец.
Днешната заповед е разписана от министър, който управлява перфектно кризата от лятото до ден днешен.
Разтягат един ластик перфектно, така поне твърдят.
Днешната заповед скъса ли ластика?

# 9 862
  • Отвъд алеята зад шкафа
Гадамер, щом е имал нужда от кислороден апарат, не е било паника, явно.

Кислородният апарат го облекчи и намали паниката, не че беше животоспасяващ и необходим на всяка цена. Идеята беше да се успокои и да не се психира, че не го приемат в болница.
Така че който има кислороден апарат нека го ползва. Помага при всички положения.

# 9 863
Ние сме един малък, но затова пък много прост народ. Е, и управниците ни са такива, какъвто народът, такива си ги избира.

Браво на дамата горе, която е "оправила" "леко боледуващия" си познат, като му е доставила кислороден апарат. Препоръчвам на всички, които се доредят, срочно да си закупят такива. Явно вече това ще е начинът да се лекуват изтеглилите късата клечка да се разболеят. Останалите - такъв им бил късметът. Или финансовото положение, отчитайки цената на кислородните апарати.

# 9 864
Отваря се всичко, бизнесът да каже Бойко ни отвори, а не добре че Слави състави правителство, че да отворим ( след 20дни евенуално) и той да обере плюсовете. Пък ако стане по зле, други ще са виновни, че не се справят

# 9 865
  • София
Ваксинирайте се. Имам предвид с ваксини, а не с ковид.

# 9 866
Това какво щели да отварят след 3 седмици е пожелателно. Просто си осигуряват спокойствие от страна на бизнеса в последните дни от мандата си. Да му мислят следващите.
Радев също няма търпение да разкара сегашните управляващи и ще свика новият парламент в първия възможен момент. До 29 април може да има ново правителство, което може да отложи отварянето на развлекателния бизнес. Смятам, че въобще няма да се бавят и мандата бързо ще стигне до втория.

# 9 867
  • София
Абе хора как Слави ще ми съставя правителство. Що за комикс е това?!

# 9 868
Има и под наем за някаква по-поносима сума.

# 9 869
Тези мерки са в унисон на хората - днес четох умотворения как 80% процента от хората изкарали вируса безсимтомно, а 6000 били починали от ваксини по данни на ЕМА. Къде ги вадят тези умове въпросните статистики не знам. Какво да се криели като мишки от вируса. Вече ще имат  тепърва свободата всички смелчаци, да му мислят страхливците..

Общи условия

Активация на акаунт